Home » , » Λαϊκό μπλόκο στους πλειστηριασμούς (2 Βίντεο)

Λαϊκό μπλόκο στους πλειστηριασμούς (2 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016 | 8:04 μ.μ.

Μια εικόνα για το τι συνέβη σήμερα στα Ειρηνοδικεία της χώρας στα οποία είχαν προγραμματιστεί πλειστηριασμοί λαϊκής περιουσίας,  παίρνουμε από το τηλεοπτικό ρεπορτάζ του Αλφα, το βίντεο του οποίου παραθέτουμε.

Η λαϊκή αντίδραση στους σύγχρονους μαυραγορίτες που είχαν το θράσος να παρουσιαστούν για να υφαρπάξουν τις λαϊκές περιουσίες προς το παρόν εκφράζεται μόνο με αποδοκιμασίες του τύπου "έξω τα κοράκια", ενώ η αποφασιστικότητα του κόσμου να μην επιτρέψει να υλοποιηθούν οι εγκληματικοί κυβερνητικοί σχεδιασμοί είναι εμφανής. Το ίδιο και η αμηχανία συμβολαιογράφων και δικαστών που αντιλαμβάνονται την αδυναμία της κυβέρνησης να στείλει δύναμης καταστολής για να αντιμετωπίσει την λαϊκή οργή.

Θα περάσουν "πάνω από το πτώμα μας" για να κατασχέσουν το σπίτι μας,  λέει κόρη δανειολήπτη, από το Περιστέρι, η οποία ζει με τον εφιάλτη να μείνει άστεγη για οφειλή αφού έχει χρέος στους τραπεζίτες - τοκογλύφους ύψους 28.000 ευρώ. Αλλά και τα μέλη των κινημάτων κατά των πλειστηριασμών διατρανώνουν την απόφασή τους να μην επιτρέψουν κανένα λαϊκό σπίτι να βρεθεί στα χέρια κράτους - τραπεζιτών - "κορακιών".

Είναι χαρακτηριστικές οι δηλώσεις που ακούμε στο παρακάτω βίντεο του Π. Παπανικολάου από το Περιστέρι καθώς και του Ηλία Σμήλιου απ την Θεσσαλονίκη.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger