Home » , » Δεσπότης Μεσογαίας: Από την νεκροφιλία-χριστεμπορία, στην καθοδήγηση του "ποίμνιου" του τι θα ψηφίσει.

Δεσπότης Μεσογαίας: Από την νεκροφιλία-χριστεμπορία, στην καθοδήγηση του "ποίμνιου" του τι θα ψηφίσει.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 14 Μαΐου 2014 | 10:51 μ.μ.

 Ο δεσπότης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος Χατζηνικολάου έγινε ευρύτερα γνωστός το 2011 όταν υπήρξε ο πρώτος αρχιρασοφόρος μετά την δικτατορία των Συνταγματαρχών όταν έστειλε τέσσερις παπάδες για να «ευλογήσουν» το άνοιγμα γραφείων  της Χρυσής Αυγής στην Αρτέμιδα Αττικής.  Ηταν η πρώτη φορά που η Εκκλησία  έδινε «αγιασμό» στα γραφεία μιας απροκάλυπτα ναζιστικής οργάνωσης και από τότε το παράδειγμα του δεσπότη Μεσογαίας ακολούθησαν και άλλοι δεσποτάδες.

Αυτός λοιπόν ο «φωτισμένος άγιος» σε ένα μακροσκελές γραπτό κήρυγμα του, προσπαθεί να καθοδηγήσει το «ποίμνιο» του, στο ποιους πρέπει να μην  ψηφίσουν στις ερχόμενες εκλογές για να μην … αμαρτήσουν και βρεθούν στην κόλαση.

Σύμφωνα, λοιπόν με το «θεόπνευστο» τροπάρι του απευθύνεται στο «πλήρωμα της εκκλησίας» και τους λέει ότι αν ψηφίζουν πολιτικούς με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά πως αμαρτάνουν: «Η ευθύνη γενικά των πολιτικών εκπροσώπων μας είναι μεγάλη. Αυτοί μας χάλασαν. Αυτοί μας έφτιαξαν μία κοινωνία ανεκτική στα ναρκωτικά, ασεβή στα ιερά, άτονη η αναρχική στις αντιδράσεις. Αποποινικοποίησαν τη μοιχεία, νομιμοποίησαν τις αμβλώσεις, θεσμοθέτησαν τον πολιτικό γάμο και τις ανίερες συμβιώσεις, κατήργησαν την αργία της Κυριακής. Καί τώρα; Τώρα θέλουν να καίνε τους νεκρούς, να παντρεύουν άτομα του ιδίου φύλου, να παίρνουν τα όργανά μας εικάζοντας τη συναίνεσή μας, να διευκολύνουν τους ανθρώπους να φεύγουν από αυτόν τον κόσμο με πολιτική κηδεία, αδιάβαστοι, δίχως μια προσευχή, δίχως μια ευλογία για την άλλη ζωή, με μοναδική σφραγίδα ένα μικρό ηλεκτρονικό τσιπάκι και ένα τεράστιο ψέμα μέσα και γύρω τους».

Μάστα. Δεν έχει νόημα να σχολιάσουμε αυτές τις ανοησίες. Θα προτιμήσουμε να παραθέσουμε μια περασμένη ανάρτησή μας που είχαμε κάνει γ’ αυτόν τον «άγιο»:

Ο δεσπότης, λέει, Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, Νικόλαος Χατζηνικολάου φέρνει από τη Ρωσία μια «άγια μούμια» και ζητάει απ’ το «ποίμνιο» του να «τιμήσει» το εμπόρευμα του. Ο «άγιος» δέσποτας - ντίλερ νεκροφιλίας λοιπόν έστειλε και στα σχολεία ένα φετφά που αναγράφει:

«Προς τους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων της Ανατολικής Αττικής. Σε λίγες μέρες, η Μητρόπολή μας θα έχει τη μεγάλη χαρά να φιλοξενήσει για ένα περίπου μήνα το σημαντικότερο ίσως κειμήλιο της Ρωσικής συνείδησης και παράδοσης, τα λείψανα του αγίου Σεραφείμ του Σάροφ.

Το δώρο που μας κάνουν οι Ρώσοι αδελφοί μας είναι ανεκτίμητο. Είναι η πρώτη φορά που το σώμα του βγαίνει από τη Ρωσία. Γι’ αυτό και θα τον συνοδεύσει έως τη χώρα μας μια ολόκληρη αποστολή από 30 άτομα. …

Γι’ αυτό και ζήτησα από τους Θεολόγους σας, με την άδεια των Διευθυντών, να αφιερώσουν μία ώρα μαθήματος στο πρόσωπό του. Όσοι μπορείτε, την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα, να έλθετε στην υποδοχή του στον Ιερό Ναό του Αγίου Τρύφωνα Παλλήνης, θα ωφεληθείτε αφάνταστα. Όσοι πάλι δεν μπορείτε εκείνη την ώρα, ελάτε στο Ναό, όποτε θέλετε, μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης 8 Οκτωβρίου. Από την ώρα εκείνη μέχρι και την Κυριακή 2 Νοεμβρίου, το Λείψανό του θα βρίσκεται στο Ναό της Παναγίας Σουμελά, στο Μενίδι.

Απορρίψτε με όλη τη δύναμή σας τους ψεύτικους θεούς, τις υποκριτικές θρησκείες, τα χωρίς αλήθεια θρησκευτικά λόγια.

Ο Επίσκοπός σας»

Ας δούμε που ανήκει η μούμια του Σάροφ που μας φέρνει ο δεσπότης χριστέμπορας να προσκηνήσουμε.

Ο «Λασκαράτος» μας ενημερώνει ότι ο πολυαναμενόμενος μούμιας ήταν ένα απερίγραπτο υποκείμενο της τσαρικής αυλής: καλόγερος αμόρφωτος, προκάτοχος του Ρασπούτιν, θαυματοποιός, κυνηγός αιρέσων, διά Χριστόν σαλός (=τρελός!), προφήτης φυσικά, κυνηγός δαιμόνων και ιδίως γονιμοποιητής μιας τσαρίνας μέσω της προσωπικής ιερής πηγής του: η κυρία κολύμπησε στα νερά της, έμεινε έγκυος κι έκανε επιτέλους αγόρι – διάδοχο του θρόνου! 

Ο τελευταίος τσάρος Νικόλαος Ρομανόφ (δηλαδή απόγονος του Σεραφείμ) τον έκανε άγιο το 1903, αλλά το 1920 οι μπολσεβίκοι κατάσχεσαν το «άγιο λείψανο» και το έκαναν έκθεμα στο μουσείο αθεΐας.

Αυτό το έκθεμα, 90 χρόνια μετά, μας φέρνει τώρα ο δέσποτας Χατζηνικολάου.

Και ας πούμε ότι ο κ. δέσποτας έχει δικαίωμα να φέρει τη μούμια του Σεραφείμ και να ρουφήξει επί ένα μήνα το χρήμα από τους πιστούς, σαν καλός μπίζνεζμαν νεκροφιλίας που είναι. Ποιος του επιτρέπει όμως να κυκλοφορεί τα παπαδόχαρτά του στους μαθητές των δημόσιων σχολείων και να ζητάει από τους θεολόγους και τους διευθυντές να γίνουν εργολάβοι του; Και γιατί αυτοί δεν τον ξεφωνίζουν, δεν τον διώχνουν με τις κλοτσιές;
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

john
10 Ιουνίου 2014 στις 2:40 μ.μ.

Και να σκεφθούμε πως ο ανωτέρω τ....παπας, έπαιζε στα κανάλια σαν σοβαρός πατριάρχης του ποιμνίου του....
Όχι μόνον ''τα ράσα δεν κάνουν τον παπά''.αλλά και ''τα πτυχία δεν κάνουν τον άνθρωπο μορφωμένο''.
Θυμάμαι τα νάζια που έκανε όταν μπήκε στην εταιρία...''αγίων''. Εισερχόμενος στην αίθουσα, κατά μονή Πετρακη μεριά, αναφώνησε: ''θεέ μου,σε ποια δοκιμασία με βάζεις,όταν με αναγκάζεις να συναναστρέφομαι τέτοιους....''αγίους'' αδελφούς...
Βέβαια από τότε πέρασαν χρόνια και ζαμάνια,ο άνθρωπος ξύπνησε,πονήρεψε,έμαθε και τα απαραίτητα κολπάκια και να σου
μπροστά μας ο άξιος συνεχιστής των ''αγίων'' Πειραιά,Αιγίου Θεσσαλονίκης,κα....Βοήθεια μας αδελφοί!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger