Home » , » Ενας εργαζόμενος της ΕΡΤ μας γράφει

Ενας εργαζόμενος της ΕΡΤ μας γράφει

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017 | 4:00 π.μ.

Ενας εργαζόμενος της ΕΡΤ

«Το τελευταίο διάστημα ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας Παναγιώτης Καλφαγιάννης δέχεται συνεχή και ανοίκεια επίθεση από έντυπα μέσα που ανήκουν σε συγκεκριμένο νεόκοπο εκδότη. Αφορμές πολλές, άλλωστε ο συγκεκριμένος συνδικαλιστής ποτέ δεν χαρίστηκε σε κανένα, είχε και έχει πάντα το θάρρος της γνώμης του και της υπεράσπισης των απανταχού συναδέλφων. Ξαφνικά λοιπόν "δημοσιογραφικά" κείμενα προσπαθούν να διαχωρίσουν τους εργαζόμενους της ΕΡΤ με προφάσεις όπως εναρμόνιση μισθών συγκεκριμένου τομέα με άλλους συναδέλφους τους», αναφέρει μεταξύ άλλων ανακοίνωση της Ενωσης Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας.

Είναι παγκοίνως γνωστό σε όσους/ες εργαζόμαστε στην ΕΡΤ ότι αυτή την επίθεση που δέχεται ο Π. Καλφαγιάνης υποκινεί και συντονίζει ο Κωνσταντίνος Ζούλας. ο οποίος πρόσφατα ανέλαβε νέος διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ. Κι αυτό γιατί όχι απλώς έχει πρόβλημα με τους εργαζόμενους της ΕΡΤ ο νέος διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ., αλλά και γιατί ο Π.Κ. στηρίζει το εγχείρημα του αυτοδιαχειριζόμενου ρ/σ της ertopen, γεγονός που ενοχλεί σφόδρα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Για την ενημέρωση των αναγνωστών σας θα σας παρακαλούσα να αναπαράγεται ένα κείμενο από την εφημερίδα «Documento»:

Ο βολεμένος στην ΕΡΤ

Για τον δημοσιογράφο της «Καθημερινής» Κωνσταντίνο Ζούλα που ανέλαβε διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ, το επιχείρημα των διαφωνούντων είναι απλό: «Πώς θα καταγγείλει την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για κομματικούς διορισμούς και βολεμένους στο δημόσιο ο άνθρωπος που επί χρόνια είχε... βολευτεί στην ΕΡΤ;»! Ή ακόμη: «Μπορεί να μιλήσει για κυβερνητική προπαγάνδα από τη δημόσια τηλεόραση εκείνος που είχε υποστεί σκληρότατη κριτική από την ΠΟΣΠΕΡΤ μόλις πριν από λίγους μήνες;».

Η αναφορά των «γαλάζιων» στελεχών στην ΕΡΤ και στο σωματείο των εργαζομένων της έχει να κάνει με μια ανακοίνωση-κόλαφο της ΠΟΣΠΕΡΤ τον Ιούλιο του 2017 η οποία έκανε λόγο για δημοσιογράφους «που υπηρετούν τη δημοσιογραφία της λάσπης και είναι επαγγελματίες στη συκοφαντία» εναντίον της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Στην ανακοίνωση τονιζόταν πως «ο κ. Κ. Ζούλας ξεχνά ότι σαν μέλος των αρίστων της οικογενειακής δημοσιογραφίας ψεύδεται και συκοφαντεί, αποκρύπτοντας τις πραγματικές αλήθειες που όλοι γνωρίζουμε, πως η οικογένεια Ζούλα... στη ζούλα (;) έχει εισπράξει από την ΕΡΤ πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ επί κυβέρνησης ΝΔ». Και υπογραμμιζόταν ότι «η οικογένεια Ζούλα, αδέλφια, παιδιά, πέρασαν από την ΕΡΤ την περίοδο της ρεμούλας, της ρουσφετολογίας, της αδιαφάνειας»!


Ενας εργαζόμενος της ΕΡΤ

Σημ Β.Κ: Το κείμενο και η αρχική φώτο μας στάλθηκαν στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger