Home » , » Οι "Πατριώτες, παραδοσιακοί και χριστιανοί" της φυλλάδας "Δημοκρατία".

Οι "Πατριώτες, παραδοσιακοί και χριστιανοί" της φυλλάδας "Δημοκρατία".

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020 | 7:33 μ.μ.

Του Σ.Λ.

Ενα κράμα αλητείας με τον «πατριωτισμό το τελευταίο καταφύγιο των απατεώνων» στην αποθέωση του, είναι το σημερινό πρωτοσέλιδο της ψευδεπίγραφης φυλλάδας "Δημοκρατία".

Αντιλαμβανόμαστε τον πανικό που προκάλεσε στους υπευθύνους του, καθώς και στους αρθρογράφους των άθλιων κειμένων του, η χθεσινή εισβολή μελών του "Ρουβίκωνα" στις εγκαταστάσεις που στεγάζεται το ρυπαρό έντυπο
Καταλαβαίνουμε την ανασφάλεια τους και την παράκληση τους "στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., να ληφθούν τα αναγκαία μέτρα φύλαξης μετά τη στοχοποίηση του ομίλου μας και του εκδότη της".

Αν και πιθανόν να είναι πλεονασμός για τους αναγνώστες του ιστοχώρου μας, ας σχολιάσουμε επιγραμματικά τι ισχυρίζεται η φυλλάδα στην διαδιακτιακή της παρουσία. "Όμως τους ξεκαθαρίζουμε ότι θα επιμείνουμε. Θα υπερασπιζόμαστε με πάθος σταθερά τις εθνικές, πατριωτικές και χριστιανικές θέσεις. Απέναντι σε κάθε είδους κουκουλοφόρους, αναρχικούς, μπαχαλάκηδες, εθνομηδενιστές, πουλημένους, προδότες και μαφιόζους με λευκά κολάρα".
Κάτι παρόμοια διαγγέλματα δεν έκανε και ο δικτάτορας Παπαδόπουλος;

Επειδή η ρήση του σπουδαίου ηθοποιού, ποιητή και αταλάντευτα κομμουνιστή Τζαβαλά Καρούσο «στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις», είναι διαχρονική, -ή έτσι θέλουν να πιστεύουν κάποιοι-, η φυλλάδα γράφει σήμερα πρωτοσέλιδα για τα κίνητρα των μελών της αναρχικής ομάδας που έκαναν εισβολή στα γραφεία της: "Τους εξοργίζει αυτό που πραγματικά είμαστε: Πατριώτες, παραδοσιακοί και χριστιανοί".

Αυτοί οι χριστιανοπατριώτες μας έχουν καταστρέψει απ' την εποχή που απελευθερώθηκε η χώρα μας από την Γερμανική κατοχή.
Στην πραγματικότητα δεν είναι παρά "χουντόφρονες και ηλίθιοι πολεμοκάπηλοι" όπως έγραφε σύντροφος στο blog μας. 
Εξυπακούεται φυσικά ότι απαξιούμε να σχολιάσουμε τις ανοησίες περί "ύποπτου ρόλου των φασιστών με τις κουκούλες του Ρουβίκωνα". Είναι μια κακή αντιγραφή της ακροδεξιάς προπαγάνδας που υπήρχε στην χώρα μας την δεκαετία του '40.

Μόνο μια εικόνα από τα πονήματα που προσφέρει στους αναγνώστες της η εφημερίδα "Δημοκρατία" θα παραθέσω για να επιβεβαιωθεί πόσο "Πατριώτες, παραδοσιακοί και χριστιανοί", είναι:


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

18 Ιανουαρίου 2020 στις 10:16 μ.μ.

Αυτοί που το 2011 φύλαγαν την βουλή από το μένος των άλλων διαδηλωτών με κράνη και ρόπαλα,θα επισκεφτούν για μια... καλησπέρα αυτόν τον έντυπο βόθρο ή φοβούνται μην σπάσει κανένα τζάμι;

18 Ιανουαρίου 2020 στις 11:44 μ.μ.

Καλοοοοοοο αυτο!!!! Το πιασαμε.

19 Ιανουαρίου 2020 στις 6:57 π.μ.

Ο alupis με της εξυπνάδες του και την ηλίθια άποψη του που την χαρακτηρίζει επαναστατική

19 Ιανουαρίου 2020 στις 5:44 μ.μ.

Εσύ loser τράβα για κανά καφέ στην Βάρκιζα να θυμηθείς παλιές επαναστατικότερες στιγμές.
Κερνάει το... κώμα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger