Home » , » Ο τρελός τις πιο πολλές φορές είναι ακίνδυνος, ο ναζί ποτέ

Ο τρελός τις πιο πολλές φορές είναι ακίνδυνος, ο ναζί ποτέ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019 | 6:12 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

"Σε φυλάκιση τεσσάρων ετών καταδικάστηκε σήμερα ένας 71χρονος ο οποίος εκτροχίασε δύο τρένα στην Τσεχία και επιχείρησε να επιρρίψει την ευθύνη στους μουσουλμάνους μετανάστες. Το δικαστήριο της κεντρικής Βοημίας επέβαλε την ποινή αυτή στον Γιάρομιρ Μπάλτα και ταυτόχρονα διέταξε να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση και θεραπεία.

Το 2017 ο Μπάλντα έριξε κορμούς δέντρων πάνω στις σιδηροδρομικές γραμμές στα βόρεια της Πράγας, με αποτέλεσμα να εκτροχιαστούν δύο τρένα, χωρίς πάντως να τραυματιστεί κανείς. Σκόρπισε κατόπιν φυλλάδια στην περιοχή με τη φράση "Ο Θεός είναι μεγάλος" στα αραβικά. Σύμφωνα με τσεχικά μέσα ενημέρωσης, ο κατηγορούμενος είπε ότι ήθελε να ενισχύσει την αντίσταση του λαού για να μην γίνουν δεκτοί μετανάστες στη χώρα.

Ο 71χρονος είναι ο πρώτος άνθρωπος που καταδικάζεται στην Τσεχία με βάση τον νόμο για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας...
Ο δικαστής Γίρι Βάζικ είπε ότι ο Μπάλντα χειραγωγήθηκε από δημόσια πρόσωπα τα οποία εκμεταλλεύτηκαν την ευπιστία και τους φόβους των ανθρώπων.
"Ο κατηγορούμενος είναι κατά κάποιον τρόπο θύμα αυτής της χειραγώγησης, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ευθύνεται για τις πράξεις του. Ίσως θα έπρεπε να έχει αντιληφθεί ότι το μίσος γεννά περισσότερο μίσος", τόνισε. Ο Μπάλντα είχε κάνει δωρεές στο ακροδεξιό, αντιισλαμικό κόμμα SPD, το οποίο στον ιστότοπό του καταδίκασε τις πράξεις του κατηγορουμένου".

Δεν είναι θύμα κύριε εισαγγελέα, είναι θύτης. Μπορεί να είναι βλάκας, όπως όλα τα πιόνια, αλλά θύτης. Δεν είναι τρελός, είναι ναζί. Ποια η διάφορα; Ο τρελός τις πιο πολλές φορές είναι ακίνδυνος, ο ναζί ποτέ. Έχω να πω επίσης τα εξής:

1) Το άδειασμα του οπαδού. Οι φασίστες δεν έχουν κανένα πρόβλημα να θυσιάσουν οποιοδήποτε μέλος τους προκειμένου να σωθούν οι υπόλοιποι. Το είδαμε κι εδώ με την εγκληματική συμμορία. Δεν είναι απλοί εγκληματίες, αυτοί δεν έχουν καν την ειλικρίνεια, "τα μπέσα" που απαιτούνται μεταξύ των κατεργάρηδων. Ας το λάβουν σοβαρά υπόψη όσοι τους υπακούν.

2) Ο ISIS είναι οι Μουσουλμάνοι φασίστες, ενώ αυτός ανήκει στους Χριστιανούς φασίστες. Οτιδήποτε όμως κι αν δηλώνουν, είναι πρώτα απ' όλα σαδιστές δολοφόνοι. Αδιαφορούν πλήρως για την ανθρώπινη ζωή, ακόμα κι αν πρόκειται για ανθρώπους ίδιας εθνικότητας ή θρησκείας. Ο ISIS πχ έχει σκοτώσει πάρα πολλούς Μουσουλμάνους, έχει καταστρέψει χώρες ολόκληρες σε Ασία και Αφρική. Το ίδιο και οι ναζί στην Ευρώπη. Δεν αναφέρομαι μόνο στο Β' Παγκόσμιο, αλλά στην Ουκρανία, που διαλύθηκε μόλις οι ακροδεξιοί κατέλαβαν την εξουσία.

3) Η εισβολή στην Πολωνία το 1939 ξεκίνησε με προβοκάτσια. Είναι από τις πιο συνηθισμένες τακτικές των ναζί. Τυφλά χτυπήματα κάνουν μόνο οι φασίστες, για να εξυπηρετήσουν το Κεφάλαιο. Είναι όσοι πρώτα χτυπούν αμάχους και μετά υποκριτικά ζητούν περισσότερη αστυνόμευση, δηλαδή καταστολή. Είναι αυτοί που σπέρνουν το μίσος και το διχασμό. Είναι ψεύτες, βιαστές, ληστές, φονιάδες, οι πραγματικοί τρομοκράτες.

4) Δεν θα τους περάσει. Ο κόσμος δεν τους θέλει, τους σιχαινόμαστε. Όσο κι αν η αστική δικαιοσύνη κλείνει τα μάτια στα εγκλήματά τους, όσο κι αν τα ΜΜΕ ξεπλένουν με ψέματα τους αλιτήριους, όσο κι αν οι μεγαλοαστοί τους χαρτζιλικώνουν, όσο κι αν ουρλιάζουν υπέρ τους οι ιερείς, υπάρχει η μεγάλη πλειοψηφία των εργαζόμενων που δεν θα ανεχτεί ποτέ την καταπίεση, την ανισότητα, τον ρατσισμό. Δεν θα ζούμε μέσα στο φόβο, δεν θα σκύψουμε ποτέ το κεφάλι, αυτό να το χωνέψουν.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger