Home » , » Εξοχα! Τι τα θέλουμε τα φάρμακα αφού έχουμε ... αυγά;

Εξοχα! Τι τα θέλουμε τα φάρμακα αφού έχουμε ... αυγά;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020 | 2:22 π.μ.

Τα πράγματα δεν είναι απλώς σοβαρά, αλλά τραγικά με τα όσα συμβαίνουν σήμερα στο χώρο της δημόσιας υγείας. Παρ' όλο που το κυβερνητικό επικοινωνιακό επιτελείο και τα ελεγχόμενα απ' αυτό ΜΜΕ, καταβάλουν τεράστιες προσπάθειες για να μας παρουσιάσουν μια εικονική πραγματικότητα, η δραματική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει όλες οι δομές δημόσιας Υγείας δεν μπορεί να αποκρυβεί  εντελώς.

Με πόσο γρήγορους ρυθμούς προχωράει η κυβέρνηση των αρίστων στο να εισέλθουμε στην εποχή της κανονικότητας και στον τομέα της δημόσιας υγείας το ομολογεί και μια "παραπολιτική ειδησούλα" που δημοσιεύτηκε χτες στην φιλοκυβερνητική φυλλάδα "Πρώτο Θέμα".

Αντιγράφουμε:

 "Με... αυγά έχουν αντικαταστήσει στο 251 Γενικό Νοσοκοµείο Αεροπορίας την έλλειψη ενός φαρµακευτικού σκευάσµατος που υποκαθιστά την ανθρώπινη πρωτεΐνη σε ασθενείς. Παράλληλα, απ’ ό,τι µαθαίνουµε, σηµαντικές ελλείψεις υπάρχουν και σε άλλα υλικά, όπως γάζες, σύριγγες, αντικαρκινικά φάρµακα, ακόµη και σε φακελάκια που µοιράζουν τα χάπια στους ασθενείς, τα οποία το νοσηλευτικό προσωπικό σε αρκετές περιπτώσεις είτε τα δίνει απευθείας µε το χέρι, είτε µέσα σε αυτοσχέδιες κατασκευές από κόλλες Α4".

Οταν λοιπόν, μια έντυπη φιλοκυβερνητική ντουντούκα αναγκάζεται να παραδεκτή μια τέτοια κατάσταση μπορείτε να υποθέσετε την πραγματική κατάσταση που επικρατεί στα δημόσια νοσοκομεία. 
Ας μην απογοητευόμαστε όμως. Είμαστε σίγουροι ότι οι νέοι διοικητές νοσοκομείων που διόρισε η Ν.Δ., έχουν όλα τα προσόντα που σύντομα θα αναστρέψουν την σημερινή κατάσταση. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

27 Ιανουαρίου 2020 στις 11:41 π.μ.

Ακομα και το πρωτο θεμα??
Μεχρι και αυτοι αγανακτησαν.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger