Home » , » Πάντως άφιλος δεν είναι ο Αδωνις. Διορίζει στο δημόσιο όλα τα "φιλαράκια" του.

Πάντως άφιλος δεν είναι ο Αδωνις. Διορίζει στο δημόσιο όλα τα "φιλαράκια" του.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019 | 7:23 μ.μ.


Τελικά μόνο άφιλος δεν είναι ο Αδωνης Γεωργιάδης. Τώρα μάλιστα που ανέλαβε και υπουργικό πόστο, θα κάνει ότι μπορεί για να βολέψει τα φιλαράκια του ώστε να σιτίζονται από τον κρατικό κορβανά. Παλιά του τέχνη κόσκινο που λέει και η λαϊκή ρήση. Το ίδιο έκανε και στο παρελθόν με τους διορισμούς του στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

Θυμάστε μια προηγούμενη ανάρτηση την οποία τιτλοφορούσαμε «Οι "άριστοι" υποψήφιοι βουλευτής της Ν.Δ., τους οποίους προωθεί ο Αδωνις» όπου και γράφαμε ότι ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ άσκησε στον Κ. Μητσοτάκη "Αφόρητες πιέσεις ώστε να περιληφθεί στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στη Δυτική Αττική ο στενός του συνεργάτης Σταμάτης Πουλής";
Τελικά το πέτυχε αλλά το νεοδημοκρατικό εκλογικό σώμα δεν έκανε την επιθυμία του Αδωνη και έτσι ο Πουλής δεν εκλέχτηκε βουλευτής. Μπορεί λοιπόν να έχασε την βουλευτική αργομισθία ο Πουλής, αλλά ο υπουργός Ανάπτυξης έκανε το "κατά δύναμη" να μην τον αφήσει παραπονεμένο.
Οπως αποκαλύπτει σήμερα το "Κουτί της Πανδώρας" ο Αδωνης διόρισε σύμβουλο του, την γυναίκα του, με μισθό 1.210 ευρώ τον μήνα.

Στο αναλυτικό, αποκαλυπτικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας διαβάζουμε μεταξύ άλλων:

Δείξε μου τους φίλους σου να σου πω… ποιός είσαι! Μετά τον Γιάννη Θεοδωράτο , τον… «είναι σαν να έχει δέκα πτυχία» που πήρε διευθυντή του Πολιτικού του Γραφείου ο Άδωνης Γεωργιάδης και ο οποίος ερευνάται από τη Δικαιοσύνη για την πολύκροτη υπόθεση των παράνομων προσλήψεων στο ΚΕΕΛΠΝΟ, σειρά είχε η Ανδρονίκη Θεοφιλάτου.

Και αυτή διώκεται για την υπόθεση των παράνομων προσλήψεων ενώ ερευνάται από τη Δικαιοσύνη και για άλλες υποθέσεις του «αμαρτωλού» Κέντρου!
Μην ξεχνάτε ότι είναι σύζυγος του Σταμάτη Πουλή, κολλητός του Άδωνη και φυσικά και αυτός διωκόμενος για τα πεπραγμένα του στο ΚΕΕΛΠΝΟ.
Θεοφιλάτου και Πουλής πρόσφατα μάλιστα ζήτησαν και πήραν αναβολή σε μια από τις πολύκροτες δίκες του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων φαίνεται να… βολεύει στο γραφείο του όποιον έχει ανοιχτές υποθέσεις με τη Δικαιοσύνη για το ΚΕΕΛΠΝΟ.
Μάλλον τους έχει τυφλή εμπιστοσύνη, όπως δήλωσε για την περίπτωση του Θεοδωράτου ή απλώς… προσπαθεί να επιβραβεύσει το ζεύγος Πουλή και γενικά όλους όσοι τον υπερασπίστηκαν για τις δικές του ανοιχτές υποθέσεις με τη Δικαιοσύνη.
Άλλωστε αυτό που μας δείχνει με τις επιλογές του ο Άδωνης Γεωργιάδης είναι ότι διορίζει δικούς του ανθρώπους με κάθε ευκαιρία.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger