Home » , » Συμβόλαιο θανάτου

Συμβόλαιο θανάτου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012 | 8:16 π.μ.


 ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ  ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ  Η ΜΑΥΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΤΡΟΙΚΑ  

Συμβόλαιο θανάτου των αναγκών και των δικαιωμάτων των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων ετοιμάζεται να υπογράψει η μαύρη κυβερνητική τρόικα και η τρόικα των δανειστών, κατ’ επιταγή του ντόπιου και του ξένου κεφαλαίου. Επειδή η αντίσταση των εργαζομένων, παρά την οργή τους, δεν παίρνει ακόμη την ανάλογη υλική υπόσταση, πετσοκόβουν με το μπαλτά, ότι βρίσκουν μπροστά τους για να εξυπηρετήσουν τα αφεντικά τους. Τελευταίοι τους στόχοι η κατάργηση του 40ωρου-πενθήμερου, οι τριετίες, ο κατώτατος μισθός, τα οικογενειακά επιδόματα, το 50% των αποζημιώσεων και έπεται συνέχεια.

Οι μόνοι που μπορούν να τους σταματήσουν είναι οι εργαζόμενοι. Με πανεργατικές κινητοποιήσεις, με όλα τα μέσα και τις μορφές, να μην επιτρέψουν το νέο έγκλημα.
Η απεργία της 18/10 της ψοφοδεούς ΓΣΕΕ να αποτελέσει ένα μεγάλο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση εκατομμυρίων εργαζομένων και λαού. ΟΛΕΣ οι οργανώσεις τους που θέλουν, να συνεχίσουν, να πάρουν και να οργανώσουν  πρωτοβουλίες προς αυτήν την κατεύθυνση. Και στη νίκη που μπορούμε να φέρουμε, και στην ήττα που επιδιώκουν, θα μετρηθούν παρόντες και απόντες.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger