Home » , » Οι καλές υπηρεσίες στην δεξιά επιβραβεύονται. Κρατικοδίαιτη και η Μ. Χούκλη ενώ το "παλεύουν" αρκετοί δημοσιολόγοι ακόμα

Οι καλές υπηρεσίες στην δεξιά επιβραβεύονται. Κρατικοδίαιτη και η Μ. Χούκλη ενώ το "παλεύουν" αρκετοί δημοσιολόγοι ακόμα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019 | 11:30 μ.μ.

Για τον «άριστο» δημοσιογράφο Ιάσονα Πιπίνη που από δω και πέρα αναλαμβάνει σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη και θα σιτίζεται από τον δημόσιο κορβανά, γράφαμε σε περασμένη ανάρτησή μας.

Τώρα μαθαίνουμε για ένα άλλο πρόσωπο που έχει "διαπρέψει" στα τηλεοπτικά πλατό σαν παρουσιάστρια δελτίων ειδήσεων, που και σ' αυτό η κυβέρνηση φροντίζει να του λύσει το βιοποριστικό του πρόβλημα.
Πρόκειται για την δημοσιογράφο Μαρία Χούκλη της οποίας η προϋπηρεσία της και η "εγκυρότητά" της σε τηλεοπτικούς διαύλους -για ένα φεγγάρι υπήρξε και παρουσιάστρια του βραδινού μαγκαζίνο του ρ/σ Αθήνα 9,84- της εξασφάλισαν τη θέση ειδικής συμβούλου στο Πολιτικό Γραφείο του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό Ακη Σκέρτσου, -με μισθό σχεδόν 2.000 ευρώ τον μήνα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα-, ενώ πληροφορίες επιμένουν ότι σύντομα θα αναλάβει πολιτική εκπομπή στην ΕΡΤ.

Η συγκεκριμένη επιλογή στον κυβερνητικό επικοινωνιακό μηχανισμό ήταν κάτι που αναμενόταν.
Η Μαρία Χούχλη πρωταγωνίστησε στον δημοσιογραφικό εσμό ο οποίος αποτέλεσε την επικοινωνιακή δύναμη κρούσης για να υποταχθούν χώρα και λαός, στις μνημονικές –ταξικές πολιτικές.

Με μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο βρήκαμε -στην ιστοσελίδα της "Αυγής"- να παρουσιάζει ένα εμετικό ρεπορτάζ, που προβλήθηκε στις 15/7/2015, στην τηλεόραση του Αντένα, με τίτλο: «Ριφιφί στο Νομισματοκοπείο σχεδίαζαν οι θιασώτες του σταλινικού ολοκληρωτισμού».

Αυτό που επίσης δεν πρέπει να περάσουμε ασχολίαστο, είναι το γεγονός ότι μια σειρά δεξιοί  δημοσιολόγοι θεωρούν ότι με την κυβέρνηση της Ν.Δ., ήρθε η ώρα να αποκτήσουν κι αυτοί/ες την παχυλή αργομισθία τους. (Σε βάρος φυσικά του σκληρά φορολογούμενου λαού).
Κι αυτό έχουν την αίσθηση ότι θα το πετύχουν επιδιδόμενοι/ες σε ένα γλοιώδεις γλύψιμο στον Μητσοτάκη και το στενό περιβάλλον του.

Δυο χαρακτηριστικά παραδείγματα. Δεν ξέρουμε αν γνωρίζεται την κ. Βίβιαν Ευθυμιοπούλου. Αρθρογραφεί στο διαδίκτυο, στην athensvoice και στην "Καθημερινή", ενώ στο παρελθόν εργάστηκε στην εταιρεία Civitas, η οποία, σύμφωνα με καταγγελίες, "εκπαίδευσε" δημοσιογράφους για να μας σερβίρουν την προπαγάνδα "πόσο μεγάλη ευλογία είναι τα μνημόνια".

"Απολαύστε" κείμενο της (επιπέδου πρώτης γυμνασίου, αλλά αυτό δεν έχει σημασία)


Για τον γνωστό  Θανάση Μαυρίδη της ιστοσελίδας liberal.gr η οποία απηχεί τις πιο ακραίες νεοφιλελεύθερες απόψεις της Ν.Δ, δεν χρειάζεται να γράφουμε τίποτα.
Ο τύπος αυτός συναγωνίζεται τον ομοτράπεζο του Σάκη Μουμτζή για το ποιος θα κάνει την καλύτερη αγιογραφία στον Κούλη και θα γράψει τα πιο αντικομμουιστικά κείμενα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger