Home » » H κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που ΒΑΣΑΝΙΣΕ αγωνιστές ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ τη Διαδήλωση ενάντια στο Ολοκληρωτικό καθεστώς Ερντογάν

H κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που ΒΑΣΑΝΙΣΕ αγωνιστές ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ τη Διαδήλωση ενάντια στο Ολοκληρωτικό καθεστώς Ερντογάν

Από Unknown , Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017 | 5:18 μ.μ.


Εδώ αναλυτικά η απαγόρευση λόγω Ερντογάν

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ-ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ


ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Προβάλλει όσο ποτέ η αναγκαιότητα ενός ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, η αναγκαιότητα ενός κινήματος που ταυτόχρονα θα στρέφεται με σύγχρονο τρόπο ενάντια στο ΝΑΤΟ, στις ΗΠΑ και την ΕΕ.
Καθώς η ελληνική κυβέρνηση ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον Ερντογάν, αξίζει να θέσουμε ορισμένες παραδοχές:

1ο: η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και το σύνολο του καπιταλιστικού κόσμου, παρά τα ανταγωνιστικά σχέδια του Τουρκικού Κατεστημένου που οριοθετούνται ως ΝΕΟΘΩΜΑΝΙΣΜΟΣ, στήριξε το καθεστώς ΑΚΡ και το καθεστώς έκτακτης ανάγκης της μουσουλμανικής εκδοχής του ολοκληρωτικού καπιταλισμού σε όλες τις σκληρές αντιπαραθέσεις της ταξικής πάλης- χαρακτήρισε τρομοκράτες την Αριστερά και τους Κούρδους αγωνιστές (παραδίδοντας αγωνιστές), στήριξε Ερντογάν σε Πραξικόπημα και Δημοψήφισμα.

2ο: Παρά τις προσδοκίες των εθνικιστών οι ΗΠΑ τελικά «άδειασαν» τους Κούρδους –βλέπε Δημοψήφισμα Ανεξαρτησίας Κούρδων Ιράκ-, ενώ όχι μόνο δεν φεύγουν από το Ιντσιρλίκ οι Αμερικανοί αλλά θα ρίξουν 55 εκατομμύρια δολάρια. Και 40 εκατομμύρια στην Σούδα!
Όμως είναι μια πολιτική καρότου και μαστίγιουΟ πρωθυπουργός της Τουρκίας Γιλντιρίμ δηλώνει ότι η δίκη για την παραβίαση του αμερικανικού εμπάργκο σε βάρος του Ιράν, που διεξάγεται στη Νέα Υόρκη με βασικό κατηγορούμενο τον Τουρκοϊρανό έμπορο χρυσού Ρεζά Ζαράμπ, έχει ως στόχο να ασκηθούν πιέσεις στην Τουρκία και την οικονομία της.

3ο: η στάση της ΕΕ έναντι της Τουρκίας έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά
Παρά τις πρόσφατες οξύνσεις διαβάζουμε:
 «Η Τουρκία θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία και θα έρθει πιο κοντά στην Ευρώπη: Όχι μόνο γεωπολιτικά, αλλά και όσον αφορά στις θεμελιώδεις αρχές της. Οι αρχές αυτές είναι ήδη ενσωματωμένες στο Σύνταγμα της Τουρκίας»[…] Η σταθερότητα, η ευημερία, το κράτος δικαίου, η ελευθερία -ακρογωνιαίοι λίθοι των σύγχρονων δημοκρατιών μας […] Η αλήθεια είναι ότι όλοι έχουμε ανάγκη ο ένας τον άλλο για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των προκλήσεων της μετανάστευσης και της τρομοκρατίας, αλλά και για να υπάρξει ειρήνη και σταθερότητα παγκοσμίως».  Είναι ο Ευρωπαίος Επίτροπος Δ. Αβραμόπουλος, μιλώντας στην 8η συνάντηση κορυφής της Πλατφόρμας Διεθνούς Συνεργασίας στην Κωνσταντινούπολη. Είναι ο άνθρωπος που υπέγραψε την απάνθρωπη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας για τους πρόσφυγες και μετανάστες.

Το Τουρκικό κράτος έχει στρατηγικής σημασίας ρόλο στους δυτικούς ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς. Το ξέρει και το ξέρουν. Άρα σύντροφοι, παρά τις όποιες αντιθέσεις και την κλιμάκωση του ενδοιμπεριαλιστικού ανταγωνισμού, παρά την όξυνση του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού για το Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, παρά τα όποια περιθώρια συμβιβασμού και ένταξης στους ευρύτερους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς.
Είναι ένας πόλεμος κατά του κόσμου της εργασίας που διεξάγουν οι κυβερνήσεις Ελλάδας-Τουρκίας, ΕΕ- ΝΑΤΟ.

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ-ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ, ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ, ΝΑΤΟ-ΕΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger