Home » , » Χρυσαυγίτες συλλαμβάνονται σε όλη την χώρα. Ανάμεσα σ' αυτούς και δυο αστυνομικοί εν ενεργεία (Βίντεο)

Χρυσαυγίτες συλλαμβάνονται σε όλη την χώρα. Ανάμεσα σ' αυτούς και δυο αστυνομικοί εν ενεργεία (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013 | 11:34 π.μ.

Στελέχη της ναζιστικής συμμορίας συλλαμβάνονται σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας. Μέχρι στιγμής και σύμφωνα όσα ακούμε στο βίντεο που παραθέτουμε ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και δυο εν ενεργεία αστυνομικοί οι οποίοι φέρονται ως μέλη της εγκληματικής οργάνωσης με στοιχεία που υπάρχουν στην δικογραφία. Κατηγορούνται   για πέντε υποθέσεις περιέργων θανάτων, καθώς και για υπόθεση θανάτου αλλοδαπού, ο οποίος πήγε σε αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει τον ξυλοδαρμό του, βασανίστηκε και πέθανε δύο ημέρες αργότερα.

Όπως περιγράφετε στο εισαγγελικό πόρισμα στην οργάνωση της Χρυσής Αυγής αποδίδονται ανθρωποκτονίες και απόπειρες ανθρωποκτονιών, ενώ τους χρεώνονται πολλά περιστατικά επικίνδυνων σωματικών βλαβών, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, «προστασία» σε μαγαζιά και άλλα αδικήματα.

Οι κατηγορίες αυτές τεκμηριώνονται από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, από τις έρευνες της ΕΥΠ και από τις μαρτυρικές καταθέσεις, -ανάμεσα σ αυτές και μεταμελημένων χρυσαυγιτών. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κατηγορίες που βαρύνουν τον Μιχαλολιάκο και τους υπόλοιπους βουλευτές της Χ.Α θεωρούνται «δεμένες». Ειδικά για τον Μιχαλολιάκο αναφέρετε ‘ότι είχε απόλυτα γνώση της παραστρατιωτικής-εγκληματικής δραστηριότητας της Χ.Α

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger