Home » , » Τζούρες "πολιτικού πολιτισμού. Από τον Αδωνη και τον Καρανίκα στον Καρατζαφέρη.

Τζούρες "πολιτικού πολιτισμού. Από τον Αδωνη και τον Καρανίκα στον Καρατζαφέρη.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020 | 5:46 μ.μ.


Στην ζοφερή πολιτική ατμόσφαιρα που ζούμε, ας κάνουμε μια προσπάθεια με την προσδοκία να σας χαρίσουμε μια χαμογελαστή ανάσα. Εναυσμα πήραμε από ένα βιντεάκι που συναντήσαμε στο διαδίκτυο και το οποίο αναφέρετε στην εξέλιξη που έχει το φλερτ μεταξύ του Αδωνη Γεωργιάδη και του Νίκου Καρανίκα. 

Αν θυμάστε πριν λίγο καιρό ο Αδωνης Γεωργιάδης ομολογούσε ότι ο ίδιος ήταν λάθος για το θέμα της φαρμακευτικής κάνναβης -μπάφο την χαρακτήριζε στο παρελθόν- και έδινε τα εύσημα του για την στάση που είχε κρατήσει ο Νίκος Καρανίκας για το ίδιο θέμα. Τώρα όπως μας ενημερώνει η ειδησεογραφία, Γεωργιάδης και Καρανίκας "επέδειξαν πολιτικό πολιτισμό" και αντάλλαξαν φιλοφρονήσεις, στα εγκαίνια  μονάδας φαρμακευτικής κάνναβης  στην Κόρινθο.

Εμείς άλλη "επίδειξη πολιτικού πολιτισμού" θα μας εντυπωσίαζε. Μια αγκαλιά, ας πούμε του αντιπροέδρου της Ν.Δ, με τον πρώην αρχηγό του, Γιώργο Καρατζαφέρη και ανταλλαγή ευσήμων αναμεταξύ τους.. Τότε πραγματικά θα λέγαμε ότι το "χόρτο του θεού" πριν ακόμα βγει στην κατανάλωση έστω και για θεραπευτική χρήση, απέδειξε πόσο θαυματουργό είναι.

Γιατί σιγά την αντιπαράθεση που είχαν ο υπουργός τηλέμπορας με τον γελοίο τύπο που είχε εξασφαλίσει μια αργομισθία σαν ειδικός σύμβουλος στο γραφείο Στρατηγικού Σχεδιασμού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.  Να τακίμιαζε ο Αδωνις με τον αρχηγό του πάλε πότε ΛΑΟΣ μάλιστα. Και αυτό γιατί ο Καρατζαφύρερ δεν μπορεί να χωνέψει την προδοσία που του έκανε το πρωτοπαλίκαρο του και με κάθε ευκαιρία τον εξευτελίζει.

Να θυμηθούμε χαρακτηριστικά τί έλεγε σε τηλεοπτική του παρουσία σε εκπομπή του Γ. Τράγκα: "Ο Αδωνις ήρθε στο γραφείο μου -και υπάρχουν μάρτυρες γι αυτό- και έκλαιγε σε τέτοιο βαθμό που μου έλεγε θα πηδήξω απ' το μπαλκόνι γιατί δεν μπορώ να γυρίσω σπίτι μου χωρίς να γίνω υπουργός. Τρομάξαμε. Του λέμε κάτσε αγόρι μου ηρέμησε...".
Ο Καρατζαφέρης θα αναφέρεται στην κυβέρνηση Παπαδήμου, το 2011, που τοποθέτησε τον Γεωργιάδη υφυπουργός ανάπτυξης και έτσι απέφυγε να γίνει αυτόχειρας, ο σημερινός αντιπρόεδρος της Ν.Δ.

"Ο προδότης Γεωργιάδης που τον πήρε απ' την αφάνεια και τον έκανε βουλευτή", ο αρχηγός του ΛΑΟΣ, έχει ακούσει τα εξ' αμάξης από τον πρώην ηγέτη του, με πιο σοβαρή κατηγορία, ότι απ' τα υπουργικά του πόστα μοίραζε κρατικό χρήμα σε ΜΜΕ για να εξασφαλίζει στήριξη και προβολή.

 Απολαύστε:
  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger