Home » , » Πόσο εντελώς αμόρφωτα άτομα περιλαμβάνει το στελεχιακό δυναμικό του κόμματος των "αρίστων";

Πόσο εντελώς αμόρφωτα άτομα περιλαμβάνει το στελεχιακό δυναμικό του κόμματος των "αρίστων";

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019 | 2:03 π.μ.

Αφού είχε δημιουργηθεί θύελλα αντιδράσεων και καταιγισμός στο διαδίκτυο χλευαστικών σχολίων τελικά η κυβέρνηση απέσυρε την διάταξη που σκόπευε να εντάξει στον Ποινικό Κώδικα και η οποία επέβαλε  «Φυλάκιση έως 2 έτη για όποιον κακόβουλα καθυβρίζει τον Θεό και όποιος δημόσια και κακόβουλα καθυβρίζει την ορθόδοξη εκκλησία ή θρησκεία ανεκτή στην Ελλάδα».
Να θυμίσουμε ότι σχετική ανακοίνωση είχε εκδώσει ο Σύλλογος Κληρικών "Σκύψε ευλογημένο", ενώ τοποθέτηση είχε κάνει και σύντροφος στον ιστότοπο μας.

Ετσι, λοιπόν ο υπουργός "δικαιοσύνης" τους, Κωνσταντίνος Τσιάρας, ψελλίζοντας κάποιες αστειότητες για τους λόγους της επιχειρούμενης νομοθετικής ανοησίας του, τελικά δήλωσε ότι δεν θέλει "από την στιγμή που υπάρχουν τόσες αντιδράσεις, η συγκεκριμένη διάταξη θα αποσυρθεί".

Λίγο πριν απ' αυτό όμως και άλλο ένα στέλεχος του κόμματος των "αρίστων" μας έκανε να αναρωτηθούμε πόσα εντελώς αμόρφωτα άτομα περιλαμβάνει στους κόλπους της η Ν.Δ., και μάλιστα τα έχει αναδείξει στα ανώτατα αξιώματα. 
Ο λόγος αυτή την φορά για την ευρωβουλευτή Νίκη Τζαβέλα.
Μιλάμε για το άτομο που το έχουμε ακούσει να ψάλει Χριστεμπορικά τροπάρια προς άγρα ψήφων, την πολιτικό που δεν έχει κανένα πρόβλημα να γίνει ολοκαύτωμα ο ελληνικός λαός στο όνομα της "ενωμένης Ευρώπης".

Κοιτάξτε τί έγραψε στο twitter η γυναίκα, προσπαθώντας να υπερασπιστεί την κυβερνητική νομοθετική πρόθεση: "Σε όλα τα κράτη, οποιασδήποτε θρησκείας, ισχύει αυτός ο νόμος"!
Εδώ πια πας αδιάβαστος και αναρωτιέσαι τι άλλη μαλακία θα ακούσεις απ' τους "άριστους/ες".
Και δεν αναφερόμαστε στο ότι δεν ισχύει η επίκληση της ότι σχετικός νόμος υπάρχει σε όλα τα κράτη.
Αλλο είναι που αναρωτιόμαστε: Πώς διάολο της ήρθε, αυτής της ευσεβούς Χριστιανής, να ανακαλύψει "κράτη θρησκείας";

Τέτοια παπάντζα ούτε ο Πανίκας δεν θα την έγραφε! 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger