Home » , » ΗΠΑ- Γερμανία 1-0 (βίντεο)

ΗΠΑ- Γερμανία 1-0 (βίντεο)

Από askordoulakos , Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018 | 10:21 μ.μ.

«O κοινοβουλευτικός κρετινισμός είναι μια ιδιόμορφη αρρώστια, που όσους προσβάλλει, τους αιχμαλωτίζει, τους δένει σ ’ έναν κόσμο φανταστικό και τους αφαιρεί κάθε αντίληψη, κάθε ανάμνηση και κάθε κατανόηση του σκληρού εξωτερικού κόσμου…».

Καρλ Μαρξ

Όσοι διαθέτουν κοινό νου αντελήφθησαν, πόσο τραγικά γελοίο και δουλοπρεπές πρόσωπο είναι  ο άρτι παραιτηθείς Υπουργός Εξωτερικών, αμέσως μόλις είδαν το ακόλουθο βίντεο:


Οι Αμερικανοί, εν όψει της περικύκλωσης της Ρωσίας, έδειξαν, ότι – με τη χυδαία συνεπικουρία των εγχώριων αριστερών τσουτσεκιών τους-είναι βιαστικοί κι αποφασισμένοι να σαρώσουν την Ελλάδα σε όλα τα επίπεδα, ιδίως δε στο στρατιωτικό και απροσχημάτιστα μάλιστα. Αρκεί να θυμηθούμε τη στρατιωτική κατοχή της Θεσ/νίκης από το ΝΑΤΟ, κατά την πρόσφατη ΔΕΘ, ή την «νταβατζίδικη» επίσκεψη του Αμερικανού Πρέσβη Πάιατ στην Αλεξανδρούπολη.

Ως εκ τούτου, οι ΗΠΑ φροντίζουν να δείξουν προς άπαντες, ιδίως στους Γερμανούς, ποιος είναι τ’ αφεντικό στην ευρύτερη περιοχή και ποιος είναι αποφασισμένος να επιβάλλει –με κάθε τρόπο- τις στρατηγικές του επιλογές.

Δεν είναι τυχαίο, ότι ο Κοτζιάς (εκπρόσωπος της …γερμανικής σχολής από παλιά) εκδιώχθηκε, μετά τις δηλώσεις του αρχηγού της Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης (CSU) Χορστ Ζεεχόφερ περί Βαυαρικής κατοχής της Ελλάδας και μετά το ταξείδι του… Μπούλη (Καμμένου) στις ΗΠΑ, ο οποίος έχει παραδώσει γη και ύδωρ στο ΝΑΤΟ και το σιωνιστικό Ισραήλ, καθιστώντας τη χώρα μπαρουταποθήκη της Ανατολικής Μεσογείου.

Η αποπομπή Κοτζιά στοιχειοθετεί επίδειξη ισχύος εκ μέρους των ΗΠΑ, έναντι της Γερμανίας, η οποία λόγω των ενεργειακών της αναγκών, είναι κάπως… πιο συζητήσιμη στο ζήτημα της σύγχρονης αντιρωσικής εκστρατείας, ήτοι «κωλώνει» κατά το κοινώς λεγόμενο, ενώπιον της αμερικανικής επιθετικότητας.

Και στη μέση όλων αυτών, ο Τσίπρας. Έρμαιο του τυχοδιωκτισμού, της πολιτικής χυδαιότητας και της φυσικής του αβελτηρίας («Έχει σύνορα η θάλασσα και δεν το ξέρω;»), κάνει ο,τιδήποτε του πουν, προκειμένου να παραμείνει στο λουφέ της κατοχικής εξουσίας. Με αφορμή τη συμφωνία στις Πρέσπες, διώχνει αυτόν (Κοτζιά), με τον οποίον συμφωνεί απόλυτα προς χάρη αυτού (Καμμένο), με τον οποίο διαφωνεί  κάθετα!

Τέτοιος εξευτελισμός, προκειμένου τα’ αφεντικά να τον κρατήσουν γι λίγο ακόμα στη δούλεψή τους, ώσπου να τον πετάξουν κι αυτόν σαn στυμμένη λεμονόκουπα, όπως άλλωστε ιστορικά έχουν κάνει με όλα –τα εν Ελλάδι- τσουτσέκια τους.

Επί της ουσίας, η παραπαίουσα δωσιλογική συγκυβέρνηση, αποτελεί άλλον έναν κρίκο στην ιστορική αλυσίδα του ξεπουλημένου πολιτικού προσωπικού, που λυμαίνεται-για λογαριασμό των ξένων προστατών-  αυτόν τον τόπο, από συστάσεως ελληνικού κράτους.

Το παρακάτω εκπληκτικό ντοκυμαντέρ του Διονύση Γρηγοράτου, «Παράσταση για ένα ρόλο», τεκμηριώνει θαυμάσια του λόγου το αληθές κι αποτυπώνει με ιστορικά ντοκουμέντα το βρώμικο ρόλο, που έπαιξαν και παίζουν εις βάρος της πατρίδας και του λαού, οι εκάστοτε τοποτηρητές-κουίσλινγκ των… μεγάλων συμμάχων μας, Τρικούπηδες, Δεληγιάννηδες, Μεταξάδες, Καραμανλήδες, Παπανδρέου, Μητσοτάκηδες, Τσίπρες κτλ.


Να κρατήσουμε καλά μέσα στην ψυχή μας, το πνεύμα του μετώπου!

                                                                                                        askordoulakos
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger