Home » , » Σκληροί και αμετανόητοι χρυσαυγίτες

Σκληροί και αμετανόητοι χρυσαυγίτες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019 | 5:59 μ.μ.

Σκληροί και αμετανόητοι νεοναζιστές αποδείχτηκαν στις απολογίες τους ο πυρηνάρχης της Νίκαιας Πατέλης και ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα Ρουπακιάς, επιβεβαιώνοντας έτσι όσα προέκυψαν σε βάρος τους και σε βάρος της ηγεσίας του νεοναζιστικού μορφώματος κατά την ακροαματική διαδικασία.

Από την ακροαματική διαδικασία γενικά και ιδιαίτερα από την ανάγνωση αρκετών αναγνωστέων εγγράφων που κατασχέθηκαν στο σπίτια του Πατέλη, του φίρερ και άλλων στελεχών του νεοναζιστικού μορφώματος αποδείχτηκε ότι ο Πατέλης δεν ήταν απλός υποστηρικτής, όπως ψευδώς ισχυρίστηκε στην απολογία του, αλλά ένα σημαντικό στέλεχος που διαδραμάτισε αποφασιστικό ρόλο στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Ο Πατέλης πρέπει να καταδικαστεί σύμφωνα με το κατηγορητήριο. Ο ισχυρισμός ότι είναι υποστηρικτής της ΧΑ προβλήθηκε γιατί εξυπηρετεί τη στρατηγική του φίρερ Μιχαλολιάκου, που προσπαθεί να αποδείξει ότι ο ίδιος δεν μπορεί να έχει καμία ποινική ευθύνη για εγκληματικές πράξεις (ανθρωποκτονίες και απόπειρες ανθρωποκτονίας) που έκαναν οι δήθεν υποστηρικτές της οργάνωσής του.

Ο Πατέλης είπε ότι δεν παραπέμφθηκε στο πειθαρχικό της ΧΑ ούτε διαγράφηκε, όπως κατέθεσε μάρτυρας υπεράσπισης του φίρερ. Ισχυρίστηκε ότι απλά αποχώρησε από τη ΧΑ! Αυτό ήταν ένα ακόμα ψέμα και το είπε για να μπορέσει να εγείρει την κατάλληλη στιγμή, όταν η διαδικασία φτάσει στο στάδιο της απόφασης για την ενοχή των νεοναζιστών, αίτημα αναγνώρισης ελαφρυντικών!

Ούτε ο Ρουπακιάς ήταν απλός υποστηρικτής του νεοναζιστικού μορφώματος, όπως ισχυρίστηκε. Υπήρξε στέλεχός του. Αυτό επιβεβαιώνεται, εκτός των άλλων, και από το Αναγνωστέο Εγγραφο 249, που αποκαλύπτει ότι Πατέλης και Ρουπακιάς είναι υπεύθυνοι της ΤΟ Νίκαιας, που ήταν το πρότυπο και ο στυλοβάτης όλου του νεοναζιστικού μορφώματος. Και ο Ρουπακιάς επιχειρεί να βοηθήσει τον φίρερ με τον ισχυρισμό του ότι ήταν υποστηρικτής, γεγονός που αποδεικνύει ότι και οι δύο είναι αμετανόητοι νεοναζιστές που ακολουθούν πιστά την «αρχή του Αρχηγού».

Τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα ο Ρουπακιάς δεν την οργάνωσε ούτε την εκτέλεσε μόνος του. Το γεγονός ότι την πήρε πάνω του, απαλλάσσοντας τόσο τον φίρερ και τον Λαγό όσο και τους δεκαεπτά συνεργούς του, ενώ δήλωσε με κυνισμό ότι αυτή ήταν «μια απλή ανθρωποκτονία», αποδεικνύει το ποιόν του ως στυγνού και επικίνδυνου νεοναζιστή.

Πηγή: "ΚΟΝΤΡΑ"
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger