Home » , » Χαμός στο twitter με την "προαγωγή" της Μπουμπουλίνας απ' τον Καμμένο

Χαμός στο twitter με την "προαγωγή" της Μπουμπουλίνας απ' τον Καμμένο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 28 Απριλίου 2018 | 6:12 μ.μ.


Γράφει ο  mitsos175.

Το έχω ξαναπεί. Το παιδί αυτό χάνεται στο Υπουργείο Αμύνης. Θα μπορούσε να διαπρέψει στο θέατρο, στην επιθεώρηση, σε οποιαδήποτε σατυρική εκπομπή. Θα έσκιζε.

Χαμός για άλλη μια φορά στο Ίντερνετ με τα καμώματα του υπουργού Εθνικής Αμύνης.
Προήγαγε την Μπουμπουλίνα σε υποναύαρχο μόλις καμιά 200αρια χρόνια μετά το θάνατό της. Και εις ανώτερα εύχομαι. Και ναύαρχος! Τι ναύαρχος καλέ; Στρατάρχης! Θεά!
Γιατί γελάτε καλοί μου αναγνώστες; Δεν την αξίζει την προαγωγή η Μπουμπουλίνα; Δεν πρόσφερε;
Προφανώς ο κόσμος ξέρει ότι με αυτά τα τερτίπια ο Πάνος γελοιοποιείται, αλλά τον ίδιο τον Καμμένο δεν τον πειράζει.

Και τώρα να ρωτήσω μεταξύ σοβαρού και αστείου: Θα προτιμούσατε δηλαδή να υπογράψει καμιά σύμβαση με τίποτε “παλτά” και μας χρεώσει για τους επόμενους αιώνες; 
Θα θέλατε πραγματικά να ασχοληθεί με το στράτευμα; Με την Τουρκία; Είστε σίγουροι; Θέλετε να μπλέξουμε;

Το καλύτερο που έχει να κάνει, είναι να μοιράσει προαγωγές στους αγωνιστές του 1821. Και είναι ωραία ιδέα να το συνεχίσει, όπως τον προτρέπουν (ή ειρωνεύονται) πολλοί. Και το Παπαφλέσσα να βάλει στη θέση του Κουβέλη (πλάκα – πλάκα από το Φώτη πολύ καλύτερα), και τη Βουγιουκλάκη να κάνει λοχαγό Νατάσα, γιατί υπολοχαγός ήταν ήδη. Πόσα χρόνια στον ίδιο βαθμό; Αδικία!
Επειδή δεν είχε μέσον; Όλα αυτά που λέτε για καλαμπούρι, να τα κάνει χίλιες φορές. Προς Θεού όμως μην τον αφήσετε να ασχοληθεί με τα σοβαρά. Καήκαμε!

Ευτυχώς η Αγία Παντόφλα τον φώτισε και το κατάλαβε κι ο ίδιος. Από δω και στο εξής το μόνο που θα κάνει είναι φάρσες. Μην βρει και κανένα μπελά. Διότι αυτά, όσο γελοία κι αν είναι, δεν είναι ποινικά αδικήματα. Δεν μπορούν να απασχολήσουν τη Δικαιοσύνη. Τον ψυχίατρο μπορεί, αλλά το δικαστή ποτέ!

Ο Πάνος έκανε ίσως τη μοναδική εξυπνάδα από τότε που ασχολήθηκε με την πολιτική! Γιατί κάποιοι προηγούμενοι, που το έπαιζαν “σοβαροί”, είναι τώρα μέσα και κάνουν μαθήματα αρπαχτής στους ισοβίτες.

Αφού μια φορά είπε κι ο Πάνος να πουλήσει κάτι παλιά βλήματα σε κάτι “βλήματα” από τη Σαουδική Αραβία και βρήκε το διάολό του. Τώρα ακούει προμήθειες και τρέχει να κρυφτεί. Σου λέει “το πιθανότερο είναι να μην ξαναμπώ Βουλή” (αν και άβυσσος η καρδιά του ψηφοφόρου) “μην βρεθώ στην ψειρού να κάνω παρέα στον Άκη”. Έτσι, μόνο προαγωγές.
Και για να μην τον κατηγορήσουν για ρουσφέτι, μόνο σε πεθαμένες αναγνωρισμένες προσωπικότητες! Να έχει το κεφάλι του ήσυχο.
Σε αυτό είμαι μαζί του!

Βέβαια υπάρχει κάτι που με χαλάει. Εγκρίθηκε σήμερα, ομόφωνα κιόλας, η στήριξη της Αμερικάνικης Πολυεθνικής όπλων. Θα έχουμε να πληρώνουμε αναβαθμίσεις F16 για την επόμενη δεκαετία και βάλε. Αλλά και γι αυτό δεν φταίει ο Πάνος! Αυτός ασχολείται με το 1821, είναι στο δικό του χωροχρόνο.
Άλλοι τα έκαναν κατ΄ εντολή των Αμερικάνων, που είναι οι ιδιοκτήτες της αποικίας “η φτωχή Ελλάδα”. Και μέσα σ' αυτούς η αντιπολίτευση. Μαζί τα υπογράφουν.

Ίσως τελικά ο Πανούλης να είναι πιο έξυπνος απ΄ ότι φαίνεται. Γιατί άδειασε και τον Κουβέλη με τις Γαλλικές φρεγάτες, οι οποίες, αν είναι σαν τα Mirage, που πέφτει το ένα στα πέντε, “κλάφτα Χαράλαμπε”. Άσε που είναι πανάκριβες ακόμα και για νοίκι. Να έχουμε κι άλλο Μνημόνιο για δυο πλοία; Αφού έχουμε Μνημόνια για 100 χρόνια. Νταξ 99...

Μήπως τελικά ο υπουργός είδε κάτι και πάει “να βγάλει την ουρά του απέξω”; Αν είναι έτσι, κάνει πολύ καλά να φυλάει τα νώτα του. Γιατί του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ. Και πιο “φευγάτος” από τον Πάνο δεν υπάρχει.

Πάνο μου, να κάνουμε κάτι και με την αδερφή του στρατηλάτη, του Μεγαλέξανδρου; Ο Μεγαλέξανδρος έγινε θεός, τι άλλο θέλει; Της φουκαριάρας της γοργόνας, να της δώσουμε μια σύνταξη τόσα χρόνια στην θάλασσα; Φωνάζει ο Βερύκιος;
Βρε Πάνο, λάθος σκυλόψαρο πήγες κι έπιασες... 

Σημ: Το πάρτι που ξεκίνησε στο twitter με την προαγωγή της Μπουμπουλίνας δεν έχει τέλος. Μια μικρή γεύση:










Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger