Home » , » Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους ακροατές του ράδιο "ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ"

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους ακροατές του ράδιο "ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 28 Ιουνίου 2016 | 6:30 μ.μ.

Ξεπεράσαμε, προσωρινά όμως, το τεχνικό πρόβλημα που είχε ο διαδικτυακός μας ραδιοσταθμός και για δυο μέρες παρουσίαζε αστάθεια στις εκπομπές του.
Και λέμε προσωρινά γιατί η λύση είναι η αναβάθμιση του «πακέτου φιλοξενίας» στον σέρβερ μας κάτι που σημαίνει μια αρκετά μεγαλύτερη μηνιαία οικονομική επιβάρυνση.
Η αναγκαιότητα αυτή προέκυψε γιατί η ακροαματικότητα του ρ/σ έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία μας και αρκεί να αναφέρουμε ότι είμαστε πρώτοι σε ακροαματικότητα από όλους τους εκατοντάδες ραδιοσταθμούς που υπάρχουν στον σέρβερ μας.
(Το διαπιστώνει κανείς βλέποντας την κεντρική του ιστοσελίδα).
Φυσικά αυτό είναι ένα ζήτημα που θα απασχολήσει όσες/ους συμμετέχουμε σ’ αυτή την διαδικτυακή παρουσία, και δεν θεωρούμε σκόπιμο να ζητήσουμε την βοήθεια των αναγνωστών μας.

Αυτή την στιγμή θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλες/ους από την Ελλάδα και το εξωτερικό που μας τιμάτε με την επιλογή στον ράδιο «ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ» και εμείς θα προσπαθήσουμε εμπλουτίζοντας το πρόγραμμα μας να μην σας διαψεύσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε. Ηδη είχε τεράστια επιτυχία η πρώτη εκπομπή που έκαναν Τούρκοι καλλιτέχνες από την Σαμψούντα, κάτι που θα καθιερώσουμε προσπαθώντας να είναι «ζωντανές», με ταυτόχρονη μετάφραση στα Ελληνικά, και όχι ηχογραφημένες όπως ήταν η πρώτη εκπομπή που κάναμε.

Παράλληλα από Σεπτέμβρη ελπίζουμε να έχουμε κάποιες προγραμματισμένες βδομαδιάτικες εκπομπές. (Από το δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος, τον Κρητικό καλλιτέχνη Κωστή Μουδάτσο, δυο συντροφικά ροκ συγκροτήματα, ενώ συζητάμε για εκπομπές για τον κινηματογράφο και το βιβλίο. Επίσης προτεραιότητα μας θα είναι να καθιερώσουμε ένα δίωρο βδομαδιάτικο πολιτικό μαγκαζίνο).

Υ.Γ. Για όσους φίλους/ες διαθέτουν ιστότοπο και θέλουν στην πρώτη τους σελίδα να προσθέσουν τον ραδιοφωνικό μας ραδιοσταθμό μπορεί να πάρουν τους κωδικούς απ’ αυτή την διεύθυνση.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger