Home » , » «Πτωχευμένες» επιχειρήσεις έχουν δημιουργήσει πάμπλουτους επιχειρηματίες.

«Πτωχευμένες» επιχειρήσεις έχουν δημιουργήσει πάμπλουτους επιχειρηματίες.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016 | 7:57 μ.μ.

Της Τ. Γ

Το ωστικό κύμα απ' την τεράστια έκρηξη ανάπτυξης του πολιτικού νάνου, χτύπησε από χτες και τους εργαζόμενους της εταιρείας ''Μαρινόπουλος''!

13.000 ψυχές, μ' ότι η καθεμιά κουβαλά, έρχονται να κατοικήσουν στη χώρα του εφιάλτη, την Ανεργία! Θα ζήσουν κι αυτοί, μαζί με εκατομμύρια άλλους, το τεράστιο κενό του πρωινού ξυπνήματος, τον φόβο, την απογοήτευση, τη θλίψη που φέρνουν οι σκέψεις της μέρας, την απελπισία που κατακλύζει τα άυπνα βράδια!

Μα οι κάπηλοι της αριστεράς, οι έμποροι της ελπίδας, αδιάντροπα θα συνεχίσουν να μιλούν για επιτυχίες, αναίσχυντα τα ψέματα τους θα εξακολουθούν να ξεστομίζουν, για το λαμπρό μέλλον που το θλιβερό παρόν θα φέρει!

Κι όσο ο καθένας μόνος σε προσωπικούς λαβύρινθους παλεύει, η ζωή αθόρυβα θα προσπερνά και θα χάνεται!

Ομως "οι δρόμοι της φωτιάς'' πάντα εκεί θα περιμένουν, αυτούς που τη ζωή ονειρεύονται, να τους διαβούν!

Υ.Γ. Δεν αποτελεί είδηση ότι «πτωχευμένες» επιχειρήσεις έχουν δημιουργήσει πάμπλουτους επιχειρηματίες. 

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

29 Ιουνίου 2016 στις 8:58 μ.μ.

...και ενώ τα αφεντικά σε περίοδο καπιταλιστικής κρίσης (και όχι μόνο) παρατάνε τις επιχειρήσεις τους, ενώ έχουν στις τσέπες τους χούφτες ευρώ, οι εργαζόμενοι ως αντικείμενα εκμετάλλευσης πρέπει να γίνουν υποκείμενα της κοινωνίας παίρνοντας στα χέρια τους την παραγωγική δραστηριότητα. Ο σοσιαλισμός δεν θα έρθει σε μια νύκτα, ούτε με διατάγματα αλλά από την πάλη και τις μορφές οργάνωσης ακόμα και μέσα στην καπιταλιστική ζούγκλα. Οι πειραματισμοί, η άμεση δημοκρατία, η αυτοδιαχείριση πρέπει να είναι στόχοι του ανεξάρτητου - μαχητικού εργατικού κινήματος και της επαναστατικής αριστεράς και του α/α χώρου. Τα εργοστάσια της ΒΙΟΜΕ και των ΡΟΜΠΕΝ είναι φάροι για εμάς και για τους εργαζομένους. Ας στηρίξουμε με όλες τις δυνάμεις την αυτενέργεια της τάξης μας...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger