Home » , » Κουκουλοφόρος μπάτσος ληστής "συλλαμβάνεται" από τα θύματά του και ξυλοκοπείται άγρια

Κουκουλοφόρος μπάτσος ληστής "συλλαμβάνεται" από τα θύματά του και ξυλοκοπείται άγρια

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018 | 7:22 μ.μ.

Δεν πέρασαν παρά ελάχιστες μέρες από τότε που αποκαλύφθηκε ότι άλλοι δυο μπάτσοι "συμπλήρωναν το εισόδημά" τους έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο σε κύκλωμα που πουλούσε όπλα και ναρκωτικά.

Σήμερα πάλι από τα καθεστωτικά ΜΜΕ ενημερωνόμαστε ότι ένας 34χρονος αστυνομικός που υπηρετεί ως οδηγός στο Τμήμα Αθλητικής Βίας της ΕΛ.ΑΣ μαζί με τρία ακόμη άτομα (όλοι φορούσαν κουκούλες κλπ.) εφόρμησαν στην κατοικία των Πακιστανών κι, αφού τους έδεσαν με πλαστικά δεματικά και τους φίμωσαν, τους άρπαξαν ποσότητα λαθραίων τσιγάρων που βρίσκονταν σε αυτό.

Το ίδιο δημοσιογραφικό ρεπορτάζ συμπληρώνει: Μάλιστα, στον φάκελο της υπόθεσης υπάρχει κατάθεση περιοίκου που άκουσε τους ληστές των Πακιστανών να αναρωτιούνται «αν πήραν όλα τα πράγματα ή αν άφησαν κάτι πίσω τους».

Σύμφωνα με τις ίδιες αναφορές, ο 34χρονος αστυνομικός γύρισε πιθανόν πίσω για να ολοκληρώσει το έργο των ληστών, όπου φαίνεται δέχθηκε επίθεση από τους αλλοδαπούς που πιθανολογείται ότι είχαν λυθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, την τελευταία διετία έχουν σημειωθεί οκτώ παρόμοιες επιδρομές σε Νίκαια και Κερατσίνι για ληστεία αλλοδαπών που ασχολούνται με λαθρεμπόριο τσιγάρων!

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ που ασχολούνται με την υπόθεση ερευνούν για την ταυτότητα των τριών συνεργών του αστυνομικού και θεωρούν πιθανόν ορισμένοι εξ αυτών να ήταν επίσης αστυνομικοί.

Υ.Γ: Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο ληστής κουκουλοφόρος μπάτσος δεν μπόρεσε να διαφύγει με την λεία του. Επεσε στα χέρια Πακιστανών, οι οποίο τον έδεσαν και τον ξυλοκόπησαν άγρια. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger