Home » , » Αφιερωμένο σε πρώην γαλάζιο κομματόσκυλο:

Αφιερωμένο σε πρώην γαλάζιο κομματόσκυλο:

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020 | 5:44 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Πατέρα, κάτσε φρόνιμα (Πατέρα κάτσε φρόνιμα, Πατέρα κάτσε φρόνιμα)
Μη γίνεσαι ρεζίλι (Μη γίνεσαι ρεζίλι, μη γίνεσαι ρεζίλι).
Τα νιάτα θέλουν έρωτα κι οι γέροι χα-μομήηλι...

Κάτι βλάκες με περικεφαλαία, που πίστεψαν το Μητσοτάκη, τι θέλουν; Φάπες; Φάσκελα; Οι ίδιοι θέλουν ρουσφέτι, ο κόσμος να τους φτύσει, να μη βασκαθούν!

Θυμάστε εκείνον τον κομματάρχη, που έζησε την Άλωση της Κωνσταντινούπολης και που διορίστηκε στο Νοσοκομείο διευθυντής χωρίς κανένα προσόν (άλλο από τους ψήφους που έστειλε στον Κούλη); Τον οποίο ο Μητσοτάκης αναγκάστηκε να διώξει μετά το σάλο που προκλήθηκε; Και που μετά βγήκε στα κανάλια και ξεβράκωσε τον Πρωθυπουργό;

Ο Κώστας Πατέρας μιλά για αλλεπάλληλες γκάφες του Πρωθυπουργού, για κακές επιλογές και απαράδεκτο εγωισμό. Για τη δική του γκάφα, να ψηφίσει ΝΔ, πότε θα πει;

Πριν πούμε τι λέει τώρα, να τον ρωτήσω, αν ήταν ακόμα διευθυντής στο Νοσοκομείο τι θα έλεγε; Πόσο γκόμενος είναι ο Κούλης;

Ο ίδιος ο Πατέρας δεξιός είναι, οπότε βλέπουμε το βασικό κριτήριο με το οποίο ψηφίζουν οι δεξιοί: Αν ο κηφήνας τους κάνει το ρουσφέτι, είναι θεός, αν δεν τους το κάνει, είναι μαλάκας!

Γράφει λοιπόν

"Έχουν χάσει «τα αυγά και τα καλάθια» οι πολίτες αυτής της χώρας, μ’ όσα αναπάντεχα έρχονται, σχεδόν καθημερινά στη ζωή τους, ως πολιτική καταιγίδα. Δεν ξέρουν από πού να ξεκινήσουν και που να σταματήσουν μ’ όσα τραγελαφικά και τραγικά δημιουργεί η υποτιθέμενη Κυβέρνηση της κεντροΔεξιάς..."

"O Kυριάκος Μητσοτάκης, καβάλησε το καλάμι της εξουσίας και βάζει στο … χρονοντούλαπο της πολιτικής ιστορίας τους Δεξιούς, δηλ. αυτούς που αποτελούν την μεγάλη μάζα της Ν.Δ. και βολεύει τους Αριστερούς ή τους πολιτικά… αντίθετους..."

"Ξανάφτιαξε το Υπουργείο «Μετανάστευσης και Ασύλου» με Υπουργό τον Μυταράκη, τον Κατσαριδοκτόνο..."

“Ύστερα ήρθε το … φιάσκο της Διάσκεψης στην Γερμανία...”

“... ανακοίνωσε την κ. Σακελλαροπούλου, Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας, ως Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας. Η εκλογή της είναι πλεον ή βέβαια. Όσοι Αριστεροί προσέλθετε…! Η υποψήφια Πρόεδρος, προέρχεται βασικά από τον Αριστερό χώρο. Ξεκίνησε από την οργάνωση «Ρήγας Φερραίος». Πέρασε από τον Σύριζα και έγινε υποψήφια από την Ν.Δ.”

Φακελωμένη βλέπω κι η Πρόεδρος! Ούτε κι εγώ τη θέλω για άλλους λόγους (Μνημόνιο – χατίρια στους πλουτοκράτες κλπ), αλλά κρίνω από τις πράξεις της, όχι που ήταν οργανωμένη!

Μην αντιγράφω άλλα, βλέπουμε ξεκάθαρα πως σκέφτονται οι δεξιοί. Ξέρουμε με τι κομπλεξικούς έχουμε να κάνουμε. Δεν θέλουν ούτε να βλέπουν κόκκινο, όχι να διοριστούν Αριστεροί, έστω κι αν έχουν πολύ περισσότερα προσόντα από τους ίδιους. Φυσικά είναι όλοι ρατσιστές.
Και βέβαια, επειδή τους ξέρουμε καλά, επιβεβαιωθήκαμε, και σε αυτό που είπαμε πως ο Μητσοτάκης θα έχει ο ίδιος πρόβλημα με την υποψηφιότητα Σακελλαροπούλου κι όχι ο ΣΥΡΙΖΑ, έστω κι αν η υποψήφια συμφέρει και τη ΝΔ.

Από το τελευταίο γαλάζιο γίδι μέχρι τους πορφυρογέννητους βαρόνους της ΝΔ και τον βρικόλακα αρχηγό τους, δεν θέλουν ούτε ένα που δεν είναι κομματόσκυλο! Έστω, κι αν ακολουθεί τη δικιά τους πολιτική! Ο Κούλης την πρότεινε, γιατί αναγκάστηκε, όλοι οι άλλοι θα τον έβλαπταν περισσότερο.
Όμως ούτε η πλειοψηφία του κόσμου θέλει τους σιχαμένους νεοδημοκράτες.
Ας τους στείλουμε λοιπόν στο διάολο.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger