Home » » Είναι δυνατόν;;;;!!!!!

Είναι δυνατόν;;;;!!!!!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012 | 4:41 μ.μ.

 Πραγματικά έφυγε η γη κάτω απ’ τα πόδια μας βλέποντας το βίντεο που μας έστειλε αναγνώστης μας και στο οποίο διακρίνεται ο πρόεδρος των εργαζομένων της «Ελληνικής Χαλυβουργίας» Γ. Σιφωνιός να δηλώνει, έχοντας δίπλα του στέλεχος της Χρυσής Αυγής –στην φωτογραφία ο τύπος με τα μαύρα γυαλιά και το ξυρισμένο κεφάλι-  ικανοποιημένος («έχουμε όλοι την Ελλάδα δίπλα μας» δήλωσε χαρακτηριστικά) που αντιπροσωπία της φασιστικής συμμορίας Χρυσή Αυγή, επισκέφτηκε τους απεργούς Χαλυβουργούς για να δηλώσει την «συμπαράστασή» της.

Είναι τόσο ηλίθιος (ανακαλούμε έναν υπερβολικό χαρακτηρισμό που είχαμε γράψει αρχικά λόγω φόρτισης όταν μάθαμε την είδηση) ο Γ. Σιφωνιός –για τον οποίο τόσα εγκώμια έχουμε γράψει σε περασμένες αναρτήσεις μας- ή κάτι άλλο συμβαίνει που ούτε καν θέλουμε να το αναφέρουμε;
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 102 σχόλια

Ανώνυμος
18 Φεβρουαρίου 2012 στις 4:51 μ.μ.

και μετα το κκε λεει για παρακρατος τους αναρχικους και αντικομουνιστες την ανταρσυα.ΟΥΣΤ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

Ανώνυμος
18 Φεβρουαρίου 2012 στις 4:54 μ.μ.

Κύριοι εσείς αγιοποιείτε και ομογενειοποιείτε την Εργατική τάξη που μόνο στο φαντασιακό κάποιων έχει στην πλειοψηφία της ταξική πολιτική συνείδηση. Ένας συνδικαλιστής που έχει γίνει σημαία του Πανελλήνιου εργατικού αγώνα κυρίως από ΚΚΕ και ΠΑΜΕ στέκεται δίπλα στα Ελληνικά SS. Και οι υπόλοιποι, που υποτίθεται είναι μέσα σε κόμματα και πολιτικές παρατάξεις, νομίζουν ότι τα ξέρουν αλλά συναγωνίζονται σε αφέλεια τους εργάτες που λένε "βοήθεια από όπου να ναι" και κάνουν διάλογο με τα SS ... Έχετε ευθύνη κύριοι για όλα αυτά. Πρώτα μιλήστε με τους πραγματικούς σημερινούς εργάτες και όχι με αυτούς της φαντασίας σας στα βιβλία του Μαρξ και στις διαλέξεις στα πανεπιστήμια και στα κόμματα σας. Αυτή είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία και γία μία αυτοκριτική της κριτικής σας...
Δεν το παίζω παντογνώστης αλλά τυγχάνει να εργάζομαι σε βιομηχανία και να είμαι και εκτός κομματικών μαντριών.Στο χέρι σας είναι να ασχοληθείτε και λίγο με την πραγματικότητα και όχι μόνο με την θεωρία.

18 Φεβρουαρίου 2012 στις 5:06 μ.μ.

Κάτι διάβασα, αλλά δεν έδωσα σημασία. 1) είστε βέβαιοι ότι είναι της Χρυσής Αυγής; 2) γιατί δε βλέπετε την προσπάθεια συμμετοχή της ΧΑ σε ένα πνεύμα λαϊκισμού; Εξάλλου, στην περιοχή έχει σημαντική -λαϊκής καταγωγής- δύναμη. Απλά, οι απεργοί από όπου βρουν παίρνουν (στη λογική συμμαχιών, βλ. Ρίμποτροφ-Μολότοφ)

Πνουρος
18 Φεβρουαρίου 2012 στις 5:18 μ.μ.

Ειναι αληθεια θλιβερο να "συνεργαζεται" η εμετικη προβοκατσια των φασιστων που θελει να κτυπησει την αλληλεγγυη στον απεργιακο αγωνα στη Χαλυβουργια (στο Βολο προσφερθηκαν να γινουν οι "μπραβοι" του ιδιοκτητη) με το παθογενες οσο και ηλιθιο κολλημα του ιντυμιντια να επιδιδεται σε στειρογενη αντι-κκε αντιπαραθεση. Προκειται για την εποχη της φαι(δρ)ας πορτοκαλεας. Σε ενα αλλο μπλογκ εγραψα τα ακολουθα:
----------------------
Το ιντυμεντια πλασαρε την ειδηση λεγοντας οτι το ΚΚΕ τα βρισκει με τα χρυσαβγοπουλα. Τουτεστιν γινεται η παραδοχη οτι το ΚΚΕ εχει στηριξει τη μεγαλυτερη απεργια της μεταπολιτευσης και μαλιστα στη δυσκολοτερη περιοδο. Κατι ειναι κι αυτο. Αφου εφτασε να αναγνωριζει το ιντυμεντια οτι το ΚΚΕ δεν ειναι το κομμα του κοινοβουλευτικου καθωσπρεπισμου και στηριζει μακροχρονιους απεργιακους αγωνες. Τωρα, το ωραιο ειναι το ιντυμιντια συναγωνιζεται σε βρωμια και βλακεια τους φασιστες. Η βρωμια και των δυο ειναι οτι θελουν, ο καθενας για τους λογους τους, να δωσουν κτυπημα κατω απο τη ζωνη στο μεγαλο αγωνα των εργατων και να υπονομευσουν την κοινωνικη αλληλεγγυη. Η βλακεια, οσον αφορα τους χρυσαυγιτες ειναι φανερη δια στοματος του κομπλεξικου νεανια με υφος δεκανεα των πεζοναυτων του Χολλυγουντ, οτι ταχα εδω και τρεις μηνες ειχαμε πηξει στη σκλαβια του μεροκαματου και δεν προλαβαμε να σας ερθουμε. Αλλα οσον αφορα το ιντυμιντια η βλακεια τους οφειλεται και σε ενα συμπλεγμα πουριτανικης, απλοικης και χοντροεπεξεργασμενης μικροαστικης ηθικης που θελει να στηνει εικονισματα και τη μιά να τα προσκυνα και την αλλη να τα φτυνει. Οσο για το προκειμενο, ο Σιφωνιος ειναι προεδρος σωματειου που βρισκεται σε απεργιακο αγωνα. Του στηνουν μια τρικλοποδια. Τι να κανει? Συμφωνα με τα καλοπαιδα του ιντυμιντια θα επρεπε να πεσει, ηρωικα, βεβαιως-βεβαιως. Ο Σιφωνιος, ομως, πηδησε απο πανω. Τωρα, ποιος κανει μεγαλυτερο κακο στο κινημα της Χαλυβουργιας? Η χαζη προβοκατσια των φασιστων ή οι κοινωνικοι αγωνιστες που αναμεταδιδουν την προβοκατσια?

Ανώνυμος
18 Φεβρουαρίου 2012 στις 5:44 μ.μ.

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ.Οι φασιστες βλεποντας την απιστευτη αλληλεγγυη στους απεργους,εκαναν την κινηση αυτη για να διασπασουν εργατες και αλληλεγγυους.Μαλιστα εχουν ανεβασει και αποσπασμα βιντεο κομμενο και ραμμενο στα μετρα τους.Αλλωστε ο Σιφωνιος εχει πει και παλιοτερα πως οσοι ερχοντα δεν ειναι ολοι φιλοι μας.Ας περιμενουμε ανακοινωση του σωματειου για να μαθουμε πως ακριβως εχουν τα πραγματα και πως "υποδεχτηκαν" τους φιλους του Μανεση(γιατι ειχαν βγαλει και ανακοινωση εναντια στην απεργια)οι χαλυβουργοι

Γρηγόρης
18 Φεβρουαρίου 2012 στις 6:16 μ.μ.

Μπορεί οι χρυσαυγίτες να είναι ταχυδακτυλουργοί στην κοπτορραπτική βίντεο και φωτογραφιών,αλλά το γεγονός είναι γεγονός.

Και το πρόβλημά μας δεν είναι αυτή τη στιγμή το indymedia,αλλά η προσπάθεια των νεοναζήδων να εμφανιστούν ως φίλοι του λαού,και να προσελκύσουν απεγνωσμένα στρώματα εργατών και μικροαστών.

Όπως και η παροιμιώδης αδράνεια ενιαιομετωπικής δράσης της αριστεράς,απέναντι στους ναζιστές.

Κάθε κατειλημμένος Αγ.Παντελεήμονας,μια νέα αυγουλοφωλιά σε μπερδεμένες συνειδήσεις.

Θα περιμένω και εγώ με ενδιαφέρον την ανακοίνωση του σωματείου και των αριστερών κομμάτων.

red snapper
18 Φεβρουαρίου 2012 στις 6:47 μ.μ.

Οι εκφράσεις για το Σιφωνιό είναι κάτι παραπάνω από απαράδεκτες.

Από τη στιγμή που κανένας δεν πρόβλεψε αυτή την κίνηση των ναζιστών και ειδικά μετά την ανακοίνωσή τους, που τάσσονταν κατα της απεργίας, θα πρέπει πρώτα να αναρωτηθεί ποια η πιο σωστή και αποσυσπειρωτική αντίδραση θα έπρεπε να είχε ο καθένας μας στη θέση του σιφωνιού.
Ας μη ξεχνάμε ότι αυτή η νεοναζιστική γκρούπα των πιο απερίγραπτων εγκλημάτων εναντίον ξένων και ελλήνων εργατών και φοιτητών θα επικαλείται συνέχεια το δικαίωμα στην πολυφωνία, τη δημοκρατία, την ελευθερία του τύπου. Και θα εκμεταλλεύεται κάθε κενό, εσωστρέφεια και παράλειψη της αριστεράς και των κομμουνιστών στην κοινωνική βάση και τα κοινωνικά μέτωπα

Εκτιμώ ότι η κίνηση των ναζιστών ήταν πολύ καλά σχεδιασμένη, με μαζική έφοδο στο χώρο, διανθισμένη με "ανθρωπιστική" βοήθεια και σίγουρα με κάποια προεργασία με κάποιους από το εσωτερικό των απεργών. Και επιπρόσθετα με άμεση προπαγάνδιση της εφόδου τους. Το πως πήραν μικρόφωνο είναι ένα θέμα.

Το τι θα έκανα εγώ ή όποιος άλλος στη θέση του Σιφωνιού δυστυχώς είναι αδιάφορο.

Όποιος εύκολα βγάζει συμπεράσματα, ας είχε οργανωθεί μέσα από την τάξη του, ας είχε οξυδέρκεια και ας βρισκόταν εκεί στην πύλη καθημερινά να τα βάλει με τους ναζιστές της χ.α. Το να μηρυκάζει την προπαγάνδα της χ.α και να βγάζει συμπεράσματα και να εκτοξεύει ύβρεις και χαρακτηρισμούς παραπέμπει σε δομικές στρεβλώσεις που έχουν προκληθεί από τον υποβιβασμό του πραγματικού από το θεαματικό. Από την κενόδοξη απαξίωση του εχθρού σε σημείο καταβύθισης μέσα σε αυτόν.

Φαγαμε ξεγυρισμένο γκολ.

Αφήστε το Σιφωνιό και τους μπροστάρηδες στον αγώνα τους.
Και ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του.

Μη ξεχνιόμαστε. Το είπαν και οι ίδιοι. Η πιο χρήσιμη και έμπρακτη στήριξη είναι ο απεργιακός αγώνας διαρκείας σε όλους τους χώρους δουλειάς.
Αλήθεια τι κάνει ο καθένας σχετικά με αυτό;

Ανώνυμος
18 Φεβρουαρίου 2012 στις 7:05 μ.μ.

Aναμένουμε την ανακοπίνωση του σωματείου. Αν όντως συνέβηκαν αυτά που γράφονται

Η έμπρακτη αλληλεγγύη μας στον αγώνα των χαλυβουργών είναι δεδομένη

@βαθυ κόκκινο. Μπορείται να διαπιστώσετε αν όντως το Video είναι αυθεντικό και όχι κοντοραπτική του παρακράτους;

Ανώνυμος
18 Φεβρουαρίου 2012 στις 7:10 μ.μ.

Ωραια φωτο εβγαλε στο 'κλαρι' το ιντι... ΠΟΛΥ ενδιαφερον ΕΧΕΙ ..το 'βιογραφικο' των κουρεμενων θα μας 'δωσετε' παρακαλω... η θα τα ανακοινωσει ο ριζοσπαστης.....? οι κυνοβουλευτικοι ντε ... πως το λεμε..οι..... {α !ναι}.κυνοβουλετκομουνιστ...

Ανώνυμος
18 Φεβρουαρίου 2012 στις 7:13 μ.μ.

Στελεχών αλητεία και των μελών μαλακία

Για πια τρικλοποδιά και κόκκινα άλογα μας λέτε ρε λεβέντες του κόμματος. Σαν δεν ντρέπεστε λιγάκι που προσπαθείτε να τα δικαιολογήσετε όλα κομματόσκυλα της ολκής. Ήπιατε το αίμα των εργατών στις επιχειρήσεις σας , τους πετάξατε στον καιάδα της ανεργίας και μας τα πρήξατε με παπαριές και δικαιολογίες του κώλου. Συνεργάζεστε με το αδελφό κόμμα συνεργάτη των αμερικανών στο ΙΡΑΚ άλλα λόγια ν΄ αγαπιόμαστε. .Φιλοξενείτε το αδελφό κόμμα του Κινέζικου καπιταλισμού, κόντρα μαλακιές για δικαιολογίες. Στελεχών αλητεία και των μελών μαλακία πάνε παρέα στην Α.Ε του Περισσού Στο δήθεν μέτωπο για την διάλυση του δικομματισμού και την εξαφάνιση του μνημονικού ΛΑΟΣ δεν διστάζετε να πάτε και με τους φασίστες εγκληματίες αποβράσματα του «υπαρκτού» και καθάρματα του κοινοβουλευτισμού.Να ξέρετε μασκαράδες- μέρες που είναι-πως σας πήρανε χαμπάρι και οι πέτρες και θα έρχονται πάνω σας πιο τακτικά από δώ και πέρα.

Ανώνυμος
18 Φεβρουαρίου 2012 στις 8:03 μ.μ.

Αποκλείεται. Είναι αναρχικοί προβοκάτορες που μεταμφιέστηκαν σε χρυσαυγίτες για να επιτεθούν στο ΚΚΕ.

Ανώνυμος
18 Φεβρουαρίου 2012 στις 8:10 μ.μ.

Έχοντας περάσει για χρόνια από το ΚΚΕ, δε θα μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση αν ο τυπάς δεν ήξερε καν τι εστί Χρυσή Αυγή...αμφιβάλλω αν ο μέσος κνίτης την ξέρει.

18 Φεβρουαρίου 2012 στις 8:11 μ.μ.

μπήκα μετά απο μήνες γιατί έψαχνα κάτι άλλο και έπεσα σε αυτή την ανάρτηση.....

το οτι τα ασπόνδυλα θα κυνηγούσαν με νύχι και με δόντια να διεισδύσουν στον μεγαλύτερο αγώνα των τελευταίων 30 χρόνων ήταν αναμενόμενο.
και αν οι ίδιοι δεν το τολμούσαν, υπάρχει και το κράτος που θα τους έσπρωχνε σε αυτή την κατεύθυνση

Το ύφος του μπλογκ (απέναντι σε έναν αγώνα για τον οποίον έχυσαν τόσα δάκρυα συμπαράστασης) καθώς και τα σχόλια των υπερεπαναστατών (τρομάρα τους) μου θύμησαν γιατί είχα τόσους μήνες να ασχοληθώ με τα γραφόμενα εδω μέσα.
Αλά κυρίως ξεβράκωσαν την αλληλεγγύη εκ του μακρόθεν και εκ του ασφαλούς.

κακομοίρηδες που φανταστήκατε πως απο το σπίτάκι σας θα πέρνατε την "εξουσία"......
γράφει ο κάθε τυχάρπαστος στο ιντυ και εσείς σαν αναγνώστες του τροκτικού τρέχετε να υπερθεματίσετε
ρε μπας και θα ζητήσετε και τα λεφτα της ταξικής σας συμπαράστασης πίσω και γιαυτό όλη η φασαρία
αντε πάλι στα αζήτητα για κανα 6μηνο

Ανώνυμος
18 Φεβρουαρίου 2012 στις 8:17 μ.μ.

Το ΚΚΕ μιλάει για φασιστές και παρακρατικούς για όλους τους άλλους. Μόνο που τώρα ξεβρακώθηκε το ίδιο. Το πολλά λόγια είναι φτώχια. Ότι και να γράψουν δεν σβήνουν τις εικόνες αυτές.

NA XΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥ ΣΑΣ ΦΙΛΟΥΣ Ή
ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ, ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ;

Ανώνυμος
18 Φεβρουαρίου 2012 στις 8:23 μ.μ.

An itan iepanastasi efkoli tha tin eixate kanei adynati

KATΑΔΙΚΑΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΑΣΠΟΝΥΔΛΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΥΠΕΡΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ. ΑΝ ΟΧΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΦΥΓΕΙς ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΜΙΛΑΜΕ,

@chris
18 Φεβρουαρίου 2012 στις 8:30 μ.μ.

Ντροπή στο μπλογκ σας
για τον χαρακτηρισμό στον απεργό εργάτη.
Ντροπή για τη "μη-προστασία"
αυτού του μεγάλου αγώνα.

Κάναν οι φασίστες μια "επίθεση φιλίας"
και σεις με τη μία να τους διαφημίσετε και να τους βοηθήσετε στη διάσπαση που επιχειρούν.

Δώστε επίσης και άλλα "επιχειρήματα" στους μπάχαλους για να ανοίξουν κεφάλια εργατών κ πάλι.

Ανώνυμος
18 Φεβρουαρίου 2012 στις 9:05 μ.μ.

8:30 Καταδικασε την προβοκατόρικη επίσκεψη και όλα καλά.Είναι προβοκάτσια. Αλλιώς η μη καταδίκη άλλα λέει. Και θα έχουν δίκιο οι μπάχαλοι να ξέρεις.Μια καταδίκη ρε σύντροφοι κακό είναι; Φοβάστε; και μην αλλάζεται θέμα.

Ανώνυμος
18 Φεβρουαρίου 2012 στις 9:34 μ.μ.

Με την έναρξη της απεργίας τα αντανακλαστικά του ΠΑΜΕ ήταν ακαριαία όπου κατέφτανα με κάθε μέσο, τα μικρόφωνα του 902 γέμισαν σάλια και οι εκτυπωτές με τα πληκτρολόγια στα γραφεία πήραν φωτιά, οι πάγκοι με τα βιβλία άνοιγαν με τηλεκοντρολ, οι εφημερίδες και οι αφίσες έγιναν κολάζ στην πύλη, οι εξέδρες 20*10μ στήνονταν σε μία ώρα για τις συναυλίες ... Οι κώλοι όμως δεν πήραν φωτιά για μια καταδικαστική ανακοίνωση από το κόμμα ή το σωματείο μετά την επίσκεψη των SS όπως έκαναν από τις φασολάδες που μοίραζε "τσάμπα" το κόμμα.
Αν δεν προβληματίζεστε πρέπει να το κοιτάξετε συλλογικά στην επόμενη διεθνή.

Ανώνυμος
18 Φεβρουαρίου 2012 στις 9:39 μ.μ.

Οπότε καταλήξαμε. Ο Σιφωνιός είναι ρουφιάνος της Χρυσής Αυγής και το ΚΚΕ έχει στόχο τη συνεργασία με τα ασπόνδυλα. Τι άλλο θα πείτε ρε παλικάρια; Τόσο πολύ ενοχλεί που στο μεγαλύτερο απεργιακό αγώνα της τελευταίας 20 ετίας μπροστάρης είναι ένα κουμουνιστής που διαφημίζετε τα σιχάματα της ΧΑ; Όταν οι ΠΑΜΕτες δέρνονται στις απεργιακές φρουρές με τους μπράβους του Μιχαλολιάκου, όπως έκανε και ο Σιφωνιός στο Βόλο εσείς φαντάζομαι κοιμάστε γιατί αυτά γίνονται πολύ πρωί σε μέρες απεργίας. Και αν η φωτογραφία δείχνει ανοχή του ΚΚΕ προς τη ΧΑ η άμεση ανάδειξή και η εκμετάλλευση του θέματος από το "χώρο" δείχνει κάτι πολύ περισσότερο. Ε, ρε κάτι γλέντια που κάνει από χθες ο Μάνεσης.........

Ανώνυμος
18 Φεβρουαρίου 2012 στις 10:02 μ.μ.

Μετά την Πανσπουδαστική, το ξύλο στο Σύνταγμα, έρχεται και η αγαστή συνεργασία με το ΚΚΕ....

Θλιβερό....

Ανώνυμος
18 Φεβρουαρίου 2012 στις 10:02 μ.μ.

σιγά μη σου υπογράψουμε και δήλωση.
τι να καταδικάσει κανείς;
τα χρυσαύγουλα.
εσύ και άλλοι,
ήτε ηθελημένα ή άθελα
παίζετε το παιχνίδι των αυγών
διαφημίζοντάς τους
και διασπώντας το μέτωπο αλληλεγγύης.
αβαντάρετε την επίθεση φιλίας των χρυσαύγουλων.

μέχρι χτες ήταν οι "ηρωικοί απεργοί"
και σήμερα γίναν οι "ύποπτοι" και οι "κνίτες" και η Χαλυβουργία από κάστρο αγώνα έγινε "γιάφκα του κκε"

άντε μαζευτείτε.

Ανώνυμος
18 Φεβρουαρίου 2012 στις 10:24 μ.μ.

@red snapper
Δλδ θα έπρεπε ο καθένας, απ' όποιον επαγγελματικό κλάδο κι αν είναι, να συμμετέχει στην απεργία της Χαλυβουργίας και να περιφρουρεί από τυχόν επισκέψεις φασιστών; Mεγαλοστομία επίσης είναι να υποβιβάζεται το ίδιο το γεγονός μέσα από την κριτική σ' αυτούς που δικαιωματικά κρίνουν, την κοινωνία δλδ, αφού αυτή τη στιγμή ένας μεγάλος αγώνας, την ηγεμονία επί του οποίου το ΠΑΜΕ φοράει σαν παράσημο, δυσφημείται από τους ίδιους που επιθυμούσαν να είναι καθοδηγητές του.
Όσο για την καταστασιακή ορολογία περί θεαματικού και πραγματικού, κοίτα καλύτερα το βίντεο. Μικρόφωνο και δηλώσεις σχεδόν αγκαλιά και κοινός χαιρετισμός με τους νεοναζί. Δε νομίζω ότι η δομική στρέβλωση είναι η κριτική σ'αυτό, αλλά η υπεράσπισή του και η προσπάθεια δικαιολόγησής του από Κνίτες και φίλια προσκείμενους.
Όταν κάποιοι αναρχικοί έκαναν μοτοπορεία προς την απεργία για να παραδώσουν οικονομική ενίσχυση που είχε μαζευτεί, το ΠΑΜΕ πρόλαβε και τους μάζεψε να κάνουν αλυσίδες, μην τυχόν και κάνουν κάτι οι "κακοί" που κατέφθαναν, κατά του ταξικού αγώνα.
Όταν όμως πάει εκεί με ενίσχυση στην απεργία η ΧΑ, αλλάζει το πράμα.
Το εντελώς άθλιο δεν είναι μόνο το λάθος στο οποίο υπέπεσε ο Σιφωνιός, αλλά και η προσπάθεια που γίνεται να φανεί κάθε κριτική σ' αυτό ως προβοκατόρικη και ύποπτη.

Ανώνυμος
18 Φεβρουαρίου 2012 στις 10:36 μ.μ.

10:02 Άρα συμφωνήται δηλαδή δέχεστε την επισκεψη άρα αυτό αποτελεί δήλωση μετανοίας σε φασίστες. Οι απεργοί είναι ήρωες, η ηγεσία σας τι λέει για τους φασίστες, μην γλιστράτε σαν χέλια. Πάλι εκτός θέματος είστε.Η καλύτερη απάντηση σε αυτούς θα είναι η καταδίκη σαν προβοκατόρικη επίσκεψη.

Ανώνυμος
18 Φεβρουαρίου 2012 στις 10:39 μ.μ.

@10:02

Tριχες κατσαρες.

Κανεις δεν ειπε οτι"η Χαλυβουργια ειναι γιαφκα του κκε"και οι χαλυβουργοι"υποπτοι"εκτος απο σενα.

Αστεια πραγματα.

Ανώνυμος
18 Φεβρουαρίου 2012 στις 10:49 μ.μ.

http://kokkinometerizi.blogspot.com/2012/02/blog-post_18.html

Οι κνίτες μπάζουν τους ναζιστές στο εργατικό κίνημα - Ιστορικής σημασίας έγκλημα

Ανώνυμος
18 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:04 μ.μ.

Παίχτε το θεατράκι που έστεισε η ΧΑ κοθώνια.
ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ είναι και παραμένει το ζητούμενο.
Αίσχος μικροαστοί αριστερούληδες.

Ανώνυμος
18 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:12 μ.μ.

Τις κρύες γυναίκες που με χαϊδεύουν,
τους ψευτοφίλους που με κολακεύουν,
που απ' τους άλλους θεν παλικαριά
κι οι ίδιοι όλο λερώνουν τα βρακιά,
σ' αυτήν την πόλη που στα δυο έχει σκιστεί, τους έχω βαρεθεί.

Ανώνυμος
18 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:13 μ.μ.

Ο Μιχαλολιάκος κομπάζει ότι άλωσε την κόκκινη Νίκαια και Κασαριανή σύντροφοι.Επιτίθεται με κείμενα του ευθέως σε ΚΚΕ. Αφισοκολιτές της ΚΝΕ χτυπήθηκαν από φασίστες όπως αναφέρθηκε στον Ριζοσπάστη. Aς τους αντιμετωπίσουμε πριν είναι αργά για όλους μας.

Ανώνυμος
19 Φεβρουαρίου 2012 στις 12:14 π.μ.

Καλα το κοκκινο μετερίζι της οακ(κ)ε καμάρωνε στο βολο για το "μέτωπο"
ΜΑΤ εργοδοσίας πολιτευτών ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΧΡ.ΑΥΓΗΣ ειναι λιγο ποιο κάτω
απο το λινκ που δίνεις ντενεκε για μπες
Οσο για τους μπαχαλους εκει που δεν πιάνει μελάνι

Ανώνυμος
19 Φεβρουαρίου 2012 στις 12:50 π.μ.

Προς Ανώνυμο 12.14

Κοίταξε να δεις κνίτη. Όλες σου τις βρωμιές και τις εκτρωματικές φαιοκόκκινες συμπορεύσεις, και τις δικές σου και του ΣΥΝ, εγώ από τους οακκίτες και τους φιλο-οακκίτες της διαβάζω. Ό,τι διαφωνία κι αν έχω μαζί τους σε άλλα ζητήματα (π.χ. διεθνούς ανάλυσης), σε αυτά που λένε για σένα έχουνε δίκιο.

Και δε σε έχω δει να διαψεύδεις επί της ουσίας ούτε μία καταγγελία.

Μια χαρά τα λέει το μπλογκάκι παραπάνω. Άλλο απεργία κι άλλο φασισμός ΠΑΜΕ - Χρυσής Αυγής.

Ανώνυμος
19 Φεβρουαρίου 2012 στις 12:53 π.μ.

να θυμίσω στους υπαλλήλους της ΓΑΔΑ με προβιά αντιεξουσιαστή ότι εμείς πήγαμε κωλοφεράντζα τον χίτλερ μέχρι το Βερολίνο.

Ανώνυμος
19 Φεβρουαρίου 2012 στις 1:07 π.μ.

12:14 ΩΡΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΤΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ.ΚΛΑΣΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΦΑΣΙΣΤΑ.

Ανώνυμος
19 Φεβρουαρίου 2012 στις 1:17 π.μ.

Όχι εσείς κνίτη. Οι κομμουνιστές.

Εσείς είστε οι δολοφόνοι του Ζαχαριάδη, οι χρουστσοφικοί - μπρεζνιεφικοί δολοφόνοι του κομμουνισμού σε παγκόσμια κλίμακα.

Εσείς που οδηγήσατε ένα κομμουνιστικό κίνημα που το 1956 μέτραγε πάνω από 80 επαναστατικά κόμματα παγκόσμια στη διάλυση και στο βούρκο.

Αλλά μη φοβάσαι. Δε θα σας αφήσουμε να ολοκληρώσετε το έγκλημά σας.

Ανώνυμος
19 Φεβρουαρίου 2012 στις 2:02 π.μ.

Όπως θυμάστε οι περισσότεροι, τα χρυσά αυγά ήταν αντίθετα με την απεργία στη Χαλυβουργία όπως και με κάθε απεργία, γιατί έλεγαν ότι δήθεν οι απεργίες βοηθούσαν την κυβέρνηση! Η τούμπα που έκαναν είναι εντυπωσιακή. Είναι βαλτοί. Θέλουν να διασπάσουν την ενότητα των εργατών, που ως τώρα τους έχει αναδείξει νικητές, δημιουργώντας καχυποψία. Δε μασάμε. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ. Όσο για τη δική τους τη "βοήθεια" να μένει το βύσσινο. Και το ΔΝΤ να "βοηθήσει" ήρθε, μας έλεγαν. mitsos175.

19 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:10 π.μ.

Είναι πραγματικά τραγικό που σε ένα αριστερό μπλογκ ανεβαίνουν τέτοια σχόλια. Κρίμα, τίποτα άλλο.

Ανώνυμος
19 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:29 π.μ.

12:53 Οταν γράφεις μην κοιτας τον παράλληλα καθρέπτη γιατί αναφέρεσαι στον εαυτό σου. Εσύ προασπίζεσαι τους παρακρατικούς ασφαλίτες της Χ.Α.

Ανώνυμος
19 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:48 π.μ.

Σαν κουμουνιστής θεωρώ απαρέδεκτη και καταδικαστέα την επίσκεψη της χρυσής αυγής στην χαλυβουργία. Θεωρώ επίσης καταδικαστέα την προσπάθεια λασπολόγησης του αγώνα των χαλυβουργών. Οι χαλυβουργοί θα νικήσουν. Η εργαρική τάξη θα τσακίσει τους φασίστες.

Ανώνυμος
19 Φεβρουαρίου 2012 στις 12:21 μ.μ.

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ.

http://www.youtube.com/watch?v=8uNoncnKDuo&feature=player_embedded&fb_source=message

Ανώνυμος
19 Φεβρουαρίου 2012 στις 12:56 μ.μ.

Δείτε λίγο τα πράγματα πιο βαθιά. Η επίσκεψη των χρυσαύγουλων ήταν απρόοπτη, δεν την είχαν διαφημίσει. Αν το διαφήμιζαν, θα είχαν πάρει όλοι τα μέτρα τους. Πολύ καλή κίνηση από μέρους τους, διότι ήξεραν τι θα επακολουθήσει όσον αφορά την κριτική στο ΚΚΕ.
Αντιθέτως, για την κίνηση των αναρχικών λογικά θα είχε γίνει κάποιο ανοιχτό κάλεσμα ώστε να είναι ενήμερο το ΚΚΕ και να κάνει αλυσίδες. Κακώς λέω γω, αφού η κίνηση των αναρχικών ήταν καλοπροαίρετη.

Είναι τουλάχιστον άσχετος όποιος νομίζει ότι έχει κάποια σχέση το ΚΚΕ με τους νεάτερνταλ των χρυσών αυγών.

Ανώνυμος
19 Φεβρουαρίου 2012 στις 1:09 μ.μ.

Eπειδή το συγκεκριμένο θέμα είναι ευαίσθητο, πιστεύω πριν κάποιοι
βγάλουν το αντικκε μένος τους πρέπει πριν οδηγηθούν σε οποιοδήποτε συμπέρασμα να μην αρκεστούν στην ανακοίνωση των φασιστοειδών, αλλά να ψαχτουν καλύτερα.

19 Φεβρουαρίου 2012 στις 1:23 μ.μ.

Το περιστατικό της επίσκεψης των χρυσαύγουλων στους εξαντλημένους χαλυβουργούς μεγαλοποιήθηκε υπέρ το δέον από κάποιους που έχουν πολιτικές σκοπιμότητες και εμπάθεια κατά του ΚΚΕ.
Οπωσδήποτε βέβαια... δεν ακούγεται τόσο καλά. Και οι χαλυβουργοί, όπως και το ΠΑΜΕ, πρέπει να διορθώσουν αυτή την... εκκωφαντική κακοφωνία (για την οποία μπορεί βέβαια και να μη φταίξανε, διότι πολλά ΔΕΝ έδειξε το μαγειρεμένο βίντεο των ναζί).

Παρολ' αυτά, κάποιος γνωστός... φανατικός απολογητής του ΚΚΕ, που δεν είναι καν μέλος του, ακόμη (αλλά τρέχουν τα σάλια του εμφανώς από τώρα, να γίνει μια μέρα... Γενικός Τραμματέας -χεχε) σας εριξε λάσπη χθες,με αφορμή αυτή εδώ την ανάρτηση.

Εμένα προσωπικά ο ίδιος με απέκλεισε από το blog του, αφού πρώτα με διέσυρε βάναυσα με ένα ποστ μίσους και λάσπης και σε αμέτρητα σχόλια όπου με παρουσίασε σαν χαφιέ και "υποκείμενο του ιντερνετικού υποκόσμου".
Οπότε... δεν είναι πια εφικτό να διαμαρτυρηθώ ΟΥΤΕ και για τη λάσπη του εναντίον σας, στον ίδιο ιντερνετικό χώρο όπου εξαπολύθηκε. Αποφάσισα να το κάνω ΤΩΡΑ, εδώ.

Οσοι φανατiζονται διχαστικά από τους λιβέλλους και τη λάσπη του εν λόγω Αντώνη, ο οποίος βάλλει κατά πολλών blog, διασύροντας συντρόφους του στο διαδίκτυο έχουν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να δουν τα στοιχεία.
Π.χ. στο περιοδικό “Κοντέινερ”, παλιό ένθετο της εφημερίδας “Ελευθεροτυπία” , τεύχος #8, Ιούνιος 2010, σελ. 22 [download ΕΔΩ],
o ίδιος "Αντώνης" προωθεί δημόσια και το blog του, συνδέοντάς το KAI με το ΠΛΗΡΕΣ ονοματεπώνυμό του KAI με τα επαγγελματικά του στοιχεία. ΑΝ από τότε άλλαξε γνώμη, λυπάμαι πολύ, αλλά ειναι πλέον ΑΡΓΑ για τον ίδιο. Βέβαια δεν τα είπε αυτά ποτέ, αντίθετα τα ΕΚΡΥΨΕ από το διαδικτυακό του περίγυρο,
προκειμένου να με διασύρει παντού σαν "χαφιέ", "δωσίλογο", "καταδότη", "αλήτη" και "άνθρωπο του ιντερνετικού υποκόσμου", ενώ ταυτόχρονα ο ΙΔΙΟΣ πρόβαλλε τον εαυτό του ΚΑΙ το μπλογκ του απέναντι στο ΣΥΝΟΛΟ της εξω-ιντερνετικής κοινωνίας (χώρια τις αυτο-προβολές των στοιχείων του ΚΑΙ στο διαδίκτυο).
Τα υπόλοιπα ασύστολα ψεύδη του αναλύθηκαν ήδη σε ειδικά ποστ μου (σε 2 δικά μου μπλογκ χαμηλής αναγνωσιμότητας για αναλύσεις συγκρούσεων) αλλά... ΔΕΝ θέλω να φέρω link, προς το παρόν.

Αλλά (στην τελική) εφόσον ο ιδιος... ΚΑΥΧΗΘΗΚΕ πρόσφατα (παριστάνοντας και τον... ήρωα) ότι "οι αρχές τον ξέρουν" (ενώ αυτοπροβλήθηκε μαζί με το blog του ΚΑΙ στην "Ε"), ΤΙ απομένει να του συμβεί?
-Ε, απομένει να τον μάθει ΚΑΙ η αριστερά επιτέλους, ώστε να ΜΗ πιστεύει τους λιβέλλους του, ή τη γενικότερη φθοροποιό, διχαστική και καιροσκοπική πολιτική δράση του (λόγω αλαζονείας και σκοπιμότητας, πάντα προς όφελος της πολιτικής ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ).

Αν (παρόλ' αυτά) επιθυμεί ΤΩΡΑ, εκ των υστέρων, να... κρυφτεί παίζοντας την άσπιλη παρθένα μέσω... παρθενορραφής (χεχε) τότε... να ζητήσει ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΗΜΟΣΙΩΣ παραδεχόμενος τα ασυγχώρητα λάθη του (πράμα ΑΠΟΛΥΤΩΣ απίθανο, τουλάχιστον για... πολλά χρόνια).
Προς το παρόν, νομίζω ότι του χρειάζεται ένα ΓΕΡΟ μάθημα, διότι ο ΙΔΙΟΣ χαφιεδίζει και διχάζει, σε ΟΦΕΛΟΣ του συστήματος, διασύροντας συντρόφους του μέσα από τα blog του.

Εκείνο που χρειάζεται ΤΩΡΑ η αριστερά είναι ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ, οπουδήποτε κι αν προέρχεται, κατά οποιουδήποτε.
(κι αυτό περιλαμβάνει βιαστικές επικρίσεις κατά του σύντροφου Σιφωνιού).

Ανώνυμος
19 Φεβρουαρίου 2012 στις 1:26 μ.μ.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ!!!!!
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ
ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΙΦΟΥΝΙΕ

Ανώνυμος
19 Φεβρουαρίου 2012 στις 2:33 μ.μ.

Xτες έγινε μοτοπορεία από συνδικάτο τεχνικών τηλεόρασης και άλλα που κατέληξε και στην χαλυβουργία. Συμετείχαν πάνω από 250, αρκετους του Α/Α χώρους και όχι μόνο . Αυτό γιατί δεν το δημοσιεύουμε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Αρκετά με τους φασίστες

Ανώνυμος
19 Φεβρουαρίου 2012 στις 3:02 μ.μ.

ΟΜΑΔΕΟΝ εκτος απο το οτι εισαι Ρουφιανός μια και δημοσίευσες υα
στοιχεία του ενω εκείνος τα δικα σου οχι αν και του τα δωσανε θελω
να σου πω βρε γελοίε οτι δεν χρησιμοποιούμε το κίνημα για
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.εγω ειμαι εκείνος που στους ΣΧΣ με μπερδεψες
με άλλον και έβρισες ρε κουτορνίθι τον πάππου μου νούμερο της κακιας ωρας
στο θεμα με τον Φωτόπουλο παλικαραγκιοζη που αν με δεις μπροστα σου θα λιποθυμήσεις
μπετοβλακα που προσπαθείς να μπαχαλεψεις ανθρώπους για να
τραβήξεις την προσοχή τα ιδια πήγες να κανεις και με τον Μπογιοπουλο.
με το ζορι συνομιλητές δεν φτιάχνεις .Ακους τι σου λεω....μαζεψου...
απο koufia logia( πειραιας) ΣΜΖ

Ανώνυμος
19 Φεβρουαρίου 2012 στις 4:00 μ.μ.

Ντροπή σε σένα που βρίζεις εργάτες με οικογένειες που εδώ και τέσσερις μήνες δίνουν έναν αγώνα μάθημα για όλους (εκτός και αν είναι μαθημα "ταξικού" αγώνα η Μπούκα και το ξύλο με τα ΜΑΤ).

19 Φεβρουαρίου 2012 στις 4:19 μ.μ.

Ο Ανώνυμος σχολιαστής των 3.02μμ (που υπογράφει σαν "κουφά λόγια") είναι στην πραγματικότητα ΠΟΛΥ γνωστός λασπολόγος-τρολ στους "Σχολιαστές Χωρίς Σύνορα". Είναι χειροκροτητής της ΧΕΙΡΟΤΕΡΗΣ λάσπης εναντίον τους _σαν σύνολο_, ενώ είναι επίσης αποδεδειγμένα ΠΟΛΥ ηλίθιος, για το σχόλιο που έκανε προ ολίγου. Διότι, ακριβώς... (όπως ήδη αποδείχτηκε με το λινκ στο "Κοντέηνερ") ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ "δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων", όταν τα ίδια στοιχεία, έχει ΗΔΗ δημοσιοποιήσει ο ίδιος ο κάτοχός τους (συνδέοντάς τα ΚΑΙ με το μπλογκ του) και στο γραπτό τύπο και σε ιστοσελίδες, βίντεο, κ.ο.κ.

(Θα ειδοποιηθούν και οι υπόλοιποι στους ΣΧΣ για αυτό που έκανε ο "κουφά λόγια" προ ολίγου, εδώ).

Τέλος...
το άρθρο μου "Ανοιχτή Επιστολή προς το Νίκο Μπογιόπουλο" (όπου έριξε λάσπη ο "κουφά λόγια") είναι αυτό
http://omadeon.wordpress.com/2011/10/23/sto-niko-bogiopoulo/
(και αφορά ΣΤΟΙΧΕΙΑ που καταρρίπτουν τη συκοφάντηση του "Δεν Πληρώνω")

Oπορτουνιστική Αριστερά
19 Φεβρουαρίου 2012 στις 5:01 μ.μ.

Μα γιατί δεν τους πήρανε με τις πέτρες?

Δεν τους γνώριζαν δηλαδή και πέσανε σε παγίδα?

Πριν βιαστούν και οι δύο πλευρές (ΚΚΕ και εκτός ΚΚΕ) να μιλήσουν να βουτήξουν τη γλώσσα στο μυαλό.

Το βίντεο είναι ντροπή πάντως και γροθιά στο στομάχι για έναν κομμουνιστή...

Τραγέλαφος.

Βασίλης

19 Φεβρουαρίου 2012 στις 7:25 μ.μ.

Αφιερώνω δύο αποσπάσματα, από το Lenin Reloaded, στους διαχειριστές του μπλογκ, για το εμετικό σας ποστ, και σε πολλούς σχολιαστές:

"Ο ενσυνείδητος κομμουνιστής προτιμά να πεθάνει παρά να προδώσει την τάξη του· να πεινάσει παρά να πουλήσει τον απολυμένο συνάδελφό του· να εκτεθεί, όπως έπαθε ο Γιώργος Σιφωνιός, ως δήθεν "ανεκτικός" στους φασίστες από το κάθε θρασύδειλο αλητάκι με πληκτρολόγιο προκειμένου να κρατήσει τη συλλογικότητα ενωμένη.
Στον πόλεμο εναντίον της τάξης του, ο ενσυνείδητος κομμουνιστής απαντάει με ακόμα μεγαλύτερο πείσμα, θάρρος, ενότητα, επαγρύπνηση και πίστη στους συντρόφους του."

"Αύριο το πρωί, θα ξαναπάω στην τράπεζα της γειτονιάς μου. Αν δεν ήσασταν τόσοι πολλοί, τόσο χυδαίοι και τόσο επίμονοι όλοι εσείς που βρίζετε, λοιδωρείτε, επιβουλεύεστε, συκοφαντείτε, υπονομεύετε, φθονείτε και ανταγωνίζεστε με κάθε μέσο τον δίκαιο αγώνα της εργατικής τάξης στη Χαλυβουργία, μπορεί και να μην σκεφτόμουν ότι πρέπει επειγόντως να ξαναπάω και να ξαναστείλω χρήματα. Μπορεί και να ξεχνούσα ότι για να ζήσει μια απεργία 400 ανθρώπων για 112 μέρες, για να κρατηθεί όρθια και να αντισταθεί στους εχθρούς της, δεν φτάνει να δώσεις μία, δύο, τρεις φορές, αλλά πρέπει να δίνεις διαρκώς, όσο μπορείς, και ό,τι μπορείς να δώσεις. Σας ευχαριστώ."

Ανώνυμος
19 Φεβρουαρίου 2012 στις 9:26 μ.μ.

Δεν ισχύει πάντοτε η ρήση «Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση» συναγωνιστή Ιβάν.
Πόσο μάλλον όταν απευθύνεσαι σ’ αυτό το μπλοκ και στους αναγνώστες του που στην μεγάλη του πλειοψηφία είναι κομμουνιστές. Μάλλον είσαι ο μοναδικός που δεν ξέρεις την στάση αυτού του ιστότοπου στην απεργία των Χαλυβουργών.

Τόσο δύσκολο είναι να παραδεκτής ότι ήταν μια άστοχη, απαράδεκτη ενέργεια του Γ. Σιφωνιού, ο συγχελασμός του με τους μαχαιροβγάλτες της χ.α (που δυστυχώς πιθανόν να αποτελέσει το κύκνειο άσμα στον ηρωικό αγώνα που έδωσαν για μήνες οι απεργοί Χαλυβουργοί);

Γ.Σ

Ανώνυμος
19 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:42 μ.μ.

http://www.aformi.gr/2012/02/%CE%B7-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8C-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%87%CE%B1%CE%BB%CF%85%CE%B2%CE%BF%CF%85%CF%81/

Ανώνυμος
20 Φεβρουαρίου 2012 στις 12:12 π.μ.

Εγω απορώ για κάποιους ποτε θα απογαλακτίστουν και θα πάψουν
να φέρονται στο ΠΑΜΕ σαν να ειναι ο μπαμπας τους που ολα τα περιμένουν απο
εκείνον χωρις οι ιδιοι να κανουν και πολλά και να ζητούν και τα ρεστα απο πάνω
κλασική ψυχολογία 14χρονου
Ετσι ακριβώς οπως και αλλοι κάνει το κατα τα αλλα ενδιαφέρον μπλοκ Βαθυ κοκκινο
επιτέλους ζήστε και χωρις τον μπαμπα σας.

20 Φεβρουαρίου 2012 στις 12:52 π.μ.

@Γ.Σ:
- Μάθε να διαβάζεις πριν μιλήσεις.
"Πόσο μάλλον όταν απευθύνεσαι στους αναγνώστες αυτού του μπλογκ"
Δεν απευθύνθηκα στους αναγνώστες αυτού του μπλογκ, αλλά σε σχολιαστές. Αν δε βλέπεις ότι πολλά σχόλια είναι εμετικά και συκοφαντικά, το πρόβλημα είναι δικό σου.
- "Μάλλον είσαι ο μοναδικός που δεν ξέρεις την στάση αυτού του ιστότοπου στην απεργία των Χαλυβουργών"
Δεν αναφέρθηκα στη στάση του ιστολογίου, συνολικά. Χαρακτήρισα εμετικό το ποστ, απ' το οποίο προκύπτουν και οι αφιερώσεις μου.
- "απαράδεκτη ενέργεια του Γ. Σιφωνιού"
Τις ενέργεις του Σιφωνιού ΔΕΝ τις ξέρεις. Δεν ξέρεις ούτε τι έκανε, ούτε γιατί το έκανε. Το μόνο που ξέρεις είναι ένα βίντεο που επιμελήθηκε η χ.α.
- "απαράδεκτη ενέργεια του Γ. Σιφωνιού που δυστυχώς πιθανόν να αποτελέσει το κύκνειο άσμα στον ηρωικό αγώνα"
Α, μάλιστα, είναι όχι μόνο απαράδεκτη η ενέργεια του Σιφωνιού, χωρίς πάντα να ξέρεις τι έχει γίνει, αλλά θα φταίει κιόλας αν σταματήσει η απεργία...
Και εμείς τώρα, είμαστε και "συναγωνιστές". Γεια σου, ρε, "σύντροφε"...
Λοιπόν, πρώτον, η απεργία ξεκίνησε και υπάρχει χάρις στον Σιφωνιό, προσωπικά, δεύτερον, το τι έγινε δεν το ξέρεις, και τρίτον, το πότε και το πώς θα τελειώσει η απεργία, θα το δούμε.

- Ελεεινέ Κώστα Κ. που υπογράφεις το κείμενο, στο παραπάνω λινκ (απ' το σχόλιο: 19 Φεβρουαρίου 2012 11:42 μ.μ.):
Μπορείς να πέσεις, ακόμα, ΠΟΛΥ πιο κάτω.

- Προς τους διαχειριστές του μπλογκ:
Εδώ: 18 Φεβρουαρίου 2012 7:13 μ.μ. , ένας άνανδρος απειλεί τα μέλη του ΚΚ.
Για ποιο λόγο έχετε έλεγχο στα σχόλια, αφού ό,τι και να γράψει κάποιος το ανεβάζετε; Τι είναι, δηλαδή, μη αποδεκτό για 'σας;
Προφανώς, οι απειλές για σωματική βία δε σάς ενοχλούν. Για το περιεχόμενο των σχολίων, στο μπλογκ σας, έχετε ευθύνη.

Ανώνυμος
20 Φεβρουαρίου 2012 στις 3:55 π.μ.

Τα γραφετε πολυ ευκολα...παρα πολυ ευκολα εκει στο 'βαθυ' 'κοκκινο' και τα γραπτα μενουν

Δημοσιογραφοι μπορει να μην ειστε αλλα το να ξεπεφτεται στο ρολο του λασπολογου ειναι τραγικο

20 Φεβρουαρίου 2012 στις 6:20 μ.μ.

@omadeon:
Στην περίπτωσή σου, έχω αναφερθεί. Σταμάτα να επαναλαμβάνεις ότι ο Αντώνης δεν είχε κρύψει το ονοματεπώνυμό του. Αν και απέφευγε να το χρησιμοποιεί, δεν το αμφισβήτησε αυτό.
Θα μπορούσες να κάνεις την όποια κριτική, γράφοντας απλώς ο Αντώνης του Lenin Reloaded, όπως θα έκανε κάθε σοβαρός και έντιμος άνθρωπος.
Εσύ, όμως, άνανδρε, επέλεξες να αναφέρεσαι στο πλήρες ονοματεπώνυμό του, επέλεξες να χρησιμοποιήσεις μία φωτογραφία του, και επέλεξες να ειρωνευτείς κάτω απ' αυτή.
Το ότι ΕΠΕΛΕΞΕΣ να αναφερθείς στα στοιχεία του, και ο ΧΥΔΑΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ με τον οποίο το έκανες, σε καθιστά άνανδρο και ανήθικο, με χαφιέδικη νοοτροπία.
Και αυτό (το ότι είσαι άνανδρος και ανήθικος), δεν είναι η άποψή μου. Είναι γεγονός, για όποιον ξέρει τα γεγονότα, και έχει ελάχιστη αξιοπρέπεια.

Φυσικά, έχεις δείξει και με άλλες αφορμές ότι είσαι ανήθικος.
Π.χ. (γιατί είναι αρκετές), ο φίλος Poe, μπήκε στο "μπλογκ" σου, να σχολιάσει, και ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ, μετέφερες τα σχόλιά του, σε... άλλο "μπλογκ", και τα έκανες... ανάρτηση.

Λοιπόν, σταμάτα να μπαίνεις σε ιστολόγια, και να λες τον πόνο σου. Όπου σε πετυχαίνω, θα παίρνεις απαντήσεις.
Και δε θα μου παίρνει και χρόνο. Είσαι τόσο προβλέψιμος και τόσο γραφικός, που θα κάνω copy-paste, αυτό το σχόλιο.

Οπορτούνας
21 Φεβρουαρίου 2012 στις 1:17 π.μ.

Κλασσικά όλοι οι αριστεροί,κομμουνιστές θέλουν να λασπολογήσουν το ΚΚΕ.

Όταν απευθύνεις ερωτήματα και αντί για απαντήσεις παίρνεις ιστορίες συνωμοσίας για κόμματα και οργανώσεις που στην τελική χρόνια ολόκληρα είναι αγωνιστικά εντός κινήματος.

Μα φυσικά πόσο μικρόνοια να ψάχνεις για τα πάντα στον ΒΙ Λένιν ή στον Γκράμσι τις απαντήσεις.

Καληνύχτα ανώριμη Αριστερά...

Βασίλης

Ανώνυμος
21 Φεβρουαρίου 2012 στις 2:55 μ.μ.

που ειναι ρε παιδιά η ανακοίνωση του Δ.Σ της χαλυβουργίας;

21 Φεβρουαρίου 2012 στις 3:09 μ.μ.

Το πρώτο σχόλιό μου είχε ξεκάθαρο σκοπό και περιεχόμενο. Eν περιλήψει η καταγγελία της λάσπης από όπου κι αν προέρχεται αλλά ΕΙΔΙΚΑ της λάσπης κατά του "Βαθύ Κόκκινο" (κι εκείνης προς εμένα βέβαια). Το ίδιο ισχύει και για λάσπη (άλλων) κατά των χαλυβουργών, φυσικά.

Ο Οχετός του Ιβάν έχει ήδη απαντηθεί αλλού κι έτσι αρκεί μόνο ένας σύνδεσμος για να ΛΗΞΕΙ το θέμα του εδώ (όσον αφορά κάποιον "Πόε" κλπ.)
ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ κι αναλαμβάνω υποχρέωση, να ΜΗ λογοκρίνω ΚΑΝΕΝΑ σχόλιό του Ιβάν, αν σχολιάσει εκεί, ελευθερώνοντας έτσι και το "Βαθύ Κόκκινο" από "εκτροχιασμούς συζητήσεων" όπως αυτό που εξηγεί το ίδιο λινκ ("Thread hijacking").

Τώρα...
Είναι πολλές οι απόπειρες φανατισμένων να βγάλουν "ΚΕΡΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΦΟΡΑ" [(tm)Ελύτης] της επίσκεψης της Χ.Α. στους χαλυβουργούς, π.χ. ρίχνοντας λάσπη στο ΚΚΕ/ΠΑΜΕ, χωρίς τίμια κι εποικοδομητική κριτική. Το "Βαθύ Κόκκινο" απέδειξε ΗΔΗ, διορθώντας μια λέξη που ενόχλησε, ότι ΔΕΝ κάνει τέτοιο λάθος.

Από την άλλη πλευρά όμως, η αντίστροφη απόπειρα ορισμένων οπαδών/μελών του ΚΚΕ να... βγάλουν Κέρδος από τη Συμφορά εκείνων που βγάζουν Κέρδος από τη Συμφορά(!!!) έχει φθοροποιές συνέπειες σε όλους (ΚΑΙ στους ίδιους, αν και δεν το καταλαβαίνουν). Δεν είναι δυνατόν π.χ. από ΜΙΑ λάθος λέξη να δαιμονοποιείται το "Βαθύ Κόκκινο", ή άλλα ιστολόγια όπως ο Ροίδης (που έκανε ιδιαίτερα προσεκτική και ήπια ανακοίνωση) λες κι όλος ο κόσμος στην αριστερά-πλην-ΚΚΕ είναι "αντικομμουνιστής".

H ανακοίνωση στο Ριζοσπάστη για το θέμα των Χαλυβουργών και της Χ.Α. δεν καλύπτει όλα τα ερωτήματα κι όλες τις ανησυχίες
http://www2.rizospastis.gr/page.do?publDate=21/2/2012&id=13922&pageNo=17&direction=1

Φοβάμαι ότι η πρακτορολογία κι η προβοκατορολογία (όπως κι η ατέλειωτη λάσπη) θα σκεπάσουν τελείως την κατανόηση. Αν θέλει το ΚΚΕ να γίνει "κόμμα νέου τύπου" πρέπει να κατανοήσει ότι ορισμένες κακές συνήθειες ρητορικής του παρελθόντος, στο διαδίκτυο ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ (κι αν ακόμη περάσουν δημιουργούν χιονοστιβάδες λάσπης εκατέρωθεν χωρίς τίποτα ωφέλιμο ΚΑΙ για το ίδιο το ΚΚΕ).

Ο κίνδυνος για το ΚΚΕ, μετά το 18ο συνέδριο, όπου μειοψήφισαν οι απόψεις του Γιώργου Ρούση (κριτικής στη φιλο-σταλινική στροφή) (κι αναγκάστηκε να φύγει από το ΚΚΕ)... στη σημερινή εποχή της πολιτιστικής ηγεμονίας του ΔΙΑΙΚΤΥΑΚΟΥ (δια)λόγου... είναι να προκαλέσει Streisand Effect (γκουγκλίσιμος όρος)
http://en.wikipedia.org/wiki/Streisand_Effect

(και "αυτο-εκπληρούμενη προφητεία", όπου η λάσπη επιστρέφει πολλαπλάσια, κ.ο.κ.)

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ, το 2012, από 10-15 σχόλια στο indymedia, το ίδιο το ΜΕΣΟ αυτό ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ να θεωρείται εξ ολοκλήρου υπαίτιο για λασποθύελλες κατά του ΚΚΕ... τη στιγμή που είδα με τα μάτια μου ΚΑΙ διαφωνούντες εκεί, με αυτά τα σχόλια, ή αναρτήσεις που ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ το αγώνα των χαλυβουργών. Ενα μάλιστα σχόλιο έλεγε "να πάμε να στηρίξουμε τους χαλυβουργούς ΕΞΗΓΩΝΤΑΣ τους κάποια πράματα" (και ΔΕΝ λογοκρίθηκε). Τα τσουβαλιάσματα λάσπης έχουν και ΑΝΤΙΘΕΤΟ αποτέλεσμα του επιδιωκόμενου, δότι ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΟΥΝ τη ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ (σε πόλλά) πολιτική της Συντακτικής Επιτροπής του indy, κι έτσι το αρχικό πρόβληλμα ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ μέσω... αλληλο-φανατίλας. ΙΔΙΟ σφάλμα διαπράττει και ο... προστάτης του ΚΚΕ (ή επίδοξος Γ.Γ.? -χεχε) ...προφέσορας του Lenin Reloaded (του οποίου ο ΙΒάν είναι αφοσιωμένος μαθητής -για να το πω ΜΗ-υβριστικά). :-) αν και παρατήρησα ότι ηρέμησε κάπως σήμερα (αφού ξέχεσε... εμένα τον ίδιο με άααλλη λάσπη που ΔΕΝ μεταφέρω).

Με βάση όλα αυτά, θα παρακαλέσω να μη λογοκρίνετε ΑΥΤΟ το σχόλιο διότι αποτελεί έκκληση για ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ της λάσπης μαζί με κάποιες χρήσιμες πληροφορίες. (Φυσικά κράτησα αντίγραφο).

21 Φεβρουαρίου 2012 στις 4:18 μ.μ.

Προσδοκίες και ματαιώσεις περί επαναστατικού υποκείμενου

http://avantgarde2009.wordpress.com/2012/02/21/%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%b4%ce%bf%ce%ba%ce%af%ce%b5%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b9%cf%8e%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%af-%ce%b5%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b1/

Ανώνυμος
21 Φεβρουαρίου 2012 στις 9:14 μ.μ.

Αμάν, ομαδέον, ο γυρολόγος-ψυχοπαθής του διαδικτύου!

22 Φεβρουαρίου 2012 στις 12:56 π.μ.

@omadeon:
"H ανακοίνωση στο Ριζοσπάστη για το θέμα των Χαλυβουργών και της Χ.Α. δεν καλύπτει όλα τα ερωτήματα κι όλες τις ανησυχίες.
Φοβάμαι ότι η πρακτορολογία κι η προβοκατορολογία (όπως κι η ατέλειωτη λάσπη) θα σκεπάσουν τελείως την κατανόηση. Αν θέλει το ΚΚΕ να..."
- Η ανακοίνωση δεν είναι του ΚΚΕ, είναι του ΔΣ του Σωματείου των εργαζόμενων στην «Ελληνική Χαλυβουργία»

"Το ίδιο ισχύει και για λάσπη (άλλων) κατά των χαλυβουργών, φυσικά"
- Και εσύ πετάς λάσπη στους Χαλυβουργούς. Μόλις έγραψες ότι: "Φοβάμαι ότι η πρακτορολογία κι η προβοκατορολογία (όπως κι η ατέλειωτη λάσπη) θα σκεπάσουν τελείως την κατανόηση", αναφερόμενος στην ανακοίνωσή τους.

"Φοβάμαι ότι η πρακτορολογία κι η προβοκατορολογία"
- Αν δεν καταλαβαίνεις γιατί οι χρυσαυγίτες έδρασαν προβοκατόρικα, τότε διάβασε την απαράδεκτη ανάρτηση, της οποίας τα σχόλια διαβάζεις αυτή τη στιγμή. Ή διάβασε μία άλλη ανάρτηση, της οποίας τον συντάκτη έχω ήδη χαρακτηρίσει ελεεινό.

"προφέσορας του Lenin Reloaded (του οποίου ο ΙΒάν είναι αφοσιωμένος μαθητής -για να το πω ΜΗ-υβριστικά"
- Μπορείς να πέσεις και πιο κάτω.
"ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ κι αναλαμβάνω υποχρέωση, να ΜΗ λογοκρίνω ΚΑΝΕΝΑ σχόλιό του Ιβάν, αν σχολιάσει εκεί"
- Δε μπαίνω στα "μπλογκ" σου, για να σχολιάσω. Μόνο για να δω πόσο πιο χαμηλά θα πέσεις.

"Ο Οχετός του Ιβάν έχει ήδη απαντηθεί"
- Όσα έγραψα δεν είναι "οχετός". Γράψε ένα ψέμα που είπα, και θα ανακαλέσω.

"κι έτσι αρκεί μόνο ένας σύνδεσμος για να ΛΗΞΕΙ το θέμα του εδώ (όσον αφορά κάποιον "Πόε" κλπ.)"
- Εγώ σου λέω ότι είσαι ανήθικος, που μετέφερες τα σχόλια ενός ανθρώπου σε άλλο "μπλογκ", και τα έκανες ανάρτηση, ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ, και εσύ δίνεις και το λινκ της ανάρτησης; Για να επιβεβαιώσεις τι; Ότι είσαι ανήθικος; Αυτό έχει ήδη αναφερθεί.

22 Φεβρουαρίου 2012 στις 1:55 π.μ.

Βλέπω ότι δεν βάζεις μυαλό ΙΒάν και σούχει πληγωθεί ο εγωισμός. Υπομονή ΔΕΝ έχεις. Ισως δεν σούχει περάσει από το μυαλό ότι έχω κι άλλα πράματα να κάνω.

Μερικοί άνθρωποι έχουν κάνει τη συκοφαντία τρόπο σκέψης. Είσαι ένας από αυτούς.

Και βγάζεις και ασυνάρτητα συμπεράσματα από όσα είπα. Ας είναι κι έτσι. Ξέρω ότι όταν πάρεις τις απαντήσεις σου θα σωπάσεις κι εσύ, όπως κάποιοι άλλοι. Ομως εμένα δεν με ενδιαφέρεις εσύ, ή το να εκδικηθώ έναν άνώνυμο ψευτο-παλληκαρά λασπολόγό που παίζει ρόλους μπάτσου - ανακριτή με κατάπτυστο θράσος.

Με ενδιαφέρει όταν κάποιος ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ το λαό να τίθεται μπροστά στις ευθύνες του και στις αποδείξεις των ψεμάτων του, διότι επηρεάζει την κοινωνία πολύ πέρα από τα μπλογκ. Κι αυτό είναι ένα ζήτημα εκτός θέματος εδώ. ΜΗΝ το κάνεις θέμα εσύ.

Αθηνά
22 Φεβρουαρίου 2012 στις 9:02 π.μ.

Πρώτα σοκαρίστηκα. Μετά, το είδα και το ξαναείδα. Μετά, σκέφτηκα να το στείλω σε κάποιους σ. για μια εκτίμηση - απάντηση. Δεν το έκανα για να μην συμμετάσχω στη διάδοσή του. Το έκρυψα και από τα παιδιά μου,κυρίως από τον έφηβο που νοιώθει την ανάσα της Χρυσής Αυγής στο σχολείο του, κάπου στα δυτικά. Και περίμενα. Διάβασα την ανακοίνωση του ΚΚΕ και πολλά σχόλια που έχουν γραφτεί. Με ενοχλεί ιδιαίτερα η επίκληση της προβοκάτσιας, για ακόμη μια φορά. Καραμέλα που δεν βγάζει πλέον καμιά γευστική εκτίμηση. Νομίζω ότι η ουσία βρίσκεται κάπου αλλού και δεν είναι προσωπικό ζήτημα του προέδρου του σωματείου. Βρίσκεται στα αντανακλαστικά που έχει αναπτύξει ένας αγωνιζόμενος, κατά τα άλλα, κόσμος, μέσα σε ένα ιδιόμορφο και σεχταριστικό ιδεολογικό και πολιτικό περιβάλλον. Αναγνωρίζει με ευκολία τον "εχθρό" στους υπόλοιπους αριστερούς σχηματισμούς και προφυλάσσεται. Τα χάνει όταν έρχεται αντιμέτωπος με τον πραγματικό εχθρό (αλήθεια, τι πάει να πει "απροετοίμαστοι"; θα σε ειδοποιήσουν οι εχθροί για να τους περιμένεις;). Οι φασίστες απευθύνονται σαφώς στα εργατικά και λαϊκά στρώματα (δεν είναι τυχαίο ότι η παρουσία τους στις ¨καλές" γειτονιές είναι ισχνή)λόγω πολιτικής επιλογής. Εμείς, αν μη τι άλλο, ας ξαναδιαβάσουμε λίγο νεώτερη Ιστορία και ας μην τους χαϊδεύουμε με τον χαρακτηρισμό "προβοκάτορες". Κάνουν κάτι πολύ ουσιαστικότερο και βαθύτερο.

Ανώνυμος
22 Φεβρουαρίου 2012 στις 2:39 μ.μ.

Αναγνωρίζει με ευκολία τον "εχθρό" στους υπόλοιπους αριστερούς σχηματισμούς και προφυλάσσεται. Τα χάνει όταν έρχεται αντιμέτωπος με τον πραγματικό εχθρό (αλήθεια, τι πάει να πει "απροετοίμαστοι"; θα "σε ειδοποιήσουν οι εχθροί για να τους περιμένεις;). Οι φασίστες απευθύνονται σαφώς στα εργατικά και λαϊκά στρώματα (δεν είναι τυχαίο ότι η παρουσία τους στις ¨καλές" γειτονιές είναι ισχνή)λόγω πολιτικής επιλογής. Εμείς, αν μη τι άλλο, ας ξαναδιαβάσουμε λίγο νεώτερη Ιστορία και ας μην τους χαϊδεύουμε με τον χαρακτηρισμό "προβοκάτορες". Κάνουν κάτι πολύ ουσιαστικότερο και βαθύτερο. "

@Aθηνά

Τα είπες όλα.Απλή ανάγνωση της Ιστορίας του 20ου αιώνα.Γενικά πολύ φοβική η Αριστερά,φοβάται να κάνει μια ψύχραιμη ανάλυση στα γεγονότα.

Όχι φίλε που μπορεί να διαβάζεις αυτές τις γραμμές,δεν θα βιαιοπραγήσουμε στους φασίστες,αλλά δε θα τους βάλουμε και στο "σπίτι" μας...

22 Φεβρουαρίου 2012 στις 4:50 μ.μ.

@Omadeon:
"Βλέπω ότι δεν βάζεις μυαλό ΙΒάν και σούχει πληγωθεί ο εγωισμός", "Μερικοί άνθρωποι έχουν κάνει τη συκοφαντία τρόπο σκέψης. Είσαι ένας από αυτούς", "έναν άνώνυμο ψευτο-παλληκαρά λασπολόγό που παίζει ρόλους μπάτσου - ανακριτή με κατάπτυστο θράσος"
- Μπορείς να πέσεις και πιο κάτω.
"Και βγάζεις και ασυνάρτητα συμπεράσματα από όσα είπα"
- Γράψε συγκεκριμένα πού αναφέρεσαι και τι εννοείς.

"Κι αυτό είναι ένα ζήτημα εκτός θέματος εδώ. ΜΗΝ το κάνεις θέμα εσύ"
- Ε;;;;;;;; Καλά, πόσο άνανδρος είσαι; Εγώ το κάνω θέμα; Εσύ ξεκίνησες να λες τον πόνο σου, σε άσχετο μπλογκ, σε άσχετο ποστ, και κάθε φορά που παίρνεις απαντήσεις, το μόνο που ξέρεις να κάνεις, είναι να βρίζεις, και να λες:
"Οι απαντήσεις είναι ΑΛΛΟΥ".
Επί της ουσίας, δεν έχεις απαντήσει σε τίποτα. Σοβαρέψου.

22 Φεβρουαρίου 2012 στις 5:00 μ.μ.

@Αθηνά:
"Διάβασα την ανακοίνωση του ΚΚΕ"
Είναι δυνατόν να διαβάζεις μία ανακοίνωση, και να μη βλέπεις ποιος την έγραψε; Η ανακοίνωση δεν είναι του ΚΚ.

- "Βρίσκεται στα αντανακλαστικά που έχει αναπτύξει ένας αγωνιζόμενος, κατά τα άλλα, κόσμος"
Τα αντανακλαστικά των Χαλυβουργών, εσύ, πώς θα τα κρίνεις; Έχεις κάνει πολλές απεργίες που κρατάνε εκατό δέκα μέρες; Θα κρίνεις απ' το πληκτρολόγιό σου;
Λοιπόν, έχεις δικαίωμα να κρίνεις, και, η γνώμη μου είναι ότι, αυτή τη στιγμή, εκτίθεσαι.

"Με ενοχλεί ιδιαίτερα η επίκληση της προβοκάτσιας, για ακόμη μια φορά. Καραμέλα που δεν βγάζει πλέον καμιά γευστική εκτίμηση"
- Απαράδεκτος ο χαρακτηρισμός "καραμέλα". Ποιον άλλον χαρακτήρισαν προβοκάτορα οι Χαλυβουργοί;
- Αν δεν καταλαβαίνεις γιατί οι χρυσαυγίτες έδρασαν προβοκατόρικα, τότε διάβασε την απαράδεκτη ανάρτηση, της οποίας σχόλιο διαβάζεις αυτή τη στιγμή. Ή διάβασε μία άλλη ανάρτηση, της οποίας τον συντάκτη έχω ήδη χαρακτηρίσει ελεεινό.

@Ανώνυμος:
"δε θα τους βάλουμε και στο "σπίτι" μας... "
- Ποιοι είστε "εσείς";
- Ποιοι είναι οι άλλοι που, σύμφωνα μ' εσένα, τους βάζουν στο "σπίτι" τους;

Ανώνυμος
22 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:33 μ.μ.

δε θα τους βάλουμε και στο "σπίτι" μας... "
- Ποιοι είστε "εσείς";
- Ποιοι είναι οι άλλοι που, σύμφωνα μ' εσένα, τους βάζουν στο "σπίτι" τους;

Eμείς=Αριστερίστες ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ και λοιπά...

Εγώ είμαι ο Βασίλης και την επόμενη φορά που οι ΠΑΜιτες σας την πέσουν σε σωματείο εργαζομένων στην Πλατεία Αγρινίου ανήμερα Πρωτομαγιάς να δουν τη φωτογραφίες με τους φασίστες...

Χάθηκε η μπάλα...

23 Φεβρουαρίου 2012 στις 12:33 π.μ.

@Βασίλη:
"δε θα τους βάλουμε και στο "σπίτι" μας... "
- Επαναλαμβάνω το ερώτημα, γιατί δε θεωρώ την απάντησή σου σαφή:
Ποιοί είναι οι άλλοι που, σύμφωνα μ' εσένα, τους βάζουν στο "σπίτι" τους;

Ανώνυμος
23 Φεβρουαρίου 2012 στις 4:24 μ.μ.

@Iβάν

Σπίτι τους είναι "οι χώροι δουλειάς" εκεί που παρεμβαίνει το "Κόμμα"...

Εκεί που εάν έρχονταν μέλη του ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή του ΣΥΡΙΖΑ δε θα τύχαιναν θερμής υποδοχής...

Βασίλης

23 Φεβρουαρίου 2012 στις 6:54 μ.μ.

@Ιβάν
Κοίτα, ταλαιπωρείς το (συκοφαντημένο) blog "Βαθύ Κόκκινο" με πολλούς τρόπους, συκοφαντώντας το ΚΑΙ ο ίδιος, ενώ το Β.Κ. σε αφήνει απόλυτα ελεύθερο να εκφραστείς, σε αντίθεση με... αυταρχικό "λενινιστικό παιδαγωγείο" , του οποίου έχεις αυτο-χρισθεί εκπρόσωπος, Ιππότης Της... Κόκκινης Τραπέζης! (χαχαχα). ΜΗΝ αυταπατάσαι όμως ότι έτσι βοηθάς το ΠΑΜΕ. Τα χάλια σου το δυσφημούν μάλλον...

Τώρα...
Δεν αμφιβάλλώ ότι είσαι γενναίος, θαρραλέος αγωνιστής, όπως και οι... "Γενναίοι του Μπρανκαλεόνε" (αλήθεια, έχεις δει την ταινία αυτή των Monty Pythons? χεχε).

Με ταλαιπωρείς και προσωπικά βέβαια, με ΤΟΝΝΟΥΣ λάσπης όπου λες μπούρδες (γιατι δεν πιστεύω ότι είσαι τόσο πολύ ψεύτης) π.χ. αυτό εδώ
...Εσύ ξεκίνησες να λες τον πόνο σου, σε άσχετο μπλογκ, σε άσχετο ποστ, και κάθε φορά που παίρνεις απαντήσεις, το μόνο που ξέρεις να κάνεις, είναι να βρίζεις, και να λες:
"Οι απαντήσεις είναι ΑΛΛΟΥ".
Επί της ουσίας, δεν έχεις απαντήσει σε τίποτα. Σοβαρέψου.


Ααα... κατάλαβαα! Εννοείς το σύνδεσμο που έδωσα σε άλλους... τσανακογλείφτες του πατερούλη σου και τον ΛΟΓΟΚΡΙΝΑΝ, έτσι ώστε να μην "εκτεθεί". Ε, μάθε ότι ΔΕΝ εκτίθεται (από στοιχεία που ο ίδιος ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ), ενώ ΔΕΝ εκτίθεμαι ΟΥΤΕ εγώ επειδή είπα κάτι στο δικό τους μπλογκ. Απλώς έκανα ένα μικρό φάουλ, γιατί δεν ήξερα ότι καταπίνουν τα δικά τους παράπονα μαζί του (μην τυχόν και τον δυσαρεστήσουν, τον καημένο...)

Ε, δεν φταίω αν μερικοί-μερικοί είστε... ΤΟΣΟ καλά παιδιά ώστε να εφαρμόζετε ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ. Οπως εσύ τώρα... που ΞΕΡΕΙΣ ότι απαντήσεις έδωσα αλλού αλλά θες να με παρασύρεις σε σχόλια εκτός θέματος. Ορίστε λοιπόν σύνδεσμος απάντησής μου σε παρόμοιο τσαμπουκαλίδικο σχόλιό σου σε άλλο μπλογκ (κοινής αποδοχής) ώστε ειλικρινά να ΜΗ ρυπαίνουμε το "Βαθύ Κόκκινο" με τα ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ βρισίδια που μου απευθύνεις:
http://celinathens.blogspot.com/2012/02/2.html?showComment=1330013847125#c1902680260168596371
Παρακαλώ θερμά ΚΑΘΕ εκτός θέματος σχόλιό σου που με αφορά να πάει εκεί (ή αλλού).

24 Φεβρουαρίου 2012 στις 2:50 π.μ.

@Βασίλης:
- Την απεργία δεν την περιφρουρεί το ΠΑΜΕ. Την περιφρούρηση την κάνουν οι εργάτες.
- Οι Χαλυβουργοί δεν είναι όλοι κομμουνιστές. Αρχικά μόνο ο Σιφωνιός ήταν στον ιδεολογικό χώρο του ΚΚ.
- "δε θα τους βάλουμε και στο "σπίτι" μας..."
Κανείς δεν τους έβαλε στο "σπίτι" του. Τα εργοστάσια δεν ανήκουν στους εργάτες διότι κάποιοι, όπως ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α, δεν έχουν αποφασίσει ακόμα αν είναι υπέρ της κοινωνικοποίησης των μέσων παραγωγής.
- Το ότι ο χρυσαυγίτης μίλησε στο μικρόφωνο ασφαλώς και δεν είναι καλό. Οι Χαλυβουργοί κάνουν απεργία επί εκατό τόσες μέρες. Αν εσύ θέλεις να κρίνεις τα αντανακλαστικά τους, με δεδομένο ένα βίντεο της χ.α., τότε μπορείς να το κάνεις.
- Αφιερώνω και σ' εσένα το παραπάνω απόσπασμα, λίγο πειραγμένο:
"Ο ενσυνείδητος κομμουνιστής προτιμά να πεθάνει παρά να προδώσει την τάξη του· να πεινάσει παρά να πουλήσει τον απολυμένο συνάδελφό του· να εκτεθεί, όπως έπαθε ο Γιώργος Σιφωνιός, ως δήθεν "ανεκτικός" στους φασίστες προκειμένου να κρατήσει τη συλλογικότητα ενωμένη. Στον πόλεμο εναντίον της τάξης του, ο ενσυνείδητος κομμουνιστής απαντάει με ακόμα μεγαλύτερο πείσμα, θάρρος, ενότητα, επαγρύπνηση και πίστη στους συντρόφους του."

24 Φεβρουαρίου 2012 στις 3:23 π.μ.

@omadeon:
"H ανακοίνωση στο Ριζοσπάστη για το θέμα των Χαλυβουργών και της Χ.Α. δεν καλύπτει όλα τα ερωτήματα κι όλες τις ανησυχίες.
Φοβάμαι ότι η πρακτορολογία κι η προβοκατορολογία (όπως κι η ατέλειωτη λάσπη) θα σκεπάσουν τελείως την κατανόηση. Αν θέλει το ΚΚΕ να..."
- Η ανακοίνωση δεν είναι του ΚΚΕ, είναι του ΔΣ του Σωματείου των εργαζόμενων στην «Ελληνική Χαλυβουργία»

"Το ίδιο ισχύει και για λάσπη (άλλων) κατά των χαλυβουργών, φυσικά"
- Και εσύ πετάς λάσπη στους Χαλυβουργούς. Μόλις έγραψες ότι: "Φοβάμαι ότι η πρακτορολογία κι η προβοκατορολογία (όπως κι η ατέλειωτη λάσπη) θα σκεπάσουν τελείως την κατανόηση", αναφερόμενος στην ανακοίνωσή τους.

"Φοβάμαι ότι η πρακτορολογία κι η προβοκατορολογία"
- Αν δεν καταλαβαίνεις γιατί οι χρυσαυγίτες έδρασαν προβοκατόρικα, τότε διάβασε την απαράδεκτη ανάρτηση, της οποίας τα σχόλια διαβάζεις αυτή τη στιγμή. Ή διάβασε μία άλλη ανάρτηση, της οποίας τον συντάκτη έχω ήδη χαρακτηρίσει ελεεινό.

"Ο Οχετός του Ιβάν έχει ήδη απαντηθεί"
- Είχα γράψει: "Σταμάτα να επαναλαμβάνεις ότι ο Αντώνης δεν είχε κρύψει το ονοματεπώνυμό του. Αν και απέφευγε να το χρησιμοποιεί, δεν το αμφισβήτησε αυτό.
Θα μπορούσες να κάνεις την όποια κριτική, γράφοντας απλώς ο Αντώνης του Lenin Reloaded, όπως θα έκανε κάθε σοβαρός και έντιμος άνθρωπος.
Εσύ, όμως, άνανδρε, επέλεξες να αναφέρεσαι στο πλήρες ονοματεπώνυμό του, επέλεξες να χρησιμοποιήσεις μία φωτογραφία του, και επέλεξες να ειρωνευτείς κάτω απ' αυτή.
Το ότι ΕΠΕΛΕΞΕΣ να αναφερθείς στα στοιχεία του, και ο ΧΥΔΑΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ με τον οποίο το έκανες, σε καθιστά άνανδρο και ανήθικο, με χαφιέδικη νοοτροπία.
Και αυτό (το ότι είσαι άνανδρος και ανήθικος), δεν είναι η άποψή μου. Είναι γεγονός, για όποιον ξέρει τα γεγονότα, και έχει ελάχιστη αξιοπρέπεια
Φυσικά, έχεις δείξει και με άλλες αφορμές ότι είσαι ανήθικος.
Π.χ. (γιατί είναι αρκετές), ο φίλος Poe, μπήκε στο "μπλογκ" σου, να σχολιάσει, και ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ, μετέφερες τα σχόλιά του, σε... άλλο "μπλογκ", και τα έκανες... ανάρτηση"
- Αφού είναι "οχετός" γράψε ένα ψέμα που είπα, και θα ανακαλέσω.

25 Φεβρουαρίου 2012 στις 1:12 π.μ.

@Ιβάν με είχες πρωτο-πει "ασφαλίτη" 7-8 φορές ΕΔΩ (κλικ).
Απαντώ, κι ίσως το σχόλιο να γίνει ποστ. Είπες

Αν δεν είναι ασφαλίτικη και χαφιέδικη νοοτροπία, να δίνεις έμφαση στο επώνυμο ενός ανθρώπου με τον οποίο διαφωνείς

Δηλαδή όταν κριτικάρουμε την Παπαρήγα πρέπει να τη λέμε Αλέκα, αλλιώς είμαστε ασφαλίτες?
Ο Α.Μ. είναι σοβαρός πανεπιστημιακός, επώνυμος διανοούμενος. Σε βιβλιοκαταλόγους προβάλλει το πλήρες ονοματεπώνυμό του, και το blog του ΦΑΝΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΒΙΒΛΙΟ του (ΕΔΩ)

Του άσκησα ΣΟΒΑΡΗ κριτική εδώ:
http://metaomadeon.wordpress.com/2012/01/23/antonis-balasopoulos1/

ΕΞΙΣΟΥ σοβαρή με π.χ. αυτή ΕΔΩ: David Ames Curtis disproves false claims by Takis Fotopoulos about Noam Chomsky, the Faurisson case and himself (EXCLUSIVE), με στοιχεία ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ (σαν αληθή) απ'τον ίδιο τον Chomsky! (επίκειται update)

Για τον Α.Μ. η κριτική εστιάζεται σε σοβαρές παρερμηνείες ή αλλοιώσεις διαδικτυακών διαλόγων (με ολέθριες πολιτικές συνέπειες) που είτε δεν διάβασε προσεκτικά (τότε) είτε ψεύδεται. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ περίπτωση, διότι είναι ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΩΝ στην ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ κι ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ θέλησα να ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΠΑΡΑΘΕΤΟΝΤΑΣ τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

ΟΚ? ΑΝ Ναι, καλώς.
ΑΝ όχι...
Δηλαδή ρε βλάκα με ΑΔΕΙΟ blog κι ΑΔΕΙΟ ΚΕΦΑΛΙ, κατ' εσέ όταν ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΩΝΥΜΟ άτομο όπως ο κύριος κάνει σοβαρά λάθη, ΔΕΝ επιτρέπει ΚΡΙΤΙΚΗ στην ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ του προσωπικότητα? (γνωστή κι από ΔΗΜΟΣΙΑ video που προωθεί ΔΙΕΘΝΩΣ με ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, από όπου πήρα ΔΗΜΟΣΙΑ φωτό)?

Είπες
Αν δεν είναι ασφαλίτικη και χαφιέδικη νοοτροπία, να ανεβάζεις φωτογραφία του

Tο video είναι ΔΗΜΟΣΙΟ. Το βρίσκεις αμέσως αν googlίσεις το όνομα.
ΟΚ? Τότε καλώς. ΑΝ όχι, τότε:
ΠΟΥ ζεις, ισχυρογνώμον Μουλάρι, και ΔΕΝ κατανοείς ότι έχει ΣΗΜΑΣΙΑ να ΜΠΟΡΟΥΜΕ να κριτικάρουμε ΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟ εμείς οι blogger, ΑΝ χρειαστεί? (π.χ. αν κάνει ΣΟΒΑΡΑ λάθη)
Eίναι ΥΠΕΡΑΝΩ κριτικής οι πατερούληδές σου, επειδή έχουν ΚΑΙ blog?
Μετά, λες
Αν δεν είναι ασφαλίτικη και χαφιέδικη νοοτροπία, να πετάς λάσπη σ' έναν άνθρωπο με τον οποίον διαφωνείς

-Πήγαινε βρες ΕΝΑ υβριστικό ή συκοφαντικό χαρακτηρισμό κατά του κ. Μπαλασόπουλου σε ΕΚΕΙΝΟ το ΣΟΒΑΡΟ ΑΡΘΡΟ που τον εκνεύρισε! (αλλά δεν απάντησε ποτέ σε ΤΙΠΟΤΕ από όσα τεκμηριώνω, ισχυριζόμενος ότι "χαφιεδίστηκε").
(Α, ναι. ΥΠΑΡΧΕΙ το εξής ΜΗ-υβριστικό: Τον θεωρώ ΨΕΥΤΗ με βάση ΣΤΟΙΧΕΙΑ που παραθέτω. Ας αποδείξει ότι ΔΕΝ είναι, αλλιώς να το βουλώσει, εγώ την απόδειξη την έδωσα για όσους ΜΠΟΡΟΥΝ και ΘΕΛΟΥΝ να διαβάσουν).

ΟΚ? Τότε καλώς.
ΑΝ όχι:
Δηλαδή ο διαδικτυακός γνωστός του (ΠΟΛΥ πιο διάσημoς) Νίκος Ξυδάκης που ενίοτε γράφει στο blog του στον Α.Μ. με το ονοματεπώνυμό του ΚΑΙ το blog του, είναι "ασφαλίτης" και "χαφιές" κατ'εσέ?
Κι αν ΔΕΝ είναι "ασφαλίτης" ο Ξυδάκης τότε ΓΙΑΤΙ είμαι εγώ?
ΜΗπως υπάρχουν ΔΥΟ κατηγορίες ανθρώπων με blog, η ΑΝΩΤΕΡΗ τάξη όπως ο κ. Ξυδάκης που ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να κριτικάρει τον Μπαλασόπουλο ΠΛΗΡΩΣ, κι η ΚΑΤΩΤΕΡΗ τάξη (π.χ. εγώ) που ΔΕΝ δικαιούται?

-ΑΝ τάπιασες ΤΩΡΑ, τότε καλώς.
-ΑΝ ΟΧΙ...
είπες
Αν δεν είναι ασφαλίτικη και χαφιέδικη νοοτροπία, να τον ειρωνεύεσαι με το χυδαίο τρόπο που αυτό έγινε
Αν δεν είναι ασφαλίτικη και χαφιέδικη νοοτροπία, να στοχοποιείς κάποιον, προσωπικά, με τους παραπάνω τρόπους,
τότε είναι προφανές, ότι ο omadeon, δε χρησιμοποιεί ασφαλίτικες και χαφιέδικες μεθόδους, και άρα, εγώ, είμαι συκοφάντης και φαιδρός


ΑΝ τάπιασες, καλώς. ΑΝ ΟΧΙ, τότε (ναι) ΕΙΣΑΙ συκοφάντης ΚΑΙ φαιδρός

25 Φεβρουαρίου 2012 στις 4:22 π.μ.

Σε όσα γράφεις φαιδρό υποκείμενο, πήρες τις απαντήσεις σου, στο ιστολόγιο Celin. Δε θα τις αντιγράψω και εδώ.
Στο Βαθύ Κόκκινο έγραψες συγκεκριμένα ψέματα στα οποία άδικα προσπαθείς να αποφύγεις να απαντήσεις.

1. Χαρακτήρισες "οχετό", το αρχικό μου σχόλιο: 20 Φεβρουαρίου 2012 6:20 μ.μ.
Γράψε ΕΝΑ ψέμα και θα ανακαλέσω. Αλλιώς, είσαι ένας ελεεινός ψεύτης.

2. Πέταξες λάσπη στους Χαλυβουργούς λέγοντας για την ανακοίνωσή τους: "Φοβάμαι ότι η πρακτορολογία κι η προβοκατορολογία (όπως κι η ατέλειωτη λάσπη) θα σκεπάσουν τελείως την κατανόηση"
Αν δεν καταλαβαίνεις γιατί οι χρυσαυγίτες έδρασαν προβοκατόρικα, τότε διάβασε το "κείμενο" στο οποίο παραπέμπει το σχόλιο: 19 Φεβρουαρίου 2012 11:42 μ.μ.

25 Φεβρουαρίου 2012 στις 4:12 μ.μ.

Ιβάν δεν αμφιβάλλω ότι είσαι ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΟΣ μάθησης, ΑΝΙΚΑΝΟΣ να αντιληφείς οφθαλμοφανή λάθη (σου).

Επομένως δεν εκπλήσσομαι που επιμένεις, αλλα΄αν νομίζεις ότι "καθάρισες" με τις παπαριές που έλεγες στο blog του Celin, είσαι ΠΟΛΥ βαθειά νυχτωμένος. Αντίθετα, εγώ καθάρισα εξηγώντας πράματα ακόμη πιο ξεκάθαρα για κάθε παρατηρητή πλην εσού και της φάρας σου (που σαν σύνολο αμφιβάλλω αν είστε πάνω από 10).

ΦΥΣΙΚΑ και ήταν οχετός, το αρχικό σχόλιό σου, όπου με είπες "ασφαλίτη" καμμια δεκαριά φορές ΧΩΡΙΣ λόγο. ΔΕΝ θα επαναλάβω όσα είπα (ΚΑΙ εδώ ΚΑΙ εκτενέστερα στου Celin). Μερικά όμως θα τα μεταφράσω κι αγγλικά, κάνοντάς τα ποστ, γιατί... τα ατοπήματά σας θίγουν ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ κανόνες και ελευθερίες, στο Διαδίκτυο ΔΙΕΘΝΩΣ !

Πρόσθετες εξηγήσειςZ, για όσα ΔΕΝ κατάλαβες υπάχουν ΕΔΩ (κλικ)

Οσον αφορά τα υπόλοιπα που λες και΄ξαναλές, είσαι ΗΛΙΘΙΟΣ. Το θέμα δεν είναι η Χρυσή Αυγή που ΠΑΝΤΑ δρα προβοκατόρικα, αυτό το ΞΕΡΟΥΜΕ ρε βλάκά. Το ερώτημα είναι ΠΟΙΟΣ της έδωσε μικρόφωνο, ή σε ΤΙ κινδύνους και πιέσεις ή εκβιασμούς εκτέθηκε το ΠΑΜΕ και ο Σιφωνιός, όπως και οι χαλυβουργοί. Αλλά αν είσαι ημι-παρανοϊκός διώκτης ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ αντικομμουνιστών, ΔΕΝ το καταλαβαίνεις. ΔΕΝ μπυράζει, θα το εξηγήσω μετά τη Σαρακοστή σε κάποιο ποστ.

Ε, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ τόσο ηλίθιος, ώστε να θεωρώ το ΠΑΜΕ... συνένοχο της Χ.Α. (αυτό ούτε σώφρωνες αναρχικοί δεν το θεωρούν). Οπότε... βούλωστο! ΠΑΨΕ να συκοφαντείς, ΠΑΨΕ να τσαμπουκαλεύεσαι σαν μπάτσος-ανακριτής.

25 Φεβρουαρίου 2012 στις 4:41 μ.μ.

Υ.Γ.
Καλή Σαρακοστή σε όλους.

Το ΣΩΣΤΟ λινκ το είχα δώσει λάθος.

Αρκετά σας ζαλίσαμε με τις εκτός θέματος επιθέσεις του Ιβάν και τις απαντήσεις μου. ΔΕΝ μπορώ να τον φτιάξω. Βγήκε από λάθος... καλούπι.

Αλληλεγγύη με τους χαλυβουργούς.

25 Φεβρουαρίου 2012 στις 10:23 μ.μ.

@Omadeon:
Στις προσβολές σου δε θα αναφερθώ, διότι χρειάζεσαι περίθαλψη.
1. "εκτός θέματος επιθέσεις του Ιβάν και τις απαντήσεις μου"
- Ελεεινέ ψεύτη εσύ είσαι αυτός που ξεκίνησε εκτός θέματος επίθεση στον Αντώνη.
Ποιόν νομίζεις ότι μπορείς να ξεγελάσεις φαιδρό υποκείμενο; Τα σχόλια φαίνονται.

2. "ΦΥΣΙΚΑ και ήταν οχετός, το αρχικό σχόλιό σου, όπου με είπες "ασφαλίτη" καμμια δεκαριά φορές ΧΩΡΙΣ λόγο"
- Ελεεινέ ψεύτη χαρακτήρισες "οχετό" το αρχικό σχόλιό μου στο Βαθύ Κόκκινο, όχι στο ιστολόγιο Celin.
Αν έχεις πρόβλημα με όσο έγραψα στο ιστολόγιο Celin να πας να το πεις εκεί.
Χαρακτήρισες "οχετό" το παρακάτω σχόλιο:
"Σταμάτα να επαναλαμβάνεις ότι ο Αντώνης δεν είχε κρύψει το ονοματεπώνυμό του. Αν και απέφευγε να το χρησιμοποιεί, δεν το αμφισβήτησε αυτό.
Θα μπορούσες να κάνεις την όποια κριτική, γράφοντας απλώς ο Αντώνης του Lenin Reloaded, όπως θα έκανε κάθε σοβαρός και έντιμος άνθρωπος.
Εσύ, όμως, άνανδρε, επέλεξες να αναφέρεσαι στο πλήρες ονοματεπώνυμό του, επέλεξες να χρησιμοποιήσεις μία φωτογραφία του, και επέλεξες να ειρωνευτείς κάτω απ' αυτή.
Το ότι ΕΠΕΛΕΞΕΣ να αναφερθείς στα στοιχεία του, και ο ΧΥΔΑΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ με τον οποίο το έκανες, σε καθιστά άνανδρο και ανήθικο, με χαφιέδικη νοοτροπία.
Και αυτό (το ότι είσαι άνανδρος και ανήθικος), δεν είναι η άποψή μου. Είναι γεγονός, για όποιον ξέρει τα γεγονότα, και έχει ελάχιστη αξιοπρέπεια.
Φυσικά, έχεις δείξει και με άλλες αφορμές ότι είσαι ανήθικος.
Π.χ. (γιατί είναι αρκετές), ο φίλος Poe, μπήκε στο "μπλογκ" σου, να σχολιάσει, και ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ, μετέφερες τα σχόλιά του, σε... άλλο "μπλογκ", και τα έκανες... ανάρτηση."

Σού λέω, λοιπόν, φαιδρό υποκείμενο, γράψε ένα ψέμα, και θα ανακαλέσω. Είσαι τόσο ηλίθιος που δεν καταλαβαίνεις ότι (και) αυτή τη στιγμή γελοιοποιείσαι;
Δεν είσαι σε θέση να αναφέρεις ένα ψέμα.

3. "Το θέμα δεν είναι η Χρυσή Αυγή που ΠΑΝΤΑ δρα προβοκατόρικα, αυτό το ΞΕΡΟΥΜΕ ρε βλάκά. Το ερώτημα είναι ΠΟΙΟΣ της έδωσε μικρόφωνο, ή σε ΤΙ κινδύνους και πιέσεις ή εκβιασμούς εκτέθηκε το ΠΑΜΕ και ο Σιφωνιός, όπως και οι χαλυβουργοί"
- Πάλι προσπαθείς να αλλάξεις αυτό που είπες ελεεινέ;
Τις λέξεις "προβοκατορολογία" και "πρακτορολογία" τις ανέφερες αμέσως μετά που έγραψες για την ανακοίνωση.
Και φυσικά υπάρχει σύνδεση στο νόημα γιατί πρώτα, μιλάς για μία ανακοίνωση που "δεν καλύπτει όλα τα ερωτήματα κι όλες τις ανησυχίες", μετά, παραθέτεις την ανακοίνωση, και στη συνέχεια επαναλαμβάνεις ότι
σκεπάζεται η κατανόηση εξηγώντας και το λόγο: η "προβοκατορολογία". "Σύμπτωση": Στην ανακοίνωση γίνεται καταγγελία προβοκάτσιας.
- Είναι εμφανές ότι νόμιζες ότι η ανακοίνωση είναι του ΚΚ, και βρήκες "ευκαιρία" να επιτεθείς στο ΚΚ για "σταλινικές" μεδόθους. Γι' αυτό και οι αναφορές σου στον Ρούση
- Λοιπόν, αν θες να "μαζέψεις" όσα χυδαία προσπάθησες να υπονοήσεις, κάν' το έντιμα.

Ρεφόρμας-Ρεβιζιόνας-Προβόκας
26 Φεβρουαρίου 2012 στις 1:15 π.μ.

Ιβάν,

Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει, αλλά έχεις καταστρέψει όλη τη συζήτηση εδώ μέσα με το τρολάρισμά σου. Για μένα είναι πια σαφές ότι έχεις έρθει εδώ πέρα όχι για να συζητήσεις αλλά για να τσακωθείς και είναι απαράδεκτο που οι διαχειριστές δε σ' έχουν πάρει ακόμα χαμπάρι να σε μπλοκάρουν οριστικά και να τελειώνουμε με το σκουπιδαριό σου. Γιατί σκουπιδαριό είναι όλα σου τα σχόλια. Επαναλαμβάνεις διαρκώς τα ίδια πράγματα. Δηλαδή απλά βρίζεις. Δε λες απολύτως ΤΙΠΟΤΑ που να έχει σχέση με τη συζήτηση και απλά παράγεις ΘΟΡΥΒΟ.

Σε βαρεθήκαμε κι εσένα και τη μανία σου. Είσαι ολόιδιος με άλλα τρολ που έχουμε φάει στη μαπα στα μπλογκ και στα φόρουμ.

26 Φεβρουαρίου 2012 στις 2:42 π.μ.

@Ρεφόρμας-Ρεβιζιόνας-Προβόκας:
"Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει, αλλά έχεις καταστρέψει όλη τη συζήτηση εδώ μέσα με το τρολάρισμά σου"
Για να καταλάβεις ποιός είναι το τρολ, διάβασε το δικό μου πρώτο σχόλιο, και το πρώτο σχόλιο του Omadeon.
Τα δικά μου άσχετα με το θέμα σχόλια ήταν απάντηση στα δικά του.
Αν νομίζει/νομίζετε ότι θα γράφετε ό,τι γουστάρετε και μετά δεν τρέχει τίποτα, προφανώς κάνει/κάνετε λάθος.
Από τη στιγμή που η πρώτη φράση σου είναι τόσο αξιοθρήνητη δε θα ασχοληθώ παραπέρα.

Ρεφόρμας-Ρεβιζιόνας-Προβόκας
26 Φεβρουαρίου 2012 στις 1:07 μ.μ.

Τα διάβασα όλα που να μην έσωνα. Εδώ και καιρό, ο μοναδικός που τρολάρει εδώ μέσα είσαι ΕΣΥ. Βρίζεις, βρίζεις, βρίζεις, βρίζεις.

Και μετά ξανά: Βρίζεις, βρίζεις, βρίζεις, βρίζεις.

Και ξανά.

Και ξαναμανά.

Ε λοιπόν, το έχεις παραξηλώσει. Ή έρχεσαι εδώ μόνο για να εξυπηρετήσεις μια κόντρα που έχεις με κάποιο άτομο (που αυτή η κόντρα ΔΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, αν θέλετε να κοντραριστείτε ανταλλάξτε mail και βριστείτε όσο θέλετε, αρκεί να μη σας τρώμε στη μάπα και ΚΥΡΙΩΣ εσένα που ΜΟΝΟ βρίζεις και μετά λες ότι ΑΛΛΟΙ σε βρίζουν λες κι είμαστε αόμματοι και δε βλέπουμε ποιος βρίζει και ποιος τα ξεκινάει) ή απλά είσαι ακροδεξιό τρολ που έχει βαλθεί να παρενοχλεί τα αριστερά μπλογκ παριστάνοντας τον σκληροπυρηνικό αριστερό.

Ό,τι από τα δυο κι αν συνέβη, είσαι αηδιαστικός κι έχουμε βαρεθεί να σε τρώμε στη μάπα.

Και πολύ κακώς η διαχείριση αφήνει τα σκουπίδια σου να μολύνουν το μπλογκ.

Ρεφόρμας-Ρεβιζιόνας-Προβόκας
26 Φεβρουαρίου 2012 στις 1:12 μ.μ.

Και κάτι ακόμα "έξυπνε" που έχεις βαλθεί να μας βάλεις όλους στη γραμμή και να μην αφήνεις καμιά κουβέντα να πέφτει κάτω, αλλά έχεις την απαίτηση να έχεις την τελευταία λέξη και να υπαγορεύεις σε άλλους τι θα γράφουν και τι θα σκέφτονται (κρυφοακροδεξιούλη φασιστάκο που παριστάνεις τον αριστερό).

ΧΩΝΕΨΕ ΤΟ: Είμαστε ελεύθεροι άνθρωποι και θα γράφουμε και θα σκεφτόμαστε ό,τι γουστάρουμε. Κι εσύ δε μπορείς να κάνεις τίποτα γι' αυτό. Τι θα κάνεις δηλαδή; Θα μας στείλεις καμιά KGB; Καμιά Στάζι; Καμιά Γκεστάπο; Καμιά "Αστυνομία Σκέψης";

Πολύ φασιστικά σκέφτεσαι. Σιγά μην είσαι ΕΣΥ αριστερός. Ακροδεξιός είσαι επιπέδου Καρατζαφέρη και Βελόπουλου, που έχουν την αξίωση να ορίζουν ποιους καθηγητές θα εκλέξουν τα πανεπιστήμια για να συμβαδίζουν με την εθνικιστική γραφή της ιστορίας.

26 Φεβρουαρίου 2012 στις 6:11 μ.μ.

@Ρεφόρμας-Ρεβιζιόνας-Προβόκας:
- "Είμαστε ελεύθεροι άνθρωποι και θα γράφουμε και θα σκεφτόμαστε ό,τι γουστάρουμε"
Αυτό που είπα είναι ότι δεν ισχύει ότι θα γράφει/γράφετε ό,τι θέλει/θέλετε και μετά δε θα τρέχει τίποτα.
Όταν δηλαδή αποκαλεί σχόλιό μου "οχετό", τότε είναι υποχρεωμένος να γράψει ένα ψέμα που είπα.
Όταν λέει ότι εγώ κάνω εκτός θέματος επιθέσεις, τότε τού απαντάω ότι στο πρώτο του σχόλιο έκανε εκτός θέματος επίθεση στον Αντώνη, και άρα εκτός θέματος επίθεση έκανε εκείνος.
Όταν αφήνει υπονοούμενα για "προβοκατορολογία" με αφορμή μία ανακοίνωση, και μετά θέλει να τα μαζέψει, ας το κάνει έντιμα.
Κατάλαβες; Αν δεν τού αναγνώριζα το δικαίωμα να γράφει αυτό που θέλει, θα ζητούσα από τη διαχείρηση να σβήσει τα σχόλιά του.
Όπως όμως αυτός έχει το δικαίωμα να γράφει αυτό που θέλει, έτσι και εγώ έχω το δικαίωμα να απαντάω.
- Με τις προσβολές σου δε θα ασχοληθώ, το επίπεδό σου είναι εμφανές.

Ανώνυμος
26 Φεβρουαρίου 2012 στις 6:58 μ.μ.

Ασε ρε Ρεφόρμας-Ρεβιζιόνας-Προβόκας είπε...
εσυ εισαι ο μονος που κανεις αυτα που υποτίθεται σε ενοχλούν
και τα ρίχνεις στον ιβαν αντι στον γραφικό ,τι να κάνουμε που ειστε κακομαθημένοι
οταν κάνετε "κριτική" μεταξυ σας και συμφωνείτε, τοτε ειναι εύκολο αλλα οταν
υπαρχει αντίλογος και τις τρώτε στα αυτια ζορίζεστε και αρχίζετε τα προ γλωσσικα
δεν αντέχεται και το κούρντισμα παει σύννεφο
Δεν εισαι ο μονος που το παθαίνει μην νιώθεις μοναξιά

Ανώνυμος
26 Φεβρουαρίου 2012 στις 7:03 μ.μ.

OMADEON Δεν θέλουμε να διαβάσουμε το μπλοκ σου ασε μας ήσυχους
koufia logia

phorumίτης
27 Φεβρουαρίου 2012 στις 6:39 μ.μ.

Ιβάν και "Ανώνυμε" (που είσαι ο Ιβάν αλλά παριστάνεις τον ανώνυμο), σας βαρεθήκαμε και τους δυο. Άμα έχετε πρόβλημα με οποιονδήποτε, λύστε το ΙΔΙΩΤΙΚΑ μαζί του. ΔΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΚΟΝΤΡΕΣ ΣΑΣ.

Ρε γαμώτο, τι το περάσατε εδώ, phorum.gr; Βασικά τι λέω, ακόμα κι εκεί δε θα σας έπαιρνε να πρήζετε τον κόσμο έτσι όπως εδώ!

phorumίτης
27 Φεβρουαρίου 2012 στις 6:50 μ.μ.

Και θα το συνεχίσω. Δε μου λες ρε Ιβάν, εσύ τελικά τι στα κομμάτια παριστάνεις; Τον προστάτη και σωματοφύλακα του Μπαλασόπουλου; Θα στο πω πολύ απλά γιατί φαίνεται ότι δεν το καταλαβαίνεις.

Άσχετα αν δε γουστάρουμε το ότι ο omadeon πάει και λέει παντού το τι φέρσιμο του επιφύλαξε ο Μπαλασόπουλος (το ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο δεν το ξέρω και στα @@ μου, γιατί δε με ενδιαφέρει ΟΥΤΕ ο omadeon ΟΥΤΕ ο Μπαλασόπουλος), δε γουστάρουμε ΟΥΤΕ εσένα που παντού ψάχνεις αν είπε ο omadeon, ο παπαρεόν, ο απαυτόν ή ο κολοκυθόν ή όποιος τελοσπάντων κάτι για το Μπαλασόπουλο. Όταν σε βλεπουμε να λειτουργείς σα φανατίλας οπαδός ποδοσφαιρικής ομαδας μαλάκα σε θεωρούμε και μάλιστα πιο μαλάκα από τον omadeon. Γιατί είναι μια φορά μαλάκας ο omadeon που μας έχει πρήξει για το τι λέει γι'αυτόν ο Μπαλασόπουλος, αλλά ΕΣΥ που παριστάνεις το στρατιωτάκι του Μπαλασόπουλου είσαι ΔΕΚΑ φορές μαλάκας.

Αν ο Μπαλασόπουλος έχει πρόβλημα με κάποιον, είναι αρκετά μεγάλος για να το λύσει μόνος του. Δεν έχει ανάγκη προστάτες και σωματοφύλακες και στρατιωτάκια. Αν έχει, τότε να μας λείπουν τέτοιοι θεωρητικοί που θέλουν γύρω τους να στήνουν στρατούς οπαδών. ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ, γιατί ποδοσφαιροποιούν τον πολιτικό και θεωρητικό λόγο.

Νομίζεις ότι κάνεις καλό στην εικόνα του Μπαλασόπουλου; Αν το νομίζεις, κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Εμείς αυτό που βλέπουμε είναι μια κοκορομαχία με έναν μπλογκερ που έχει τσακωθεί με το Μπαλασόπουλο (στα @@ μας) κκαι το διαλαλεί παντού κι έναν που για τον Χ ή Ψ λόγο έχει πάρει εργολαβικά την υπεράσπιση της τιμής του Μπαλασόπουλου και συμπεριφέρεται με τρόπο που δεν τιμά τον ίδιο το Μπαλασόπουλο. Εγώ βλέποντας το πώς γράφεις και το τι βρισίδια ρίχνεις απορρίπτω ΕΞΑΙΤΙΑΣ σου το Μπαλασόπουλο ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ δέχεται να τον υπερασπίζεσαι ΕΣΥ. Μου θυμίζεις τα χουλιγκάνια της Θύρας 7, της Θύρας 13, της Θύρας 21, της Θύρας 4. Δεν το καταλαβαίνεις, αλλά ΕΤΣΙ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. Και ξέρεις κάτι; Το ότι βλέπουμε στο μπλογκ του Μπαλασόπουλου να είσαι από τους πιο....επιφανείς σχολιαστές τελικά συνδέει το δικό σου χαμηλό επίπεδο μ'εκείνον και τελικά δημιουργεί κακή εικόνα για το Μπαλασόπουλο.Ζημιά του κάνεις, δεν του κάνεις καλό.

27 Φεβρουαρίου 2012 στις 10:44 μ.μ.

@phorumίτης:
"που είσαι ο Ιβάν αλλά παριστάνεις τον ανώνυμο"
Ψέμα.
"ακόμα κι εκεί δε θα σας έπαιρνε να πρήζετε τον κόσμο"
Πρώτον, κανένας κόσμος δεν πρήζεται διότι το ποστ είναι 10 ημερών, και δεύτερον ο "διάλογος" μπορεί να τελειώσει ανά πάσα στιγμή, μόλις ο Omadeon φερθεί έντιμα, έτσι για αλλαγή ή αν δεν υπάρξουν άλλες "απαντήσεις" από εκείνον ή ανώνυμους.
- Με τις προσβολές σου δε θα ασχοληθώ, δεν έχω χρόνο για 'σένα.
- Για τις υπόλοιπα:
Εγώ εκπροσωπώ μόνο τον εαυτό μου. Όσο για τις βρισιές, έτσι συμπεριφέρομαι σε ανθρώπους που με βρίζουν και είναι άνανδροι.
- Αν εσείς οι ανώνυμοι, δήθεν θιγμένοι αναγνώστες, σ' ένα ποστ δέκα ημερών, μού σπάσετε πολύ τα νεύρα, απλώς θα ανεβάζω, κάθε φορά που θα διαβάζω τις "εξυπνάδες" σας, την απάντησή μου στον Omadeon.

Ανώνυμος
28 Φεβρουαρίου 2012 στις 12:14 π.μ.

Σοβαρά ρε μαλάκα, μας τα'χετε πρήξει κι εσύ κι ο άλλος ο omadeon. Χεστήκαμε και για σένα και για το Μπαλασόπουλο και για τον omadeon. Κι επίσης, όσο ανώνυμος είμαι εγώ άλλο τόσο είσαι κι εσύ. Βγάζεις πραγματικό όνομα έξω; ΟΧΙ. Οπότε ανώνυμος είσαι κι εσύ κι άσε τις μπούρδες που λες. Ανώνυμος είσαι κι εσύ σαν τον κάθε σχολιαστή που δε δηλώνει ταυτότητα. Και καλά σου ταπε ο phorumίτης. Έχεις γίνει ΑΗΔΙΑ. Κι όσο για το Μπαλασόπουλο, άμα έχει διαλέξει για εκπρόσωπο ΕΣΕΝΑ, να μη μας παριστάνει το σπουδαίο. Κανένας σοβαρός άνθρωπος στον κόσμο δε θα διάλεγε για εκπρόσωπο έναν ανώνυμο που τρολάρει όπως εσύ. Σε ύφος και ήθος δε διαφέρεις σε τίποτα από τον hellas orthodoxy, to dexiextrem και το greekalert. Να μη σου πω ότι εκείνοι, όταν καταλαβαίνουν ότι οι άλλοι αναγνώστες έχουν βαρεθεί τα κολλήματά τους, έχουν τη νοημοσύνη και την ευγένεια να μην ξαναενοχλήσουν. Εσύ όμως πού να τα βρεις αυτά τα δυο. Κι όχι άλλο ομαδεόν, βαρεθήκαμε! Έχει γίνει "Τρεις Χάριτες" το πράμα! Άμα ξαναδούμε εσένα ή τον ομαδεόν ή ο,τιδήποτε έχει να κάνει με εσένα, το Μπαλασόπουλο η τον ομαδεόν, θα ξεράσουμε!

Ανώνυμος
28 Φεβρουαρίου 2012 στις 12:30 π.μ.

Ιβάν,εσύ στο προφίλ ή στο μπλογκ σου που είναι εντελώς άδειο δηλώνεις όνομα;

Οχι, αρα είσαι κι εσύ ανώνυμος,οπότε τα σάπια να τα πουλήσεις αλλού.

Κι επίσης,σ' αυτό το ποστ το πρώτο σου σχόλιο είναι αυτό:

''Ιβάν είπε...
Αφιερώνω δύο αποσπάσματα, από το Lenin Reloaded, στους διαχειριστές του μπλογκ, για το εμετικό σας ποστ, και σε πολλούς σχολιαστές:

"Ο ενσυνείδητος κομμουνιστής προτιμά να πεθάνει παρά να προδώσει την τάξη του· να πεινάσει παρά να πουλήσει τον απολυμένο συνάδελφό του· να εκτεθεί, όπως έπαθε ο Γιώργος Σιφωνιός, ως δήθεν "ανεκτικός" στους φασίστες από το κάθε θρασύδειλο αλητάκι με πληκτρολόγιο προκειμένου να κρατήσει τη συλλογικότητα ενωμένη.
Στον πόλεμο εναντίον της τάξης του, ο ενσυνείδητος κομμουνιστής απαντάει με ακόμα μεγαλύτερο πείσμα, θάρρος, ενότητα, επαγρύπνηση και πίστη στους συντρόφους του."

"Αύριο το πρωί, θα ξαναπάω στην τράπεζα της γειτονιάς μου. Αν δεν ήσασταν τόσοι πολλοί, τόσο χυδαίοι και τόσο επίμονοι όλοι εσείς που βρίζετε, λοιδωρείτε, επιβουλεύεστε, συκοφαντείτε, υπονομεύετε, φθονείτε και ανταγωνίζεστε με κάθε μέσο τον δίκαιο αγώνα της εργατικής τάξης στη Χαλυβουργία, μπορεί και να μην σκεφτόμουν ότι πρέπει επειγόντως να ξαναπάω και να ξαναστείλω χρήματα. Μπορεί και να ξεχνούσα ότι για να ζήσει μια απεργία 400 ανθρώπων για 112 μέρες, για να κρατηθεί όρθια και να αντισταθεί στους εχθρούς της, δεν φτάνει να δώσεις μία, δύο, τρεις φορές, αλλά πρέπει να δίνεις διαρκώς, όσο μπορείς, και ό,τι μπορείς να δώσεις. Σας ευχαριστώ."
19 Φεβρουαρίου 2012 7:25 μ.μ.''

Μπήκες δηλαδή κι έβρισες πρώτα το μπλογκ που παρόλα αυτά σου έδωσε το δικαίωμα του λόγου και μετά άρχισες και το γαϊτανάκι με τον omadeon.

Δηλαδή ήρθες να πουλήσεις τσαμπουκά στο ''Βαθύ Κόκκινο'' και να μας πρήξεις με μια κόντρα που δε μας αφορά.......που μας παριστάνεις και ττον επώνυμο ενώ είσαι ανώνυμος.

28 Φεβρουαρίου 2012 στις 2:21 π.μ.

"Μπήκες δηλαδή κι έβρισες πρώτα το μπλογκ"
Το πρώτο μου σχόλιο ήταν κριτική στο ποστ και σε αυτούς που το ανέβασαν. Αν οι διαχειριστές έμπαιναν σε διάλογο θα είχαμε συζητήσει πολιτικά. Ο Γ.Σ που απάντησε δε θυμάμαι να επανήλθε. Και ναι φυσικά και δε γράφω επώνυμα, γράφω όμως από ένα συγκεκριμένο λογαριασμό. Παραπέρα, με δήθεν θιγμένους αναγνώστες, σ' ένα ποστ δέκα ημερών, δε θα ασχοληθώ.

phorumίτης
28 Φεβρουαρίου 2012 στις 1:44 μ.μ.

Ανωνυμότατε που επιπλήττεις τους ανώνυμους, κατάλαβέ το: οι καβγάδες του Μπαλασόπουλου που την "προστασία της τιμής του" έχεις πάρει εργολαβία κι αυτός πολύ κακώς κάθεται κι ανέχεται άτομα σαν εσένα να τον εκπροσωπούν δε μας αφορούν.

Και δεν είμαστε θιγμένοι, είμαστε μπουχτισμένοι. Τα είχες τα δεκαπέντε λεπτά διασημότητάς σου, τώρα τι θες;

Ανώνυμος
28 Φεβρουαρίου 2012 στις 5:36 μ.μ.

Τελικά μόνοι τους πήραν το μικρόφωνο οι χρυσαυγίτες ή τους το έδωσαν; Κι αν τους το έδωσαν, ποιοι τους το έδωσαν και γιατί; Υπήρξαν απειλές και πιέσεις από τη μεριά των χρυσαυγιτών ή όχι;

28 Φεβρουαρίου 2012 στις 6:00 μ.μ.

@phorumίτης:
"να τον εκπροσωπούν" - Έγραψα ήδη ότι εκπροσωπώ μόνο τον εαυτό μου.
"τώρα τι θες;" - Συνεχίζω να γράφω γιατί ο ελεείνος Omadeon με έχει βρίσει πολλές φορές, χαρακτήρισε σχόλιό μου οχετό, είπε ότι κάνω εκτός θέματος επιθέσεις κτλ. Εσύ γιατί ανακατεύεσαι; Άντε γειά σού.
"Και δεν είμαστε θιγμένοι, είμαστε μπουχτισμένοι" - Αν είστε μπουχτισμένοι, τότε είναι καιρός να μάθετε ότι το Β.Κ., μετά από αυτήν, έχει αναβάσει άλλες εκατό τουλάχιστον αναρτήσεις. Όποιος ενοχλείται μπορεί να πάει στις υπόλοιπες.
http://tsak-giorgis.blogspot.com/

28 Φεβρουαρίου 2012 στις 7:44 μ.μ.

@Ανώνυμος (28 Φεβρουαρίου 2012 5:36 μ.μ.):
Όπως έγραψα το τι ακριβώς συνέβη δεν έγινε γνωστό. Το σίγουρο είναι ότι οι χρυσαυγίτες δεν προσκλήθηκαν από τους Χαλυβουργούς. Αντίθετα όλο αυτό ήταν μία προσπάθεια προβοκάτσιας. Στην ανακοίνωσή τους επέλεξαν να μη δώσουν λεπτομέρειες για το αν υπήρξαν απειλές, και θα έχουν κάποιο λόγο. Όσοι ενδιαφέρονται για την προστασία της απεργίας ας ασχοληθούν με τις πολύ σημαντικές εξελίξεις: http://mygranma.wordpress.com/2012/02/28/%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%89-%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%86%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CE%B9/
http://leninreloaded.blogspot.com/2012/02/blog-post_1480.html

Ανώνυμος
29 Φεβρουαρίου 2012 στις 10:43 μ.μ.

Ο Ιβάν είναι κλασική περίπτωση εμμονικού ελληναρά τρολά. Ξεκόλλα. Get a life. Κάντηνε ρε από το PC σου και κατάλαβε ότι η ζωή είναι εκεί έξω, όχι στο τι είπε ο ένας κι ο άλλος για τα ινδάλματά σου. Κάνεις σαν τις 13χρονες που βάζουν τις φωνές έτσι και τους θίξεις το Justin Bieber ή το Twilight. Σοβαρά, έτσι φαίνεσαι. Έτσι σε βλέπουμε.

Ανώνυμος
1 Μαρτίου 2012 στις 10:58 π.μ.

Εντάξει, είναι φανερό οτι στο thread έχει μπει η ομάδα συνηγόρων του ομαδέον (αν δεν είναι το ίδιο το σίχαμα ο 'αιρετικός' ο τελευταίος) παριστάνοντας τους καλαίσθητους τάχα αναγνώστες που θίχτηκε το καλό τους γούστο από τον Ιβάν κι όχι απ'τα ατελείωτα ποστ του γνωστού raver (στην κυριολεξία)που βρίθουν ασυναρτησίας, χυδαιότητας & υστερίας, και ο οποίος πραγματικά όπου εμφανίζεται μόνο σκοπό έχει να μιλήσει για τον εαυτό του και τις κόντρες του. (εδώ ο άνθρωπος σε κάποιο σημείο 'απειλεί' οτι θα ενημερώσει λέει τους 'σχολιαστές' για τη συμπεριφορά ενός που συμμετέχει στο thread - χρειάζεται άλλη απόδειξη οτι ο άνθρωπος δεν είναι και πολύ στα καλά του?)

Οπότε αρκετά μ'αυτό το δούλεμα των δήθεν αναγνωστών και της αισθητικής τους - το φιλαράκι σας και τις πρακτικές του μπήκατε να υπερασπιστείτε κι αφήστε κατά μέρος τις μάσκες.

Ανώνυμος
1 Μαρτίου 2012 στις 7:07 μ.μ.

Εντάξει, είναι φανερό ότι στο thread έχει μπει η ομάδα των υπερορθόδοξων ΚΚΕτζήδων που θίχτηκε από το ότι κακοφάνηκε στον κόσμο η βολτίτσα των ναζί στη Χαλυβουργία κι όχι απ'τα ατελείωτα ποστ του Ιβάν που βρίθουν ασυναρτησίας, χυδαιότητας & υστερίας, και ο οποίος έχει σπείρει παντού την εμμονή του για ένα άλλο άτομο που έχουμε κι εμείς χεσμένο.

Οπότε αρκετά μ'αυτό το δούλεμα - το κόμμα και το Μπαλασόπουλο και τις πρακτικές του μπήκατε να υπερασπιστείτε κι αφήστε κατά μέρος τις μάσκες.

1 Μαρτίου 2012 στις 9:40 μ.μ.

@Ανώνυμος (29 Φεβρουαρίου 2012 10:43 μ.μ., 1 Μαρτίου 2012 7:07 μ.μ.):
"Σοβαρά, έτσι φαίνεσαι. Έτσι σε βλέπουμε."
Δε με ενδιαφέρει καθόλου πώς με βλέπεις.
Ούτε θα ασχοληθώ με τις προσβολές σου. Είσαι αξιοθρήνητος.
- Όσα σχόλια και να γράψεις εσύ και οι υπόλοιποι, δε μπορείτε να κρύψετε τα χάλια του Οmadeon. Το ότι με κατηγόρησε για εκτός θέματος επίθεση, ενώ αυτός είναι που έκανε εκτός θέματος επίθεση (στον Αντώνη), δεν κρύβεται. Το ότι προσπάθησε να αλλάξει όσα είπε για το ΚΚ, με αφορμή την ανακοίνωση των Χαλυβουργών, δεν κρύβεται. Το ότι δεν έχει απαντήσει δεν κρύβεται. Το ότι και όταν απαντούσε έλεγε ασυναρτησίες, δεν κρύβεται.

Ανώνυμος
1 Μαρτίου 2012 στις 10:03 μ.μ.

Δε μας ενδιαφέρει, τράβα αλλού να κλαφτείς.

1 Μαρτίου 2012 στις 10:31 μ.μ.

Δεν κλαίγομαι ανόητε. Σού εξήγησα, μήπως και καταλάβεις, ότι όσα προσπαθείς να κρύψεις δεν κρύβονται. Είτε δε θέλεις, είτε δε μπορείς να καταλάβεις. Αφού δε σε ενδιαφέρει, αξιοθρήνητε, μην ανακατεύεσαι.

Ανώνυμος
2 Μαρτίου 2012 στις 12:01 π.μ.

Ω ρε πού μπλέξαμε με τούτον. Τουλάχιστον ο ομαδεον είχε τη στοιχειώδη νοημοσύνη να καταλάβει ότι δε μας ενδιαφέρει αυτή η ιστορία και το'κοψε. Εσύ όμως συνεχίζεις. Από αυτό το μόνο που συμπεραίνουμε έιναι ότι δε σου κόβει και πολύ.

Ροζ Αριστερά
2 Μαρτίου 2012 στις 12:02 π.μ.

Τελικά ποιος έδωσε το μικρόφωνο στους ναζί;

2 Μαρτίου 2012 στις 3:18 π.μ.

@Ροζ Αριστερά:
Αν δε σε καλύπτουν όσα αναφέρθηκαν για το συγκεκριμένο θέμα, σε προηγούμενα σχόλια, μπορείς να ρωτήσεις τον ίδιο τον Σιφωνιό, για περισσότερες λεπτομέρειες.
@Ανώνυμος 2 Μαρτίου 2012 12:01 π.μ.:
"...δε μας ενδιαφέρει αυτή η ιστορία και το'κοψε. Εσύ όμως συνεχίζεις. Από αυτό το μόνο που συμπεραίνουμε έιναι ότι δε σου κόβει και πολύ"
Με βρίζεις και περιμένεις να μην απαντήσω;
Σού το ξαναλέω, μήπως και καταλάβεις:
Αφού δε σ' ενδιαφέρει αυτή η ιστορία, και αφού ενοχλείσαι, μην ανακατεύεσαι.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger