Home » , » Οι "ευαισθησίες" των ναζί και το "παράπονο" του φασίστα Στηβ Γιατζόγλου

Οι "ευαισθησίες" των ναζί και το "παράπονο" του φασίστα Στηβ Γιατζόγλου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 28 Απριλίου 2018 | 10:48 π.μ.


Κοίτα κάτι «ευαισθησίες» που έχουν οι ναζί! Ανέλαβαν, λέει, να υπερασπιστούν το Σύνταγμα που παραβιάζεται γιατί οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Πανιωνίου απαίτησαν να μην προσληφθεί στην ομάδα τους σαν προπονητής ο κατά δήλωση του φασίστας  ο Στηβ Γιατζόγλου!

Και πραγματικά μόνο σαν ανέκδοτο ακούγετε το να επικαλούνται οι χρυσαυγίτες ότι καταστρατηγείτε η παρ. 2 του άρθρου 5 του Συντάγματος που λέει ότι: «Όλοι όσοι βρίσκονται στην Eλληνική Eπικράτεια απολαμβάνουν την απόλυτη προστασία της ζωής, της τιμής και της ελευθερίας τους, χωρίς διάκριση εθνικότητας, φυλής, γλώσσας και θρησκευτικών ή πολιτικών πεποιθήσεων». 
Αστειότητες φυσικά είναι και οι ισχυρισμοί του Γιατζόγλου ότι «καταπατούνται τα δικαιώματά του».

Ολοι γνωρίζουμε σήμερα ότι οι αθλητικοί σύλλογοι είναι επιχειρήσεις. Και οι «πελατεία» τους βασίζεται στους οπαδούς τους.  Καμιά διοίκηση, κανενός συλλόγου δεν θα μπορούσε να πάει κόντρα στην θέληση των οργανωμένων οπαδών.
Και οι «Πάνθηρες», οι οργανωμένοι οπαδοί Πανιωνίου είναι αντιφασίστες και μάλιστα το μήνυμα προς την Χ.Α το έχουν στείλει από πολύ παλιά: «Είστε παρακρατικοί και αντικοινωνική ομάδα υπανθρώπων … Στη Νέα Σμύρνη ξέρουμε από προσφυγιά, από αντίσταση σε γερμανοτσολιάδες … Θα σας ξεναγήσουμε στα πηγάδια», έγραφαν σε περασμένη ανακοίνωσή τους που απευθυνόταν στους ομοϊδεάτες του Γιατζόγλου.

«Στη Νέα Σμύρνη ξέρουμε από προσφυγιά, από αντίσταση σε γερμανοτσολιάδες και τιμάμε το αίμα των παππούδων μας. Είμαστε περήφανοι για τη καταγωγή μας και θα συντρίψουμε κάθε φασισμό που θα εμφανίζεται εναντίον των φτωχών και των καταπιεσμένων», τόνιζαν στο ίδιο κείμενο τους.

Είναι δηλαδή δυνατόν να δεχτούν έναν φασίστα, φίλο του φυρερίσκου, σαν προπονητή της ομάδας τους; 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger