Home » , , » Δημοσκόποι: Θα σπάσουν το ρεκόρ αστοχίας των 23 μονάδων που έχουν από το δημοψήφισμα;

Δημοσκόποι: Θα σπάσουν το ρεκόρ αστοχίας των 23 μονάδων που έχουν από το δημοψήφισμα;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 | 4:25 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175


"Κούλης: Η 13η σύνταξη φέρνει γκαντεμιά. Ο αρχηγός της ΝΔ προτείνει στους Έλληνες να ξορκίσουν το κακό και να μην πάρουν δεκάρα από τη 13η σύνταξη, αφού ο αριθμός 13 είναι γρουσούζικος. Νεοδημοκράτες σ' όλη τη χώρα κρατώντας σταυρούς, αρμαθιές με σκόρδα, λαγοπόδαρα κι αγιασμό, διαδηλώνουν κατά της καταβολής της 13ης σύνταξης. Οι ίδιοι ορκίζονται πως όχι μόνο δεν θα πάρουν ούτε Σεντ από τη σύνταξη αυτή, αλλά θα δώσουν πίσω και όλες τις υπόλοιπες συντάξεις". 

Φυσικά αστειευόμαστε. Κανένας δεν είναι τόσο ηλίθιος, ακόμα κι αν ψηφίζει ΝΔ. Άσχετα αν μερικά κομματόσκυλα, κάποιοι βαλτοί, λένε πράγματα που δεν τα πιστεύουν ούτε οι ίδιοι.
Και βέβαια άλλο τι λένε, άλλο τι κάνουν. Μπορεί να αναμασάν πως "ο προϋπολογισμός δεν αντέχει τέτοιες σπατάλες" όμως στήνονται στις ουρές στην Τράπεζα για να πάρουν τα λεφτά.

Φυσικά και θα πάρουν όλοι όσοι δικαιούνται τα ψίχουλα, που δίνει η κυβέρνηση. Κατά τη γνώμη μας ο προϋπολογισμός όχι μόνο αντέχει, αλλά η αύξηση των συντάξεων και την επιστροφή μέρους των κλοπιμαίων είναι ένας από τους τρόπους για να κυκλοφορήσει χρήμα στην αγορά, αφού οι χαμηλοσυνταξιούχοι θα ψωνίζουν τα απαραίτητα και δεν θα βγάλουν τα χρήματα τους στο εξωτερικό, όπως κάνουν με τα κέρδη τους οι μεγάλες πολυεθνικές που θέλει να απαλλάξει εντελώς από φόρους ο Μητσοτάκης. Ο Μητσοτάκης πάντως υπόσχεται οι συνταξιούχοι όχι μόνο να μην ξαναπάρουν 13η σύνταξη, αλλά να πετσοκόψει και ότι απέμεινε από τις υπόλοιπες 12. Σ' αυτό δεν κάνει πλάκα, μιλάει σοβαρά.

Όπως μιλάει σοβαρά για Εργασιακά - Ασφαλιστικό. Ασφαλιστικό Πινοσέτ και Εργασιακά Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Οι εργαζόμενοι με Κούλη Πρωθυπουργό θα νιώσουν σαν τον Μπεν Χουρ, όταν κωπηλατούσε στη γαλέρα.
Τουλάχιστο αυτός εκδικήθηκε το καθίκι που τον έκανε σκλάβο.

Οι δημοσκοπήσεις παρόλα αυτά επιμένουν πως οι μαζοχιστές σχηματίζουν αυτοδύναμη κυβέρνηση. Να μας επιτρέπουν να αμφιβάλουμε, καθώς 3 στους 4 δεν απαντούν στα μαϊμού γκάλοπ, πρόκειται όμως να μαυρίσουν κάθε κατεργάρη, συνεργάτη των τοκογλύφων. 
"Κυριακή κοντή γιορτή" λένε, έτσι κάποιοι θα γιορτάζουν το βράδυ των εκλογών και κάποιοι άλλοι θα έχουν βαρύτατο πένθος.
Όλοι πάντως συμφωνούν πως τα δεκανίκια έχουν επιτελέσει το έργο τους και βαδίζουν προς τον κάλαθο των αχρήστων. Μην ξεχνάμε πως κανένας δημοσκόπος δεν πρόκειται να πείσει τον εργαζόμενο, τον άνεργο, το συνταξιούχο για το ποιο είναι το συμφέρον του.

Να ψηφίσεις ή να μην ψηφίσεις; Τα έχουμε πει, τα έχουμε ξαναπεί, είναι στα γούστα του καθενός τι θα κάνει. Σίγουρα όμως δεν φτάνουν οι εκλογές για να απαλλαγούμε από παράσιτα.
Αν ήταν έτσι, τότε θα αρκούσε μια απόφαση της πλειοψηφίας στη συνέλευση της πολυκατοικίας, που θα απαγόρευε στις κατσαρίδες να μας επισκέπτονται.
Χρειάζεται που και που λίγη απεντόμωση. Στη συγκεκριμένη περίπτωση χρειαζόμαστε Επανάσταση.

Είναι θετικό που κατεβαίνουν περισσότεροι στους δρόμους για τον Κουφοντίνα παρά για το Μητσοτάκη.
Οι συγκεντρώσεις της ΝΔ είναι χάλια. Τόσο μικρές που ο μπαμπάς του Κούλη, θα του έβαζε σίγουρα τις φωνές. Για τίποτε ικανό αυτό το παιδί. Όχι πως στον Τσίπρα πάει κόσμος, αλλά εκεί περιμένουν νίλα για τους ρεφορμιστές, οι οποίοι έκαναν αγώνα να βγάλουν πρωθυπουργό τον Κυριάκο.
Αλλά κι η ΝΔ στήριξε όσο μπορούσε τον Αλέξη όλα αυτά τα χρόνια με τα λάθη και τις κουταμάρες της. Έτσι φτάνει η ώρα να δούμε πόσο θα πέσουν έξω αυτή τη φορά οι δημοσκόποι.
Θα σπάσουν το ρεκόρ αστοχίας των 23 μονάδων που έχουν από το δημοψήφισμα;
Θα γελάσουμε ξανά το βράδυ που θα δικαιολογούν τ' αδικαιολόγητα;
Έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, στα ταξικά αδέρφια μας και καμία απολύτως εμπιστοσύνη σε κηφήνες εκμεταλλευτές και παρατρεχάμενους τους... 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger