Home » , , » Οι τύποι έχουν σαλτάρει (;) εντελώς! Σε ιδιώτες τα ΚΨΜ των στρατιωτικών μονάδων (Βίντεο)

Οι τύποι έχουν σαλτάρει (;) εντελώς! Σε ιδιώτες τα ΚΨΜ των στρατιωτικών μονάδων (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013 | 8:04 π.μ.

Οι τύποι έχουν σαλτάρει (;) εντελώς. Αυτή η φρενίτιδα που τους έχει καταλάβει να ιδιωτικοποιήσουν τα πάντα ποτέ δεν θα μπορέσαμε να φανταστούμε ότι θα τους οδηγούσε στο να φτάσουν να δώσουν σε ιδιώτες τα ΚΨΜ των στρατιωτικών μονάδων.

Το μάθαμε σήμερα παρακολουθώντας την τηλεοπτική εκπομπή του Γ. Αυτιά, απ’ όπου είναι και το βίντεο που παραθέτουμε, το οποίο αναφέρεται στο σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» το οποίο τιτλοφορείται «Τιμές .. Κολωνακίου στο "καψιμί" της Θήβας».

Δεν είναι ο παραλογισμός στην αποκορύφωση του. Είναι η προσπάθεια της μνημονικής κυβέρνησης να ιδιωτικοποιήσει τα πάντα και δεν διστάζει μπροστά σε τίποτα!


Διαβάστε επίσης: 

ΥΕΘΑ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ-ΑΓΕΣ ΤΣΕΛΙΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΑ ΚΨΜ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
23 Νοεμβρίου 2013 στις 6:59 μ.μ.

Το θεωρώ ντροπή να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, όταν πολύ σοβαρότερα πράγματα συμβαίνουν στο τόπο μας. Μόλις χθες δυο συνάνθρωποι μας πνίγηκαν και άλλοι δυο αγνοούνται, επειδή η δρόμοι και τα γιοφύρια δεν μπορούν ν’ «αντέξουν» δυο ώρες έντονης βροχόπτωσης. «Ιδιωτική πρωτοβουλία». Συλλυπητήρια στους συγγενείς, ελπίζω οι αγνοούμενοι να βρεθούν σώοι και αβλαβείς.
Όμως επειδή η βλακεία (κι η εμπάθεια) είναι αήττητες, πρέπει να πω δυο λόγια σε όσους χρησιμοποιούν το άθλημα για άλλους σκοπούς. Σε πολλούς αγώνες, ιδιαίτερα όταν παίζουν εθνικές ομάδες υπάρχουν πολλοί που βάφονται στα χρώματα της ομάδας τους, παίρνουν κασκόλ, φανέλες κλπ. Δικαίωμα τους να ντύνονται όπως θέλουν και να λένε ότι θέλουν (φτάνει να μην προσβάλουν), να υποστηρίζουν με πάθος την ομάδα τους.
Υπάρχουν όμως και κάποιοι ελάχιστοι, που στο πίσω μέρος του άδειου κεφαλιού τους έχουν άλλα. Παρουσιάζονται δήθεν ως φίλαθλοι και με πράξεις και ύβρεις ντροπιάζουν τους υπόλοιπους πραγματικούς φιλάθλους αλλά κάνουν κακό και στην ομάδα που ΔΗΘΕΝ υποστηρίζουν, καλυπτόμενοι στο πλήθος της κερκίδας.
Στο παιχνίδι (δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα όμορφο παιχνίδι, ένα ομαδικό άθλημα), υπάρχουν κανόνες. Αν πχ κάποιος βλάξ με περικεφαλαία, ρίξει ένα αντικείμενο και χτυπήσει έναν παίχτη (ο οποίος αργότερα μπορεί και να μεταγραφεί στην ομάδα του!), την τιμωρία δέχεται η ομάδα. Ποιος φταίει σ αυτή την περίπτωση; Οι κανόνες; Αυτοί που είπαν, ότι χτυπήθηκε ο παίχτης; Η μήπως ο βλάξ; Φυσικά ο ανεγκέφαλος, «που πήρε στο λαιμό του» τους υπόλοιπους.
Το ίδιο συμβαίνει και με τη λεκτική βία. Μεταξύ χωρών έχουν οριστεί κάποιοι κανόνες. Απαγορεύεται πχ η λοιδορία, η ύβρη των «αντιπάλων» ακριβώς για να λειτουργεί εύρυθμα ο αγώνας. Όταν ακούγονται φασιστικά – ρατσιστικά συνθήματα ή «χαιρετισμοί» υπάρχει ποινή. Σε αυτό δε φταίει ούτε ο κανόνας, ούτε κανείς άλλος. Φταίει ο φασίστας χούλιγκαν, που για να κάνει την πολιτική του, να το παίξει υπέρ-οπαδός και καπηλεύεται τον αθλητισμό.
Το άρθρο της Αυγής τα λέει μια χαρά. Κάποιοι της χρυσής αυγής (και της νέας δημοπρασίας από κοντά) διαστρεβλώνουν την αλήθεια λέγοντας τάχα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ (βάζουν πάντα και το ΚΚΕ σε ότι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ για δικούς τους λόγους), ζητούν την τιμωρία της εθνικής! Δηλαδή, κατ αυτούς, ζητούν την τιμωρία όσων συνεχάρησαν!!! Ενώ, το άρθρο καταδικάζει σαφώς τις ρατσιστικές ύβρεις που ντροπιάζουν την ανθρωπιά, τον αθλητισμό και τη χώρα μας.
Για τον αθλητισμό στον καπιταλισμό έχουμε ξαναμιλήσει. Τα πάντα έγιναν μπίσνα και τα πάντα αλλοτριώθηκαν. Το μόνο που έμεινε αναλλοίωτο σε αυτή τη χώρα απ ότι φαίνεται είναι η ηλιθιότητα των κυβερνώντων και των φερέφωνων της...
ΥΓ Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης της Ελλάδας είναι όνειδος. Άνθρωποι αθώοι φυλακίζονται παράνομα. Τώρα η ΕΕ κάνει τα στραβά μάτια, αφού αυτή τα δημιούργησε. Αν αύριο όμως κάποια χώρα το εκμεταλλευτεί και ζητήσει την καταδίκη της Ελλάδας, δε θα φταίει κανείς άλλος παρά οι πολιτικοί που τα δημιούργησαν. Υπενθυμίζω δε, ότι ο κόσμος είναι φανερά αντίθετος στα νέα Άουσβιτς. Μην λένε μετά ότι τους φταίνε πάλι οι Αριστεροί... mitsos175

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger