Home » , » ΣΥΡΙΖΑ: Δεν είναι κόμμα, η "Εθνική Ελλάδας" είναι στο πολιτικό γήπεδο - Με αφορμή την "μεταγραφή" του Α. Σπηλιωτόπουλου

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν είναι κόμμα, η "Εθνική Ελλάδας" είναι στο πολιτικό γήπεδο - Με αφορμή την "μεταγραφή" του Α. Σπηλιωτόπουλου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 | 6:32 μ.μ.


Για όσους/ες παρακολουθούν τα πολιτικά δρώμενα δεν αποτέλεσαν έκπληξη οι σημερινές δηλώσεις του Αρη Σπηλιωτόπουλου, για τις οποίες πανηγυρίζουν όλες οι ιστοσελίδες που πρόσκεινται στο κυβερνητικό κόμμα.

Ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Καραμανλή και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας με το χρίσμα της Ν.Δ το 2014 είχε προδιαγράψει την πολιτική κατάληξη του εδώ και μήνες όταν δήλωνε σε συνέντευξη του ότι  "Λούμπεν στοιχεία κυριαρχούν στη ΝΔ", δίνοντας παράλληλα τα εύσημα του στον Α. Τσίπρα για τις "σημαντικές αντοχές" και την "ευελιξία" που έχει δείξει στην διάρκεια της πρωθυπουργίας του.

Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι από το 2015 υπήρχαν δημοσιεύματα τα οποία ανέφεραν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προτίθεται να διορίσει τον Αρη Σπηλιωτόπουλο στο Διπλωματικό Σώμα ως πρέσβη εκ προσωπικοτήτων μετά από πρόταση του υπουργού εξωτερικών Νίκου Κοτζιά.

Μετά λοιπόν την σημερινή δήλωση Σπηλιωτόπουλου ότι τον αφορά το προσκλητήριο του ΣΥΡΙΖΑ για προοδευτικό μέτωπο απέναντι στην ακροδεξιά, ίσως πρέπει να αναμένουμε παρόμοιες δηλώσεις Αντώναρου, Τσιτουρίδη ίσως και άλλων νεοδημοκρατικών στελεχών για να κλείσει η μεταγραφική περίοδος εν όψει εκλογών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι κόμμα. Η "Εθνική Ελλάδας" είναι στο πολιτικό γήπεδο. Τύφλα να 'χει ο "εθνάρχης" Κωνσταντίνος Καραμανλής που τέλη της δεκαετίας του '80 κατάφερε να δώσει πολιτική στέγη στην Ν.Δ από ακροδεξιούς της "Εθνικής Παράταξης" μέχρι παροπλισμένους αριστερούς.

Παπακώστα, Τζουμάκας, Θεοχαρόπουλος, Λυμπερόπουλος, Μίχαλος και ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό. Ολοι αυτοί ανακάλυψαν στον ΣΥΡΙΖΑ την "προοδευτική δύναμη" που θα βγάλει την χώρα μας από τα αδιέξοδα.

Σημεία των καιρών που θα έλεγε και ο Βελόπουλος, ΣΥΡΙΖΑσε ένα διάλειμμα από τις τηλεπωλήσεις των χειρόγραφων επιστολών του Χριστού που κάνει.  
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

21 Μαΐου 2019 στις 6:47 π.μ.

Ενας παροπλισμενος πολιτικος αγυρτης ειναι ο Σπηλιοτοπουλος
και ψαχνει απεγνωσμενα καποιο πολιτικο λαγουμι να κρυψει την
πολιτικη του ανυπαρξια
Αρα το θεμα μας δεν ειναι ο Σπηλοτοπουλος αλλα το ``αριστερο``
μορφωμα του συριζα που μαζεψε στους κολπους του προκειμενου να
διατηρηθει στο κυβερνειο και να προσθεσει μερικα ψηφαλακια και
να απφυγει την εκλογικη κατρακυλα ολα τα πολιτικα χαρβαλα που
οχι μονο δεν ειχαν ποτε σχεση με την αριστερα αλλα ηταν πολεμιοι
του συριζα και σκληροι αντικομμουνιστες Ειστε πολυ ξεφτιλες αξιο
τιμοι συριζεοι

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger