Home » » Σαν σήμερα 21 Δεκέμβρη 1878 γεννιέται ο Ιωσήφ Στάλιν

Σαν σήμερα 21 Δεκέμβρη 1878 γεννιέται ο Ιωσήφ Στάλιν

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015 | 3:02 π.μ.

«Μεγαλοφυής, ακλόνητος στρατηλάτης, η πιο επιφανής, επιβεβλημένη, αξιοσέβαστη προσωπικότητα, άνθρωπος ασυνήθιστης ενέργειας, πολύ μορφωμένος, πριν απ’ όλα κατείχε σε μεγάλο βαθμό το αίσθημα του χιούμορ και του σαρκασμού, η επιρροή του στους ανθρώπους ήταν ακαταμάχητη, διακατεχόταν από βαθιά, απαλλαγμένης από κάθε πανικό, λογικής και συνετής σοφίας. Ηταν ο άνθρωπος ο οποίος εκμηδένισε τον εχθρό του με την βοήθεια του εχθρού του. Μάλιστα ανάγκασε κι εμάς, που μας ονόμαζε ιμπεριαλιστές, να πολεμήσουμε εναντίον των ιμπεριαλιστών. Οχι, ό,τι και να λένε γι’ αυτόν η ιστορία και οι λαοί τέτοιους ανθρώπους δεν τους ξεχνούν».

Τα παραπάνω λόγια τα είπε για τον Ιωσήφ Στάλιν, ο Ουίνστον Τσόρτσιλ, πατέρας του «Σιδηρού παραπετάσματος» και της αντικομμουνιστικής υστερίας στην ομιλία του στην Βουλή των Λόρδων στις 28 Δεκεμβρίου του 1959.

Το παρακάτω κείμενο είναι από την ιστοσελίδα 902.gr

Σαν σήμερα 21 Δεκέμβρη 1878 γεννιέται ο Ιωσήφ Στάλιν (Ιωσήφ Βισαριόνοβιτς Τζουγκασβίλι), ΓΓ της ΚΕ του Κομμουνιστικού Κόμματος (Μπολσεβίκων) και ηγέτης της Σοβιετικής Ένωσης. Ο Ι. Β. Στάλιν εντάχθηκε από νεαρή ηλικία σε παράνομο μαρξιστικό όμιλο στην Υπερκαυκασία, ενώ μετείχε στο Σοσιαλιστικό Δημοκρατικό Εργατικό Κόμμα Ρωσίας (ΣΔΕΚΡ) από την ίδρυσή του το 1898. Μέλος της Επιτροπής του ΣΔΕΚΡ Τιφλίδας, Καυκασιανής Ένωσης και Μπακού στήριξε τις λενινιστικές ιδέες για το κόμμα, την τακτική και τη στρατηγική του και έλαβε μέρος στην Επανάσταση του 1905-1907. Στα 1912 έγραψε το βιβλίο «Ο μαρξισμός και το εθνικό ζήτημα», ένα από τα πιο σημαντικά μαρξιστικά έργα στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Στην καθοδήγηση της ένοπλης πάλης στη Μεγάλη Οχτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση πήρε μέρος ως μέλος του ΠΓ της ΚΕ του Κόμματος των Μπολσεβίκων, μέλος του Στρατιωτικοεπαναστατικού Κέντρου της Πετρούπολης και της Στρατιωτικής Επαναστατικής Επιτροπής. Διετέλεσε λαϊκός επίτροπος των εθνοτήτων στην πρώτη σοβιετική κυβέρνηση, ενώ στην περίοδο του εμφυλίου πολέμου και της ξένης ιμπεριαλιστικής επέμβασης ήταν μέλος του Επαναστατικού Πολεμικού Συμβουλίου της Σοβιετικής Δημοκρατίας.

Συνέβαλε στην ενίσχυση της συμμαχίας της εργατικής τάξης με την αγροτιά την περίοδο οικοδόμησης του σοσιαλισμού. Υπερασπίστηκε τη λενινιστική πολιτική, ενάντια στην πολιτική του Τρότσκι, του Μπουχάριν και άλλων. Αγωνίστηκε ενάντια στον δεξιό οπορτουνισμό μέσα στο κόμμα και επέμενε στην ιδεολογικοπολιτική ενότητα του κόμματος ως θεμελίου για την πορεία της επανάστασης και την ανάπτυξη του σοσιαλισμού, υπερασπιζόμενος τις λενινιστικές αρχές για το Κόμμα Νέου Τύπου. Ήταν μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Γ' Διεθνούς.

Το όνομα και η δράση του Ι. Β. Στάλιν συνδέθηκαν τόσο με τις επιτυχίες των οικοδόμων του σοσιαλισμού στην ΕΣΣΔ, όσο και με την εγκαθίδρυση της εργατικής εξουσίας σε μια σειρά χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης και της Ασίας. Ταυτόχρονα το όνομα του Στάλιν συνδέεται με την καθοριστική συμβολή της Σοβιετικής Ένωσης στη μεγάλη Αντιφασιστική Νίκη των Λαών κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Ήταν περίοδος που ο ιμπεριαλισμός δέχτηκε μια μεγάλη ήττα, αφού σ' ένα μέρος του πλανήτη, αρκετά σημαντικό από πολλές πλευρές, οι λαοί οικοδομούσαν το δικό τους μέλλον, τη νέα κοινωνία, καταργώντας την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο και παίρνοντας την τύχη τους στα χέρια τους.

Όλα αυτά αποτέλεσαν βασικό λόγο για το ότι ως ηγέτης του διεθνούς κομμουνιστικού κινήματος λοιδορήθηκε και συκοφαντήθηκε όσο κανείς άλλος, τόσο από τον ταξικό αντίπαλο όσο και από τις δυνάμεις του οπορτουνισμού.


Διαβάστε επίσης:

Ι.Β. Στάλιν: Αναρχισμός ή σοσιαλισμός;

Οργανώνετε τη μαζική κριτική από τα κάτω ...

Η εμπορευματική παραγωγή στο σοσιαλισμό

Λενινισμός στη θεωρία και την πράξη

Ομιλία για την Οκτωβριανή επανάσταση 1941

Ο Μεγάλος Πόλεμος για την Πατρίδα. Ραδιοφωνικό διάγγελμα του Στάλιν προς το σοβιετικό λαό
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 34 σχόλια

Ανώνυμος
21 Δεκεμβρίου 2015 στις 11:04 π.μ.

http://www.marxismos.com/theoryahistory-mainmenu/theoryahistory-topics-mainmenu/theory-stalinism-menu.html

http://www.marxismos.com/theoryahistory-mainmenu/theoryahistory-topics-mainmenu/theory-stalinism-menu/1735-h-istorikh-poreia-kai-ta-egklhmata-tou-stalinismou.html

Ενα κείμενο και κάποια άλλα για τον σταλινισμό απο την ομάδα επανάσταση.

Ανώνυμος
21 Δεκεμβρίου 2015 στις 11:29 π.μ.

Μια απο τις μεγαλύτερες προσωπικοτητες του Δ.Κ.Κ μαζι με τον ΛΕΝΙΝ και Αξιος συνεχιστής του. Μέσα σε 20 χρονια φτάσανε τις Καπιταλιστικές χώρες τις δύσης ενω το 1917 ήτανε 150 χρόνια πίσω. Ανώτατος Διοικητής του Κόκκινου Στρατού την περίοδο του 2 Π.Π.Συκοφαντήθηκε και σπιλώθηκε το όνομα του απο αστούς και οπορτουνιστές και αυτό είναι η δικαίωση του έργου του. Μετά τον θάνατο του 5η του 1953 και ιδιαίτερα απο το 20ο Συνέδριο του 1956 με την επικράτηση της Οπορτουνιστικής Αντεπανάστασης ξεκίνησε η Σταδιακή εφαρμογή νόμων του καπιταλισμού που σε μια πορεια ανέτρεψε τα πάντα μετατρέποντας τα Κ.Κ σε όχημα της Αντεπανάστασης. 136 χρόνια μετά τιμούμε με απόλυτο σεβασμό την μνήμη του Μεγάλου Γεωργιανού Συντρόφου μας και όλων των ηρώων του Μπολσεβίκικου κόμματος. Συνεχίζουμε αταλάντευτα τον αγώνα για την Ενίσχυση της λαικής συμμαχίαςμε Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής ΑΘΑΝΑΤΟΣ

Ανώνυμος
21 Δεκεμβρίου 2015 στις 1:49 μ.μ.

11.04 Τα μπέρδεψες. Αντεπανάσταση λέγεται η ομάδα. Δεν υπάρχει ο όρος Σταλινισμός.Μπολσεβικισμός λέγεται. Μέσα στον πανικό σου έγινες μάτσο.......

Ανώνυμος
21 Δεκεμβρίου 2015 στις 7:46 μ.μ.

Γιατι η ηγεσια του κκε δεν κατηγγειλε την επικράτηση της Οπορτουνιστικής Αντεπανάστασης το 1956;

Ανώνυμος
21 Δεκεμβρίου 2015 στις 8:17 μ.μ.

7.46 Γιατί το ΚΚΕ ΑΠΟ ΤΟ 1949 ήτανε στην Πολιτική προσφυγιά που το 1956 μετατράπηκε σε αιχμαλωσία με το Πογκρομ στην Τασκένδη και την καθαίρεση της ηγεσίας και του προγράμματος του ΚΚΕ με την βια.Απο το 1958 μέχρι το 1974 δεν υπήρχανε Κ.Ο και απο το 1943 δεν υπήρχε ΚΝΕ. Σε αυτή την κατάσταση ανέλαβε ο Καπετάν Γιωτης το 1973. Ο Ιδιος απο το 1954 μέχρι το 1972 ήτανε Εξοριστος. Σε αυτές τις συνθήκες ήτανε αδύνατον να αλλάξει οτιδήποτε μέχρι το 1991.Απο εκει και μετά διορθωθήκανε όλα.

22 Δεκεμβρίου 2015 στις 12:15 π.μ.

Ήθελα να ήξερα πόσο "κομμουνιστική" και "μαρξιστική" είναι η προσωπολατρεία.

Ανώνυμος
22 Δεκεμβρίου 2015 στις 12:38 π.μ.

12.15 Δεν υπάρχει καμμία προσωπολατρεία. Αγάπη για τους Μπολσεβίκους είναι και μίσος για την Οπορτουνιστική Αντεπανάσταση που κατέστρεψε τα πάντα.

Ανώνυμος
22 Δεκεμβρίου 2015 στις 7:30 π.μ.

Είναι ντροπή να αφιερώνεται σε ένα θηρίο αυτόν τον ύμνο

http://tvxs.gr/news/paideia/barlam-salamof-istories-apo-tin-kolima

Βαρλάμ Σαλάμοφ: Ιστορίες από την Κολιμά

Ανώνυμος
22 Δεκεμβρίου 2015 στις 2:42 μ.μ.

7.30 Δική σου ντροπή ειναι ο Αντικομμουνισμός μαζί με τους καπιταλιστες που δείχνει πόσο μεγάλος ήτανε ο Γεωργιανός ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΑΘΑΝΑΤΟΣ

22 Δεκεμβρίου 2015 στις 11:36 μ.μ.

Αυτή η οπουρτουνιστική αντεπανάσταση ήταν που κατασκεύασε την προσωπολατρεία την οποία στη συνέχεια μετέτρεψε σε δαιμονοποίηση του Στάλιν, όταν πλέον έπρεπε να ρίξουν κάπου τα "αμαρτήματα" της σταλινικής περιόδου και να στραφούν πιο "επίσημα" στον καπιταλισμό. Σε κάθε περίπτωση η υπερεκτίμηση και προβολή προσώπων στην ιστορία είναι αντιδιαλεκτική και αντιμαρξιστική. Ο Λένιν δεν θα έκανε ποτέ τον εαυτό του μούμια για λαϊκό προσκύνημα.

Ανώνυμος
22 Δεκεμβρίου 2015 στις 11:48 μ.μ.

11.36 Οπορτουνιστική αντεπανάσταση είναι τα υπολείμματα της Αστικής τάξης που αναρριχηθήκανε λόγο των απωλειών του πολέμου σε Στελέχη. ΛΕΝΙΝ ΣΤΑΛΙΝ είναι δυο Μπολσεβίκοι ηγέτες που οικοδομήσανε Σοσιαλισμο.Ο ΤΣΕ Γκεβάρα εχει περιγράψει την αγάπη του για τον μεγάλο Γεωργιανό ηρωα ΑΘΑΝΑΤΟΣ

Ανώνυμος
23 Δεκεμβρίου 2015 στις 1:02 μ.μ.

Το πογκρομ στην Τασκένδη ΕΣΕΙΣ το κάνατε ρεβιζιονιστες και υποκριτες "κουκουέδες" και αφήστε τα σαπια

24 Δεκεμβρίου 2015 στις 1:45 π.μ.

11.48 Την ακούσαμε τη θεωρία περί "απωλειών του πολέμου", στοιχεία δεν έχουμε δει. Ο Χρουστσόφ πάντως ήταν ακραιφνής σταλινικός προπολεμικά. Μπολσεβίκοι ήταν, και ο Τσε τους αναγνώρισε, αλλά την οικοδόμηση του σοσιαλισμού δεν την πέτυχαν τελικά.

Ανώνυμος
24 Δεκεμβρίου 2015 στις 11:43 π.μ.

1.46 Η Οικοδόμηση του Σοσιαλισμού πέτυχε όσο στην ηγεσία ήτανε οι Μπολσεβίκοι Λόγο των απωλειών του πολεμου μπόρεσε και επικράτησε η Οπορτουνιστική αντεπανάσταση το 1956 που εφαρμόζοντας σταδιακά νόμους του καπιταλισμού ανέτρεψε τον Σοσιαλισμό σε μια πορεία μετατρέποντας τα Κ.Κ σε όχημα της Αντεπανάστασης. Ο ΤΣΕ σε γράμμα του απο την Γουατεμάλα το 1953 στην Αδερφή της μητέρας του Βεατρίκη εξηγεί την αγάπη του για το μεγάλο Γεωργιανό ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΤΑΛΙΝ. Υπάρχει το έργο του ΤΣΕ το 1961 που μιλάει για την Οπορτουνιστική Αντεπανάσταση. Η Υπάρξει του Σοσιαλισμού σε Κορέα Κούβα δικαιώνει αυτά που λέω. Το συμπερασμα που βγαίνει είναι οτι ο Οπορτουνισμός ςίναι ο Χειρότερος εχθρός του προλεταριάτου και η εργατική τάξη πρέπει να τον συντρίψει χωρίς ΕΛΕΟΣ

Ανώνυμος
24 Δεκεμβρίου 2015 στις 11:55 μ.μ.

Ο Τσώρτσιλ στα απομνημονεύματα του επίσης περιγράφει πως μεταξύ "τυρού και αχλαδιού" μοίρασαν τον κόσμο σε ζώνες επιρροής με το Στάλιν στη Μόσχα το 1944. Διόλου περίεργος ο θαυμασμός του. Τα ανταλλάγματα που πήρε ο Βρετανικός ιμπεριαλισμός ήταν μεγάλα.

25 Δεκεμβρίου 2015 στις 1:46 π.μ.

11.43 Όπως είπα, την κασέτα την ακούσαμε [για τις απώλειες], στοιχεία δε βλέπουμε. Η Ύπαρξη σοσιαλισμού (αυταρχικής κληρονομικής μοναρχίας) στη Β. Κορέα είναι όλα τα λεφτά. Όλοι οι ακροδεξιοί φασίστες το ίδιο επικαλούνται. Τυχαίο; Δε νομίζω...

Ανώνυμος
25 Δεκεμβρίου 2015 στις 7:13 μ.μ.

1.46 Οσο και να προσπαθείς να χαλάσεις τον διάλογο δεν θα τα καταφέρεις. Τα επιχειρήματα στα ειπαμε και απλά είσαι σε αδιέξοδο. Και μέσα ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΌ ΣΟΥ λες για την Σοσιαλιστική Κορέα ότι και οι Καπιταλιστές. Κρατάω τα σχόλια σου για να δείχνω στον καθένα το κατάντημα σας Συνέχισε ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ.

Ανώνυμος
25 Δεκεμβρίου 2015 στις 7:49 μ.μ.

Γιατι η ηγεσια του κκε δεν κατηγγειλε την επικράτηση της Οπορτουνιστικής Αντεπανάστασης το 1956 οταν νομιμοποιηθηκε το 1974 στην ελλαδα;

Ανώνυμος
25 Δεκεμβρίου 2015 στις 9:47 μ.μ.

11.55 Οσο και να προσπαθείς σαν γνήσιος Χρυσαυγίτης να σπιλώσεις τον ήρωα σ. ΣΤΑΛΙΝ είναι αδύνατον. Για την Θεωριτικοποίηση του ΕΛΙΓΜΟΥ των Λαικών Μετώπων δενβ ευθύνεται ο ΣΤΑΛΙΝ αλλά τα Λαικά Μέτωπα που απο την φύση τους έχουνε μέσα τον Ταξικό Αντίπαλο. Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ στο 2ο και 3ο Γράμμα απο τις Φυλακές μιλάει για Ιμπεριαλιστικό πόλεμο. Σε ΚΟΜΕΠ το 1942 αυτό το γράμμα ο ΣΙΑΝΤΟΣ το βαφτίζει Σεχταριστικό ενώ στην πραγματικότητα Σιάντος Παρτσαλίδης Νεφελούδης ήτανε Σοσιαλσωβινιστές. Προτάθηκε να αναλάβει πρόεδρος στο ΕΑΜ ο ΠΑΠΑΤΖΗΣ........ δεν έγινε γιατί αρνήθηκε. Ανέλαβε τελικά ο ΣΒΩΛΟΣ........ 1943 υπαγωγή του ΕΛΑΣ στο ΣΜΑ....1944 ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΖΕΡΤΑ. Καταδίκη της ΑΣΟ ως Τυχοδιώκτες....Αποτέλεσμα Οκτώβρη του 1944 δεν μετατράπηκε ο πόλεμος σε Ταξικό να πάρουμε την εξουσία. Δόθηκε 52 μέρες χρόνος στην Ενωμένη Αστική τάξη και τους Συμμάχους της ο χρόνος να φέρει Στρατό και να μας χτυπήσει σε χρόνο που διάλεξε εκείνη και το ΕΑΜ έδωσε την μάχη με το Εφεδρικό ΕΛΑΣ τον ΑΡΗ στην Ηπειρο και τονν ΕΛΑΣ Πελοποννήσου στα Μέγαρα με διαταγή να γυρίσει πίσω. Είχανε έτοιμο τον Ευρωκομμουνιστικό δρόμο και χρειαζόντουσαν μια ήττα οτι ο ΕΛΑΣ δεν μπόρεσε. Πηγές. Συγκ΄εντρωση του Συνασπισμού το 2008 που γιόρταζε τα 40 χρόνια του Εσωτερικού. 3η Συνδιάσκεψη 1950 με τον Απολογισμό της Δεκαετίας. Ιταλία. ΟΙ Παρτιζάνοι στον Βορρά είχανε Απελευθερώσει την χώρα πριν φτάσουνε οι Δυτικοι. Τους περιμένανε. Ο Ευρωκομμουνισμός ήτανε εκει.....Οπως και σε ολόκληρη την Δ.ΕΥΡΩΠΗ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ.

Ανώνυμος
25 Δεκεμβρίου 2015 στις 10:06 μ.μ.

11.55 Και ασφαλώς την ΕΠΟΠΟΙΙΑ ΤΟΥ ΔΣΕ την χρωστάμε στονν ΗΡΩΑ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ που θα είχαμε κερδίσει αν το 1948 η Προδοτική κλίκα του ΤΙΤΟ δεν είχε κλείσει τα σύνορα στον ΔΣΕ. Το συμπέρασμα που βγαίνει απο την ιστορία του Δ.Κ.Κ και του ΚΚΕ. Ο Οπορτουνισμός αποτελεί την Ιδεολογία του Καπιταλισμού μέσα στις γραμμές του Ε.Κ και Κ.Κ οποιαδήποτε επαφή μαζί του οδηγεί τον λαό και τις Επαναστατικές δυνάμεις στην καταστροφή. Βασική προυπόθεση για τηνννίκη της Προλεταριακής Επανάστασης σύμφωνα με τον ΛΕΝΙΝ είναι η Συντριβει του Οπορτουνισμού απο το Προλεταριάτο. Είναι ορκισμένος εχθρός.

Ανώνυμος
25 Δεκεμβρίου 2015 στις 10:10 μ.μ.

1.46 Την πάτησες με δικά σου λόγια.Μόνος σου λες οτι τα ίδια με εσένα για την Λ.Δ ΚΟΡΕΑΣ λένε και οι Καπιταλιστές. Κρατάω το Σχόλιο σου θα σε παρακαλέσω να συνεχίσεις. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ανώνυμος
25 Δεκεμβρίου 2015 στις 10:43 μ.μ.

11.55 Ψιτ Οπορτουνάκο την πάτησες. Το 1943 η 3η Κομμουνιστική Διεθνής διαλύθηκε μετά απο απαίτηση Κ.Κ της δύσης που θέλανε να το χειριστούνε μόνα τους γιατί υπήρχανε ΕΘΝΙΚΕΣ ΙΔΙΟΜΟΡΦΙΕΣ.........και έπρεπε να χειριστούνε ξεχωριστά. Λοιπόν Οπορτουνάκο ξεχωριστά το χειριστήκανε και στην χώρα μας και στο όνομα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ και του Σοσιαλισμού με Στάδια αρνήθηκε το ΕΑΜ να πάρει την εξουσία τον Οκτώβρη του 1944 μετατρέποντας τον πόλεμο σε ταξικό και οδήγησε τον λαό στην καταστροφή. Ασε λοιπόν τον ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΣΔ και μιλησέ μας για το ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΌ ΜΕΤΩΠΟ και τους ΣΙΑΝΤΟ ΠΑΡΤΣΑΛΙΔΗ ΣΒΩΛΟ ΤΣΙΡΙΜΩΚΟ Μ.ΚΥΡΚΟ και τον Μενσεβίκο Πασαλίδη. Ντοκουμέντα άφθονα Οπορτουνάκο.

Ανώνυμος
25 Δεκεμβρίου 2015 στις 10:49 μ.μ.

7.49 Εύκολη ερώτηση. Απο το 1958 μέχρι το 1974 δενυπήρχανε Κ.Ο όλα μέσα στο Μπάχαλο της ΕΔΑ ΚΝΕ δεν υπήρχε απο το 1943 και το πρόγραμμα του ΚΚΕ στα Πολιτικά μέτωπα και τα ΣΤΑΔΙΑ του Χρουτσόφ. Και ο Καπετάν Γιώτης απο το 1954 μέχρι το 1972 Εξορία ΧΑΙΡΕΤΩ.

25 Δεκεμβρίου 2015 στις 11:32 μ.μ.

7.13-10.10 Ηλίθια ζώα, η κασέτα που πιπιλάτε δεν είναι "επιχειρήματα" (μάλλον δεν ξέρετε το νόημα της λέξης). ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ τη θεωρία περί "απωλειών" δεν τολμάτε να αναφέρετε. Είστε προφανώς προβοκάτορες που ενισχύετε την ακροδεξιά προπαγάνδα ότι οι "κομμουνιστές θα μας κάνουν Β. Κορέα" που όλοι ξέρουν ότι είναι μια καταπιεστική αυταρχική κληρονομική μοναρχία που καμία σχέση δεν έχει με σοσιαλισμό. Είστε ότι ο προβοκατόρικος μηχανισμός του Μανιαδάκη επί Μεταξά. Το νέο κόλπο αντιμετώπισής μου είναι "να συνεχίσω" επειδή σας βολεύουν αυτά που λέω. Πολύ φτηνό που δείχνε την απόγνωση σας. Τα είπα λοιπόν, οπότε καιρός είναι να το βουλώσετε αφού βγάλατε το μεροκάματο. Γιατί εγώ θα έχω την τελευταία λέξη....

Ανώνυμος
26 Δεκεμβρίου 2015 στις 12:47 π.μ.

11.32 Καταλαβαίνω τον πανικό και την απογνωσ΄σου να είσαι χωρίς επιχειρήματα. Λες οτι ακριβώς και οι Καπιταλιστές σαν γνήσιος Αντικομμουνιστής. Οσο και να πετάς την μπάλα έξω δεν γλιτώνεις. Εχεις γίνει νούμερο.

Ανώνυμος
26 Δεκεμβρίου 2015 στις 1:26 π.μ.

11.32 Μάλιστα Γιαννάκη προβοκάτορα. Επειδή ο καπιταλισμός κάνει Αντικομμουνισμό μας συμβουλεύεις να δεχτούμε τον Αντικομμουνισμό και να μην υποστηρίζουμε Σοσιαλιστικές χΏρες σαν την Λ.Δ ΚΟΡΕΑΣ επειδή έτσι θέλει ο καπιταλισμός και εσυ σαν ορντινάτζα τους. Συνέχισε να γράφεις συγκεντρώνω τα σχόλια σου Είναι θησαυρός για τον βούρκο του ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟΥ Σε ευχαριστώ.

Ανώνυμος
26 Δεκεμβρίου 2015 στις 1:48 μ.μ.

11.32 Και για τις Απώλειες σε Στελέχη των Μπολσεβίκων πήρες απάντηση που έδωσε την δυνατότητα στην Οπορτουνιστική αντεπανάσταση να επικρατήσηβτο 1956. Το βιβλίο του Λούντο Μαρτενς μια άλλη ματιά στον ΣΤΑΛΙΝ τα περιγράφει όλα πεντακάθαρα. Μην πέφτεις άθελα σου στην παγίδα του Καπιταλισμού Γιάννη.

Ανώνυμος
26 Δεκεμβρίου 2015 στις 3:35 μ.μ.

1.26
να μην υποστηρίζουμε Σοσιαλιστικές χΏρες σαν την Λ.Δ ΚΟΡΕΑΣ;
οχι πολιτικε ντενεκε του κκε! η γραμματεια αυτου του κομματος περναει απο πατερα σε γιο! αυτον τον πολιτικο ντενεκε που ειναι σημερα θα υποστηριξεις; για ζητα βιζα γι αυτη την χωρα και αν την παρεις σφυρα μου. εχεις δει τουριστα ποτε απο Λ.Δ ΚΟΡΕΑΣ; ουτε θα δεις γιατι απαγορευεται η εξοδος. ουστ λοιπον μακρια απο αυτα τα ψευτομορφωματα σταλινικου κομμουνισμου

Ανώνυμος
26 Δεκεμβρίου 2015 στις 4:30 μ.μ.

3.35. Αθελά σου ήρθες στα λόγια μου. Παραδέχτηκες οτι έχουνε Σοσιαλισμό και είναι με τους Μπολσεβίκους. Αρα ο Σοσιαλισμός στην ΕΣΣΔ δεν κατέρρευσε αλλά ανατράπηκε απο τα μέσα με αφετηρία την επικράτηση του Οπορτουνισμού το 1956. Χαίρομαι που συμφωνήσαμε.

Ανώνυμος
26 Δεκεμβρίου 2015 στις 4:56 μ.μ.

3.35 Εχεις πέσει θύμα της Προπαγάνδας του Καπιταλισμού άθελα σου είμαι σίγουρος. Στην Λ.Δ ΚΟΡΕΑΣ έχουνε Κοινωνικοποιημένα τα μέσα παραγωγής και δεν υπάρχουνε Τάξεις. Θα το διορθώσεις είμαι σίγουρος.

26 Δεκεμβρίου 2015 στις 11:23 μ.μ.

12.47-1.26 Είστε φασισταριά όνομα και πράγμα, και αντιγράφετε κατά γράμμα την ακροδεξιά αστική νεοφιλελεύθερη προπαγάνδα: η Β. Κορέα με το παιδοβούβαλο που κληρονόμησε την εξουσία από τον πατέρα του και σκοτώνει τους υπουργούς του για πλάκα είναι "σοσιαλισμός". Πλήρης ευθυγράμμιση με την πιο άθλια και φτηνιάρικη αντικομμουνιστική προπαγάνδα. Δεν περνάει εδώ οπότε ώρα να το βουλώνετε, ζώα...
1.48 Ευχαριστώ τουλάχιστον που αναφέρεις ένα βιβλίο, αλλά μέχρι τώρα απάντηση δεν έδωσε κανένας... Πάντως ο κρατικομονοπωλιακός καπιταλισμός δεν παύει να είναι καπιταλισμός. Μην μπερδεύεσαι...

Ανώνυμος
26 Δεκεμβρίου 2015 στις 11:35 μ.μ.

11.23 Γιαννάκη μην χάνεις την ψυχραιμία σου. Στην Λ.Δ Κορέας έχει Σοσιαλισμό με Κοινωνικοποιημένα τα μέσα παραγωγής. Εχεις πέσει θύμα της Προπαγάνδας του Καπιταλισμού. Απο λάθος είμαι σίγουρος. Θα το σκεφτείς και θα καταλάβεις. Σοσιαλισμός ήτανε όσο στην ηγεσία ήτανε οι Μπολσεβίκοι. ΚΟΡΕΑ ΚΟΥΒΑ είναι η απόδειξη.

Ανώνυμος
26 Δεκεμβρίου 2015 στις 11:42 μ.μ.

11.23 Η Κατάχρηση εξουσίας και ο πλουτισμός σημαίνει εκτέλεση. Αν μιλάς για παρασημοφόρηση να μας το πεις ξεκάθαρα.

Ανώνυμος
27 Δεκεμβρίου 2015 στις 2:01 μ.μ.

11.42 Μα αυτό ακριβώς θέλει ο Γιαννάκης ο Πιτσιρίκος. Σε περίπτωση κατάχρησης εξουσίας και πλουτισμού να σου δίνουνε παράσημο. Γιουσουφάκι του καπιταλισμού είναι.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger