Home » , » Ο φασίστας θα κάνει το έγκλημα, ο νεοφιλελές θα το δικαιολογήσει

Ο φασίστας θα κάνει το έγκλημα, ο νεοφιλελές θα το δικαιολογήσει

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 28 Ιουνίου 2016 | 1:28 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Τι είναι το περίττωμα; Το υλικό που αποβάλλεται από άνθρωπο ή ζώο και προέρχεται από το πεπτικό του σύστημα, τα κόπρανα ή οι κουτσουλιές. Είναι δε αχρείαστο, περιττό, μάλιστα βλαβερό γι αυτό και η αποβολή.

Στην πολιτική το περίττωμα είναι ο νεοφιλελεύθερος ναζί. Αποτέλεσμα πέψης, χώνεψης, διαφόρων τροφών του συστήματος. Του ρατσισμού, του μίσους, της αλαζονείας, της θεοποίησης του κέρδους. Όταν ανακατευτεί στο έντερο του συστήματος χολή με νεοφιλελεύθερο κυνισμό και ναζιστικό κανιβαλισμό έχουμε αυτό το βρωμερό αποτέλεσμα. Το οποίο όμως δεν αποβάλλεται, αυτή είναι η διαφορά, αλλά γεμίζει και βρωμίζει, δηλητηριάζει την πολιτική.

Θα παρατηρήσατε λοιπόν, πως μετά το φαγοπότι του Μνημονίου βγήκαν τα κόπρανα να δικαιολογήσουν διάφορα εγκλήματα. Τέχνη της προπαγάνδας είναι η διαστρέβλωση της πραγματικότητας και αυτή την τέχνη την έχουν κάνει επιστήμη οι νεοφιλελέδες βρικόλακες.
Εκεί που η Γερμανία έφαγε το ξύλο της χρονιάς της από τους Εγγλέζους πχ, εκεί που χάνει και δεν μπορεί να κρύψει τον καημό της, εκεί που η ΕΕ φαίνεται να είναι σε πλήρη αναντιστοιχία με τη θέληση των λαών, βγαίνει ο Σόιμπλε και λέει ότι "κλαίνε οι Άγγλοι"! Φυσικά γελάμε, καθώς ο μόνος που κλαίει κι οδύρεται είναι οι "μένουμε σκλάβοι στην Ευρώπη" και τα αφεντικά τους, αλλά επιμένουν στη βλακεία.

Δεν είναι όμως μόνο ευτράπελα αυτά που συμβαίνουν. Είναι επιπλέον πολύ επικίνδυνα. Το πλιάτσικο έχει μπει σε νέα φάση, οι μάσκες έχουν πέσει και είναι η ώρα της μεγάλης μάσας. Δείπνο είναι οι εργαζόμενοι αλλά, ενώ παλιότερα, έτρωγαν λίγο οι καπιταλιστές, τώρα η όρεξη άνοιξε, η δίαιτα λόγω φόβου του Κομμουνισμού έχει εγκαταλειφθεί, ενώ τα σαγόνια αλέθουν κάθε δικαίωμα, κάθε Ελευθερία. Πως θα μείνουν οι εργαζόμενοι στο θυέστειο γεύμα και δεν θα προσπαθήσουν να γλυτώσουν; Μα με τη βία, τον εξαναγκασμό, αφού η κοροϊδία είναι πλέον περιττή, ούτε πείθει κανένα.

Οι ναζί επιστρατεύονται να σκοτώσουν ή να ακινητοποιήσουν. Είναι αυτοί που θα βάλουν στο πιάτο τους εργαζόμενους. Θα αρχίσουν από τα ορεκτικά. Μετανάστες που είναι πιο εύκολο να πιαστούν. Αν δεχτούμε την καταπάτηση, την παραβίαση δικαιωμάτων των άλλων, δίνουμε άλλοθι στα καθάρματα να μας κάνουν μετά τα ίδια ακριβώς. Μην ξεχνάτε ότι κάθε ένας από μας είναι μια ανεπανάληπτη μοναδική προσωπικότητα με τα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Επομένως το να βρεις διαφορές, το να διαχωρίσεις, είναι το πιο εύκολο. Οι ναζί παίζουν το ρόλο του ενζύμου που θα διασπάσει την τροφή του κεφαλαίου, τους εργάτες, ώστε να χωνευτεί ευκολότερα. Διαιρούν τους εργαζόμενους σε ντόπιους και ξένους για να υπάρχει καλύτερη εκμετάλλευση. Δημιουργούν εξαθλίωση, στρατόπεδα συγκέντρωσης, καχυποψία, φόβο, για να μας κρατάνε όλους φυλακισμένους.

Η φυλακή δεν είναι απλά μια περιφραγμένη εγκατάσταση. Επεκτείνεται πολύ περισσότερο από τον τοίχο ή τα κάγκελα καθώς κρατούμαστε παρά τη θέλησή μας και χάνουμε πολλές από τις ελευθερίες μας υπό την επίβλεψη του κράτους. Οι ναζί είναι οι δεσμοφύλακες. Αυτοί που μας καταδίκασαν όμως είναι οι νεοφιλελεύθεροι. Ο φασίστας θα κάνει το έγκλημα, ο νεοφιλελές θα το δικαιολογήσει, θα το ξεπλύνει, θα το πανηγυρίσει.

Οι ναζί επίσης θα προσπαθήσουν να καπελώσουν αγώνες, να απαξιώσουν και να προβοκάρουν. Στη Αγγλία παρ' ολίγο να τα καταφέρουν, αφού δολοφόνησαν την πλέον κρίσιμη στιγμή. Βέβαια δεν τσίμπησαν πολλοί, καθώς η προβοκάτσια ήταν ολοφάνερη, όπως η χαρά κι η υποκρισία των "μένουμε Ευρώπη", οι οποίοι μόνο σαμπάνιες δεν άνοιξαν με το θάνατο της βουλευτού των Εργατικών. Σήμερα έχουν πραγματικό πένθος για τα χρήματα που χάνουν.

Για να καθαρίσει λοιπόν τέτοια μπόχα δεν αρκεί χαρτί υγείας, χρειάζεται η μέθοδος του Ηρακλή: Να γυρίσουμε το ποτάμι της πολιτικής να ξεβρομίσει ο τόπος. Αλλιώς θα πνιγούμε στους Τζήμερους... 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger