Home » , » Φρέσκες "ψεκασμένες" τοποθετήσεις του Ζουράρι

Φρέσκες "ψεκασμένες" τοποθετήσεις του Ζουράρι

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018 | 10:33 μ.μ.

 «Ο Ερντογάν απέδειξε για μια ακόμη φορά, μέσα στην αυθαιρεσία της τουρκίλας του, το υψηλό πολιτικό του διαμέτρημα, όταν ξαφνικά σε μια έκρηξη τουρκικού πολιτισμού μας έδωσε τους δυο στρατιωτικούς μας κατά την αγρυπνία και τον όρθρο της Παναγιάς μας Chapeau»!

Τα παραπάνω δήλωσε, μεταξύ άλλων, στην «ΕφΣυν», ένα πρόσωπο που βρίσκεται  μόνιμα «είς πυρίκαυστον κι αυτάρεσκον αυνανισμόν»
.
Προφανώς και μόνο οι σατιρικές εκπομπές θα άξιζαν να ασχοληθούν με τον συγκεκριμένο τύπο, τον Κώστα Ζουράρι, που να μην ξεχνάμε ότι χρημάτισε και υφυπουργός Παιδείας. (Δείγμα κι αυτό της κατάπτωσης του αστικού συστ'ηματος).

Ο συγκεκριμένος τύπος –και πρώην κομμουνιστής, κατά δήλωση του- αρχαιόπληκτος, θρησκόληπτος και αρλουμπολόγος αφού είδε επιτέλους το όνειρο του να εκπληρώνεται.-να γίνεται δηλαδή βουλευτής- (αφού δεν τα κατάφερε με την συνεργασία του με το ΚΚΕ, αφού πάτωσε το νταλαβέρι του με τον Παπαθεμελή, ενώ πήγε άπατο το κόμμα που έκανε με τον «ευρηματικό» τίτλο «Πυρίκαυστος Ελλάδα»), τώρα σαν εθνοπατέρας δεν κάνει τίποτε άλλο παρά να μας διασκεδάζει κατά καιρούς με τις "ψεκασμένες" τοποθετήσεις του.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger