Home » , » Συριζαίικες τσογλανιές

Συριζαίικες τσογλανιές

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019 | 10:32 μ.μ.

Το σκληροπυρηνικό όμως εκλογικό δεξιό ακροατήριο θέλει και έμπρακτες αποδείξεις από τον Κούλη ότι αυτά που λέει του στυλ "είμαστε κυβέρνηση όλων των Ελλήνων",  είναι σανός για το πόπολο και ότι ο ίδιος δεν ξεχνάει την ΕΡΕ την μήτρα που γέννησε την παράταξη τους.

Και φυσικά ο πρόεδρος της Ν.Δ., ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις της εκλογικής βάσης του κόμματός του, διορίζοντας πρόεδρο της βουλής τον πρώην πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής», και πολιτικό τέκνο του Ευάγγελου Αβέρωφ Κωνσταντίνο Τασούλα.

Προφανώς δεν είναι καθόλου τυχαία αυτή η επιλογή του Κ. Μητσοτάκη. Εχει την σημειολογική της βαρύτητα, 

Τα παραπάνω γράφαμε σε πρόσφατη ανάρτησή μας όταν έγινε γνωστό ότι ο πρωθυπουργός επέλεξε πρόεδρο της βουλής τον Κ. Τασούλα.
Σ' αυτό το κείμενο μας, κάναμε λόγω για τις αντικομμουνιστικές κραυγές  -παρόμοιες απόψεις μόνο σε προπαγανδιστικά έντυπα μετεμφυλιακών κυβερνήσεων και σε κείμενα ναζιστών μπορείς να συναντήσεις-  του εκλεκτού του Μητσοτάκη.

Τώρα, από ανάρτηση που έκανε στο twitter ο Τσίπρας, μαθαίνουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ "δεν έχει καμιά αντίρρηση επί προσωπικού" και αποδέχεται ο Τασούλας να αναλάβει αυτό το αξίωμα.

Εξοχα. Μένει τώρα να ξανακούσουμε από τον Τσίπρα ύμνους για τον κομμουνιστή ήρωα Ν. Μπελογιάννη ο οποίος επιδίωξε "επιβολή κομμουνιστικής δικτατορίας", σύμφωνα με τον Τασούλα, και έτσι έπρεπε να εκτελεστεί.

Συριζαίικες τσογλανιές
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger