Home » » Για το πολιτικό ρεμάλι Τάκη Φωτόπουλο

Για το πολιτικό ρεμάλι Τάκη Φωτόπουλο

Από giorgis , Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013 | 3:09 π.μ.

Του Γ. Γ.

Θα κάνω μια παρέμβαση, για «προσωπικό θέμα» που λένε, όχι για να δώσω απάντηση σε ένα ξοφλημένο πολιτικό ρεμάλι, σε έναν άθλιο τύπο που όμως για τον φύρερ της χρυσής αυγής είναι «έντιμος αριστερός ιδεολόγος» και για την ιστοσελίδα της ναζιστικής συμμορίας είναι ένας άνθρωπος που «έχει μια δική του έντιμη άποψη η οποία προσεγγίζει πολύ κοντά την πραγματικότητα».
Τέτοια υποκείμενα για μένα ούτε φτύσιμο δεν τους αξίζει.

Σε όσους αναγνώστες/ιες της ιστοσελίδας μας όμως, που είδαν ένα εμετικό παραλήρημα  που έγραψε ο Τάκης Φωτόπουλος, στρεφόμενος ενάντια στην ιστοσελίδα μας οφείλω μια σταράτη απάντηση.

Τηλεγραφικά τώρα πώς έγινε η όλη φτιάξη. Εγραψα ένα σχολιάκι αναφερόμενος σε ένα άρθρο του Τάκη Φωτόπουλου στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία».
Ο Τ. Φ. διαμαρτυρήθηκε για το περιεχόμενο του σχολίου και μας έστειλε ένα μαιηλ με ανήκουστους χαρακτηρισμούς.
Του απαντήσαμε ότι με άτομα της υποστάθμης του δεν ανοίγουμε διάλογο και αυτός επανήλθε στην ιστοσελίδα του χρεώνοντας στην διαδικτυακή μας παρουσία ένα σωρό ανοησίες.

Δεν έχει νόημα να ασχοληθούμε μ’ αυτόν τον κατά Μιχαλολιάκο «έντιμο αριστερό ιδεολόγο».

Το μόνο που ίσως θα έπρεπε να προσθέσουμε είναι ότι έχουμε επιλέξει στο μπλογκ μας άλλοι σύντροφοι να υπογράφουν τα κείμενα τους με τα αληθινά τους ονόματα, άλλοι με τα αρχικά τους και άλλοι με ψευδώνυμα.
Τα περισσότερα κείμενα που εκφράζουν όλη την Συντακτική επιτροπή της διαδικτυακής μας παρουσίας φέρουν την υπογραφή «ΒΑΘΥ».

Υ.Γ. Οσο για μένα που υπογράφω τα κείμενα μου σαν Γ. Γ. λέγομαι Γιώργης Γιαννακέλλης, και τα υπόλοιπα στοιχεία είναι στην διάθεση κάθε «αρμοδίου».
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 17 σχόλια

Ανώνυμος
10 Οκτωβρίου 2013 στις 3:39 π.μ.

Ωστόσο, αναγνωρίζω στον Τ.Φ. μια σωστή φράση που λέει για τον Πρετεντέρη: "Ο γραφικός αυτός εξυπνάκιας που παριστάνει τον δημοσιογράφο..." στο λινκ "επανήθλθε στην ιστοσελίδα του". Θα πρόσθετα, μάλιστα, ούτε καν 'γραφικός εξυπνάκιας' - θα ήταν καλύτερο αν έγραφε "Ο θλιβερός αυτός τύπος που παριστάνει τον δημοσιογράφο..."

Πλατιάζω, αλλά στην ουσία εννοώ: Τι ασχολείσαι, μωρέ; Ποιος ασχολείται με το τι γράφει ο Τ.Φ.;;;

11 Οκτωβρίου 2013 στις 2:27 μ.μ.

Υπάρχουν, ωστόσο, μόνο 3 αναφορές στο "Βαθύ Κόκκινο"
και... 13 σε μένα, μέσα στο άρθρο-παραλήρημα! :-)

Το θέμα είναι αλλού.
Στο κατά πόσον ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ διασυρμός ανώνυμου μπλογκ, από επώνυμο γραφιά μέσω ΓΡΑΠΤΟΥ τύπου θα καθιερωθεί (και θα γινει ηθικά αποδεκτός) σαν Μέθοδος Καταστολής.
http://omadeon.wordpress.com/2013/10/07/takis-fotopopulos-slanders-omadeon/
Διαμαρτυρία στην ‘Ελευθεροτυπία’ για έντυπο διασυρμό ανώνυμου blog από τον Τάκη Φωτόπουλο

('όπου η "Ε" δεν απάντησε καν...)

Ασχολήθηκα, ομολογουμένως,υπερβολικά με τον ΤΦ.
Παρόλ' αυτά, μαθαίνει κανείς πολλά από την περίπτωσή του.
Ενα απ' αυτά, είναι πόσο λίγος συλλογικός συντονισμός υπάρχει για το χειρισμό τέτοιων περιπτώσεων.

Η αριστερή μπλογκόσφαιρα είναι ξέφραγο αμπέλι για "βομβες διασποράς λάσπης", σαν αυτές που ξεκίνησε ο... "πρωτοπόρος" Φωτόπουλος. ΑΥΤΟ είναι το σοβαρό θέμα. [Σήμερα αυτός, αύριο δεκάδες...]

Και... έπεται συνέχεια
http://omadeon.wordpress.com/2013/10/10/takis-fotopoulos-anti-antifa/
(O Τάκης Φωτόπουλος θάβει τους αντιφασίστες Τάκη Ζώτο, Ε. Κουνιάκη, Θ. Καμπογιάννη)

Ανώνυμος
11 Οκτωβρίου 2013 στις 3:05 μ.μ.

Καλύτερα ο ΤΦ να πάει στη ΧΑ. Έτσι κι αλλιώς τα ίδια λένε και οι δύο

Ανώνυμος
11 Οκτωβρίου 2013 στις 4:35 μ.μ.

Μην ασχολείστε ρε σφοι με το ρετάλι...Έλεος, του δίνουμε και αξία.....

11 Οκτωβρίου 2013 στις 4:53 μ.μ.

Δύσκολα ξεμπλέκει κανείς με τον Τ.Φ.

Π.χ. Εγραψε προ ολίγου στην ίδια βοθρο-σελίδα, προς το «Βαθύ Κόκκινο»
http://periektikidimokratia.org/anakoinoseis/2013-10-09/epithesi-aristeras-sistimatos

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (10/10/13): Καλέσαμε τον κουκουλοφόρο αλήτη που έγραψε τα παραπάνω κατάπτυστα βρώμικα σχόλια κατά του Τ.Φ. στο «Βαθύ Κόκκινο» να μας κάνει μήνυση, ώστε να αναγκαστεί να βγάλει πραγματικά την κουκούλα και να δουν όλοι ποιοί είναι αυτοί οι αλήτες και με τι παρελθόν τολμάνε και βρίζουν έτσι, ανθρώπους καταξιωμένους που δεν κρύβονται κάτω από κουκούλες. Αυτός, θρασύδειλα, αντί να βγάλει την κουκούλα του, σκυλοβρίζει ακόμα πιο χυδαία τον Τ.Φ. και μας δίνει ένα παντελώς άγνωστο όνομα να τον μηνύσουμε που πιθανότατα είναι ανύπαρκτο. Αν θέλει το αληταριό αυτό που εξακολουθεί να ασχημονεί έτσι κατά του ΤΦ για να κάνει τον «άντρα», να μας να κάνει μήνυση ώστε να δούμε όλοι το παρελθόν του, τις πολιτικές διασυνδέσεις του και τι βρώμικο ρόλο παίζει, μαζί με ποιους. Ο Τ.Φ. δεν κρύβεται. Τον ξέρουν όλοι, και το παρελθόν του και το παρόν του, και μπορεί να τον βρει εύκολα να του κάνει μήνυση . Αυτόν τον πιθανό αλητοχαφιέ, σαν τον φίλο του Omadeon, ποιος τον ξέρει για να τον κρίνει τι πραγματικό ρόλο παίζει; Αν δεν το κάνει, όλες οι υποψίες μας θα αποδειχτούν αληθινές.

(ΔΕΥΤΕΡΗ φορά που επιτίθεται με δεδηλωμένο σκοπό να προβοκάρει, για να του κάνουν μήνυση).

Με τον Φωτόπουλο ΔΕΝ ισχύουν όσα ξέραμε και μάθαμε χρόνια,τώρα…
π.χ. να νομίζουμε ότι το θέμα “είναι προσωπικό,” ή ότι μπορούμε να τον αγνοήσουμε.

Στην πραγματικότητα, δεν τον αγνοεί καθόλου η ακροδεξιά μπλογκόσφαιρα, τον τελευταίο καιρό. Ισα–ίσα, Τον προβάλλει συνεχώς.

11 Οκτωβρίου 2013 στις 10:38 μ.μ.

Για λύπηση και όχι για μήνυση είναι αυτό το ξοφλημένο πολιτικό απαλιφάδι που λέγετε Τ.Φ (Ασε που δεν θέλουμε να έχουμε καμιά σχέση με την αστική «δικαιοσύνη» τους.
Όπως και να είναι αξία του δίνουμε αν ασχολούμαστε με ένα θλιβερό αξιοθρήνητο ανθρωπάκι.
Πιθανόν αντιμετωπίζει κάποια ψυχοσωματική πάθηση αλλά εμείς δεν είμαστε αρμόδιοι να τον βοηθήσουμε.
Υ.Γ. Είναι λογικό για κείνον την ανάρτηση στην οποία αναφέρεται να την υπογράφει ένα «παντελώς άγνωστο όνομα». Δεν τυχαίνει να συχνάζω στους ίδιους κύκλους όπου νταλαβερίζεται αυτός. Αλλά ειλικρινά δεν ήταν αυτονόητο για οποιονδήποτε που ενδιαφερόταν να μάθει για μένα να καλέσει το 118… και να μάθει το τηλ μου και την περιοχή που μένω; Και αντε να υποθέσουμε ότι ο «διανοούμενος» αυτό δεν το σκέφτηκε. Ούτε όμως να «γκουγκλάρει» το όνομα μου δεν του πέρασε από το μυαλό;
Αλλά είπαμε το να περιμένεις στοιχειώδη λογική από τύπο που κατά τον φυρερίσκο Μιχαλολιάκο είναι «έντιμος αριστερός» είναι πολυτέλεια.

Ανώνυμος
15 Οκτωβρίου 2013 στις 3:25 μ.μ.

Και σήμερα η ιστοσελίδα της φασιστοσυμμορία κάνει την αγιογραφία αυτού του άθλιου ξεπουλημένου τύπου
http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/takhs-fwtopoulos-grafikos-o-pretenterhs-oi-siwnistes-diwkoun-th-chrush-augh

Ανώνυμος
15 Οκτωβρίου 2013 στις 8:57 μ.μ.

Αυτός ο Τάκης Φωτόπουλος δεν ήταν που έβριζε και τους "Σχολιαστές Χωρίς Σύνορα" και που παλιότερα, από άρθρο του στο "Ριζοσπάστη" είχε δώσει στεγνά το όνομα του διαχειριστή του Indymedia, αν και ήξερε ότι έτσι τον έθετε σε κίνδυνο ακόμη και δολοφονίας από χρυσαυγίτες και παρακρατικούς;

Και η Ελευθεροτυπία απορώ τι ακριβώς επιδιώκει με το να του δίνει βήμα για να ξεπλένει τους ναζί (ακούς εκεί "αντισυστημική" η Χρυσή Αυγή που πάει και ψηφίζει πάντα υπέρ των πλουτοκρατών!). Καλά θα κάνει η κυρά-Μάνια να μας πει σε τι ακριβώς "πόστο" τον έχει.

Ανώνυμος
16 Οκτωβρίου 2013 στις 12:12 π.μ.

Δε νομίζω ότι ο Τάκης Φωτόπουλος είναι "χρήσιμος ηλίθιος". Αντίθετα, πιστεύω ότι ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ξεπλένει τη Χρυσή Αυγή, γιατί η χουλιγκανοκλίκα του και η Χρυσή Αυγή έχουν αρκετά κοινά - π.χ. τον σκληρό, συνωμοσιολογικό αντισημιτισμό. Παλιότερα ο Τάκης Φωτόπουλος δεν είχε κατασυκοφαντήσει και το "You Pay Your Crisis" και πήγε να βγάλει την ιδιοκτήτρια του μπλόγκερ ότι είναι πρακτόρισσα της ισραηλινής πρεσβείας;

Αλλά είδατε πόσο ωραία παίζει το παιχνίδι του αντισημιτισμού ο "αριστερός libertarian" Τάκης Φωτόπουλος; Χαϊδεύει τον αντισημιτισμό του δεξιού, χαϊδεύει και τον αντισημιτισμό του ατόμου που εντάσσει τον εαυτό του στη ρεσαλταρισμένη και καραμπελιασμένη "Πατριωτική Αριστερά". Παριστάνει το θύμα συνωμοσιών και δολοπλοκιών, τον αθώο που δήθεν τον κυνηγάνε οι... κακοί Εβραίοι και οι πράκτορες του συστήματος.

ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Δεν είμαι ψυχίατρος για να πω αν ο Φωτόπουλος είναι παρανοϊκός ή όχι. Θεωρώ ότι ΔΕΝ είναι. Θεωρώ ότι ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ γιατί στοχοποιεί κόσμο. Κάτι πονηρό έχει στο μυαλό του ο Φωτόπουλος, να το ξέρετε.

Ανώνυμος
16 Οκτωβρίου 2013 στις 12:15 π.μ.

Τώρα, τα αριστερά μπλογκ που πάνε και άκριτα, χωρίς να εξετάσουν τι λάσπη ρίχνει ενάντια στην αριστερά και στους αντιφασίστες ο Τάκης Φωτόπουλος, δε θα'πρεπε να ξανασκεφτούν για το πόση ζημιά κάνουν όταν αναδημοσιεύουν κι αναπαράγουν τους οχετούς αυτού του ατόμου που τόσο πολύ εκτιμούν οι ΝΑΖΙ;

Ανώνυμος
16 Οκτωβρίου 2013 στις 11:46 π.μ.

Όποιος αναδημοσιεύει κείμενα του αντισημίτη συνωμοσιολόγου και κοινού συκοφάντη Τάκη Φωτόπουλου προδίδει την Αριστερά. Τόσο απλά!

Ανώνυμος
18 Οκτωβρίου 2013 στις 4:43 μ.μ.

Γιατί δε μας λέει ο Τάκης Φωτόπουλος ποιους μάγκες εξυπηρετεί ξεπλένοντας τους ναζί;

Ανώνυμος
24 Οκτωβρίου 2013 στις 9:17 π.μ.

Δείτε κι αυτό... Οι περιεκτικαυγίτες όλα τα σφάζουν κι όλα τα μαχαιρώνουν. http://enosy.blogspot.gr/2012/01/blog-post_15.html

Ανώνυμος
24 Οκτωβρίου 2013 στις 5:01 μ.μ.

@ 24 Οκτωβρίου 2013 - 9:17 π.μ.:

Τι πήγες και βρήκες τώρα... Καλά, η κλίκα του Φωτόπουλου τα'βαλε και με το ελεύθερο λογισμικό; Πάνε καλά; Μιλάνε τώρα οι άνθρωποι που δεν έχουν ιδέα από υπολογιστές για λογισμικό και μάλιστα με τέτοιο ύφος; Σοβαρολογούν;

Κι επίσης, στα σχόλια, τι νούμερο είναι αυτός ο Νοσφεράτος ρε σεις; Το άτομο είναι τέρμα τελειωμένος ψυχάκιας. Της Περιεκτικής είναι ή κάνας άλλος εξίσου τυχάρπαστος;

Ανώνυμος
7 Ιανουαρίου 2016 στις 9:16 μ.μ.

Ε όχι και πολιτικό ρεμάλι ο Τακούλης.
Αστον να χαρεί λίγο τον αυτοφωτοστέφανο του "πολιτικού φιλοσόφου",
που βρίζει χυδαία όποιον δεν τον προσκυνάει ή όποιον μιλάει σοβαρά
για πράγματα που αυτός με τον ναρκισισμό του τα γελοιοποεί και τα καταστρέφει,
όπως λ.χ. την άμεση δημοκρατία που την έκανε 'περιεκτική', δηλαδή γεμάτη
από φωτοπουλίες.
Δεν θέλει πολλά ο άνθρωπος να γίνει νούμερο μόνος του. Ο 'Τάκης" τα κατάφερε...

Ανώνυμος
7 Ιανουαρίου 2016 στις 9:31 μ.μ.

Με τέτοιους αριστερύς στα ΜΜΕ και στις επιφυλλίδες των συστημικών εφημερίδων,
σαν τον Μπογιόπουλο, τον Φωτόπουλο, τον Καζάκη, τον Μπαρουφάκη και ων ουκ έστιν αριθμός,
μερικοί από τους οποίους έγιναν και υπουργοί του αχυράνθρωπου Τσίπαρα,
που αφιονίζουν με ιδεολογική κόκα τον κόσμο της Εργασίας το σύστημα μπορεί να ολοκληρώσει
το σχέδιό του για την διάλυση της Ελλάδας και το θάψιμο του οράματος για σοσιαλισμό των ίσων.
Άξιος ο μισθός τους, αλλά ανάξιοι οι τσεπωτές του.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger