Home » , » Άνθρωποι εναντίον ρατσιστών: Νικήσαμε, δεν κατέβηκαν καν να παίξουν οι κοτούλες!

Άνθρωποι εναντίον ρατσιστών: Νικήσαμε, δεν κατέβηκαν καν να παίξουν οι κοτούλες!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 | 9:52 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Στρατάρχη Χαφτάρ, έχω την τιμή να αναφέρω, πως το Ελληνικό Άφρικα Κορπς, δεν θα μπορέσει να έρθει.

Είπαμε χθες πως θα γελάσουμε πολύ, αν οι ρατσιστές βλάκες με περικεφαλαία ήταν τόσο ηλίθιοι, που θα τολμούσαν συγκέντρωση και μάλιστα στο Σύνταγμα! Πράγματι ξεκαρδιστήκαμε στα γέλια.
Μάλλον τα εθνίκια έχουν αμνησία. Λογικό, για να έχεις μνήμη, πρέπει να έχεις μυαλό. Ξέχασαν τις προηγούμενες νίλες. Έτσι είπαν πως θα είναι σήμερα στο Σύνταγμα.

Μαζεύτηκαν πολλοί Σύντροφοι, να παν να τους δουν. Έκλεισαν κι οι μπάτσοι τους δρόμους, οι δεξιές ιστοσελίδες τους καλούσαν όλους... Που θα πάει, έλεγαν οι αντιφασίστες, κάποιο θα πετύχουμε.

Τους έστησαν όμως, δεν πήγαν. Άδειο το Σύνταγμα! Αφού, να σκεφτείτε, ήταν πιο άδειο απ' ότι συνήθως! Άκουσε ο κόσμος πως θα είναι φασιστομαλάκες στην πλατεία και δεν πήγε ούτε για βόλτα! Ούτε τα περιστέρια να τους κουτσουλίσουν!

Απογοητευτήκαμε, θέλαμε να δούμε φασίστες, να δηλώνουν εθελοντές για τη Λιβύη.
Υπάρχει εξήγηση: Ο καλός καιρός, Κυριακή... που να τρέχει ο άλλος να καταταγεί;
Έλεγαν και στα site τους πως θα πάνε Τρίπολη. Τρίπολη έχουν πάει διακοπές. Αν έλεγαν Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Παρίσι, το σκέφτονταν.
Θα κατατροπώσουν τους Τούρκους και τους συμμάχους τους από τον καναπέ, παίζοντας Fortnite LOL, Dota 2 και παρόμοια!

Ρε μπας και το έκαναν επίτηδες; Είπαν ψέματα πως θα έκαναν συγκέντρωση, για να βγει ο Μητσοτάκης να πει “να ρε, έκλεισαν οι δρόμοι για το τίποτα”;
Κούλη, οι δικοί μας είναι πολλοί, οι δικοί σου δεν βγαίνουν έξω. Είναι μέσα στα ταμεία κι έχουν πέσει με τα μούτρα στο φαΐ, που να σηκωθούν;

Άνθρωποι εναντίον ρατσιστών: Νικήσαμε, δεν κατέβηκαν καν να παίξουν οι κοτούλες!
Φοβήθηκαν μήπως τους πάρει ο Χαφτάρ; Γιατί, αφού είναι καλός στρατηγός. Κι ακόμα καλύτερος χασάπης. Να σου κάνει κιμά με τους στρατιώτες του... Που τους στέλνει, όπου τους περιμένουν οι άλλοι!

Του τέλειωσαν οι μισθοφόροι, κι είπε να πάρει από τον Κούλη. Αλλά, αν ο Κούλης του στείλει γίδια, θα τα χάσει. Στη Λιβύη γίνεται σφαγή. Τι τσοπάνης θα είναι μετά; Θεωρητικός;

Εθνικόφρονες, γιατί δεν εμφανιστήκατε; Ρεζίλι γίνατε σε ξένον άνθρωπο. Εμείς σας ξέρουμε τι μαλάκες είστε. Όμως αυτός σας περίμενε να σας πάρει στην Τρίπολη. Θα τρώγατε μήλα, πατάτες, σφαίρες, οβίδες... Μια χαρά θα τα περνούσαμε εμείς εδώ!
Δεν υπήρχε και κακοκαιρία να δικαιολογήσουν κάπως την ξεφτίλα.

Που πήγαν έστω σαράντα παλικάρια για να πατήσουν την Τριπολιτσά; Ούτε τρεις; Ούτε ο κούκος; Χάθηκαν; Με τόσα GPS; Σπαράζω μέσα μου! Που θα έλεγε κι ο Μπαλούρδος.

Τα εθνίκια του κερατά, τα φασιστάκια, οι ρατσιστές, ας καταλάβουν πως είναι ανύπαρκτοι!
Στα εθνικιστικά πανηγύρια, όταν ήταν η ΝΔ αντιπολίτευση, κατέβασαν μπλοκ οι παπάδες, οι φιλελέρες, που έβριζαν το Δημόσιο γιατί δεν είναι οι ίδιοι διορισμένοι, τα δεκανίκια της ΝΔ, όσοι ήθελαν ρουσφέτι. Έτσι μαζεύονταν μερικοί τους οποίους τα ΜΜΕ πολλαπλασίαζαν ξεπερνώντας σε θαύμα τον Ιησού, που με δυο ψάρια τάισε χιλιάδες.
Τώρα βολεύτηκαν, κλέβουν και δημιουργούν πάλι χρέη. Προπάντων ξέρουν πως ο Μητσοτάκης θα συνεχίσει να κάνει ό,τι τον προστάζει η Ευρωπαϊκή Ένωση.
Φυσικά θα προσθέσει τη δική του ναζιστική πινελιά: Εκτός από τη φυλακή σε αθώους, θα έχει περισσότερη βία, βασανισμούς και θάνατο.

Τους ρατσιστές τους σιχαίνονται οι άνθρωποι. Προτιμούμε κατσαρίδες παρά φασίστες. Στο κάτω – κάτω οι κατσαρίδες είναι εξελιγμένες. Και πολύ εξυπνότερες από τους ακροδεξιούς μαλάκες.

Να επαναλάβουν το φιάσκο, μας έφτιαξαν τη μέρα.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

20 Ιανουαρίου 2020 στις 12:30 π.μ.

Γιατί δεν κάνετε ένα αληθινό γκάλοπ στην Αθήνα με την ερώτηση ''θέλετε τόσους αλλοδαπούς στην φτωχευμένη Ελλάδα'' Τολμάτε ???

20 Ιανουαρίου 2020 στις 4:00 π.μ.

Χτες έγινε γκάλοπ Σοφία, με την "μαζικότητα" που είχε η συγκέντρωση ενάντια στην μετανάστευση. Δεν την παρακολούθησες;

20 Ιανουαρίου 2020 στις 6:52 μ.μ.

κριμα Σοφια- για το ονομα και το μισος- η αλληλεγγυη θα νικαει παντα στο τελος( με τους Χαφταρ κτλ που μπλεξαμε ευχομαι να μη βιωσεις στην ζωη σου αυτη την απορριψη-συμπεριφορα. το 22 ακομα ποναει!!!)

20 Ιανουαρίου 2020 στις 9:27 μ.μ.

Αγαπητη Σοφια τη χωρα δεν την πτωχευσαν ουτε οι μεταναστες ουτε οι προσφυγγες πολεμων ουτε οι γειτονες μας της δημοκρατιας της β. Μακεδονιας. Γνωριζεις πολυ καλα και για μνημονια και για λιστες αλλα δεν θελεις να το πιστεψεις. Ισως αργοτερα σκεφτεις πιο λογικα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger