Home » , » Λέτε να πάσχει από αλτσχάιμερ ο Τσίπρας; (Βίντεο)

Λέτε να πάσχει από αλτσχάιμερ ο Τσίπρας; (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 30 Αυγούστου 2015 | 1:49 π.μ.

Δεν είπε κάτι καινούργιο που αξίζει να σχολιαστεί ο Αλέης Τσίπρας στον δημοσιογράφο Βασίλη Σκουρή, στην συνέντευξη του που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα Realnews.
Είναι αξιοσημείωτο όμως πώς ο απερχόμενος πρωθυπουργός σε τόσο σύντομο διάστημα έχει εντρυφήσει στην πολιτική απατεωνίστικη γλώσσα των προκατόχων του. Με ένα μειονέκτημα όμως. Δεν τον βοηθάει πολύ η μνήμη του και αυτοδιαψεύδεται σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που σου δίνει την αίσθηση ότι υποτιμάει την νοημοσύνη των ακροατών ή αναγνωστών των λεγομένων του.

Να αναφέρουμε λοιπόν ένα καραμπινάτο ψέμα του που εντοπίσαμε στην συνέντευξη που αναφέραμε. Κατηγορεί λοιπόν τον Παναγιώτη Λαφαζάνη ότι «αποφάσισε να κηρύξει αριστερό εμφύλιο», και με την στάση του ίδιου και των βουλευτών που πρόσκεινται στην «Λαϊκή Ενότητα» «έριξε την κυβέρνηση» και άρα οδηγηθήκαμε σε πρόωρες εκλογές.

Ελα όμως που μόλις πριν τέσσερις μέρες άλλα έλεγε ο ίδιος στην συνέντευξη που είχε δώσει στη δημοσιογράφο Σοφίας Παπαϊωάννου και στην τηλεόραση του Alpha. Απ’ ότι ακούμε και στο βίντεο που παραθέτουμε ο Α. Τσίπρας παραδέχτηκε ότι είχε αποφασίσει να πάει στις κάλπες από τις 12 Ιούλη, αμέσως μετά τη συμφωνία - μνημόνιο με τους δανειστές – τοκογλύφους. Όπως ισχυρίζεται περίμενε να "πατήσει η χώρα σε στέρεο έδαφος" για να ανακοινώσει την πρόωρη προσφυγή σε εκλογές τελικά στις 20 Αυγούστου, όπως και έκανε.

Νέος είναι ακόμα ο Α. Τσίπρας, χλωμό είναι να πάσχει από αλτσχάιμερ, οπότε μάλλον έχει την εντύπωση ότι μας δουλεύει ψιλό γαζί

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

30 Αυγούστου 2015 στις 2:39 μ.μ.

Το δηλημα ειναι Τσιπρας η Αδωνις-Βοριδης.....κ.λ.π;;;;;;;;;;;
Φοβουμαι μη καταντησω Αδωνις, [στην τρελα, οχι στο φασιστιλικη].

Ανώνυμος
30 Αυγούστου 2015 στις 6:06 μ.μ.

Εξαιρετική συνέντευξη του Παναγιώτη Λαφαζάνη στον ΣΚΑΪ

http://giatinalitheia.blogspot.gr/2015/08/skai.html

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger