Home » , » Γαλαντόμοι σε καναπέδες και βασιλόπιτες - "Γλέντι" στο twitter

Γαλαντόμοι σε καναπέδες και βασιλόπιτες - "Γλέντι" στο twitter

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020 | 8:54 μ.μ.

"Πιασάρικο" θέμα για τους χρήστες στα social media και προσφέρετε για εύκολη αντιπολίτευση από τον ΣΥΡΙΖΑ ότι απ' τον προϋπολογισμό του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης θα διατεθούν 12.000 ευρώ σε εκδήλωσή του για την κοπή βασιλόπιτας!

Τα βέλη στρέφονται προσωπικά εναντίον του υπουργού Μάκη Βορίδη, με την πρώην υφυπουργό και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ολυμπία Τελιγιορίδου, να τονίζει την διαδικτυακή της παρουσία ότι επί θητείας της στο ίδιο υπουργείο, παρόμοια εκδήλωση στοίχισε 30 ευρώ -που μάλιστα πλήρωσε η ίδια.
Αναφερόμενη στον σημερινό υπουργό, η ίδια, προσθέτει: «Όποιος θέλει να κάνει φιέστες για την προσωπική του προβολή να τις κάνει με δικά του έξοδα και όχι με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων. Τα χρήματα αυτά ανήκουν στον ελληνικό λαό και οφείλουμε όλοι να τα σεβόμαστε. Από κάτι τέτοια "μεγαλοστελέχη" σαν της σημερινής ηγεσίας του ΥΠΑΑΤ και τις πρακτικές τους χρεοκόπησε η χώρα και οδηγήθηκε στα μνημόνια».

Προφανώς και δεν είναι το ύψος του ποσού -που ναι μεν είναι εντυπωσιακό και αξίζει να σχολιαστεί- αυτό που είναι βασικό σ' αυτή την περίπτωση.
Το κύριο είναι ότι μας δείχνει μια αντίληψη των "αρίστων" κυβερνητικών στελεχών το πώς αντιλαμβάνονται την "επιστροφή στην κανονικότητα".

Εμείς πάντως επειδή δεν θέλουμε να κατηγορηθούμε για «μιζέρια του και μικροπολιτική», όπως αποδίδουν "πηγές του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης," στον ΣΥΡΙΖΑ, στελέχη του οποίου απεύθυναν μομφή στον Βορίδη γ' αυτή του την ενέργεια, προτιμούμε να δώσουμε τον λόγο σε κάποιους χρήστες του rwitter:















Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

20 Ιανουαρίου 2020 στις 11:47 μ.μ.

Η πίτα του Βορίδη

12.000 € (δώδεκα χιλιάδες ευρώ) κόστισε μόνο η βασιλόπιτα του Βορίδη!
Πρόκειται φυσικά για σκάνδαλο.
Σε οποιαδήποτε ανεξάρτητη χώρα θα είχε επέμβει η δικαιοσύνη.
Όχι όμως στην Ελλάδα, που το πλιάτσικο είναι “κανονικότητα”.
Να δούμε τι ακριβώς είναι αυτή η πίτα.
Δυο κατοστάρικα (200 €) το μήνα είναι το ΚΕΑ σε ένα άνεργο χωρίς παιδιά.
Που σημαίνει, πως πρέπει να κόψουμε τη συγκεκριμένη πίτα σε 60 κομμάτια, να δώσουμε ένα κομμάτι στον άνεργο και του πούμε “πέρασε το μήνα με αυτό”!
Όταν λέμε πως το ΚΕΑ είναι ψίχουλα, ακριβολογούμε.
Αλλά και αυτά ακόμα σκέφτεται η κυβέρνηση να τα κόψει, για να μπορέσει ο υπουργός του χρόνου να έχει ακόμα ακριβότερη πίτα!
700 ευρώ ήταν το Κοινωνικό Μέρισμα, το οποίο έλαβαν ελάχιστοι. Είναι σαν κόβεται η πίτα σε 17 κομμάτια και να περισσεύουν κάτι ψίχουλα. Με ένα τέτοιο κομμάτι καλούνται οι ελάχιστοι που το πήραν να περάσουν γιορτές, ενώ οι υπόλοιποι απλά κοιτάμε!
Ο βασικός μισθός είναι 546 ευρώ καθαρά. Ένας εργαζόμενος πρέπει να εργάζεται 22 μήνες μόνο και μόνο να για αγοράσει τη συγκεκριμένη βασιλόπιτα! Μόνο αυτή, τίποτε άλλο!
“Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι η καταλληλότερη”! Σύμφωνα με αυτούς που έφαγαν τη βασιλόπιτα και κυρίως τα λεφτά του δημοσίου.
Αν από μια πίτα και από μια καρέκλα έβγαλαν τόσα δεκαχίλιαρα κέρδος, σκεφτείτε τι γίνεται με πολύ ακριβότερα πράγματα.
Φανταστείτε, αν αυτά είναι τα επίσημα, τι γίνεται με τα ανεπίσημα! Τι λεηλασία γίνεται αυτή τη στιγμή από τους απατεώνες της γαλάζιας συμμορίας.
Ό,τι και να πούμε είναι λίγο.
Η Νέα Δημοκρατία προφανώς δεν πιστεύει στις δημοσκοπήσεις, που η ίδια παραγγέλλει και μαγειρεύει. Γιατί έχουν πέσει με τα μούτρα στο φαΐ, κλέβουν λες και δεν υπάρχει αύριο! Αυτό εξηγείται μόνο, αν περιμένουν εκλογική συντριβή, επομένως τρώνε όσα και ό,τι προλάβουν. Το οποίο είναι και το πιθανότερο να συμβεί.
Κάτι όμως πρέπει να κάνουμε, γιατί αυτοί θα μας χρεοκοπήσουν ξανά πολύ σύντομα.
Όχι πως δεν είμαστε ήδη χρεοκοπημένοι, αλλά τούτοι δεν πρόκειται να αφήσουν απολύτως τίποτα!
Κατανοούμε όλοι πως με αυτή τη νοοτροπία του λήσταρχου κινδυνεύουν οι μισθοί και οι συντάξεις μας!
Δεν πρόκειται για μια πίτα. Πρόκειται για εφαρμογή συγκεκριμένης ιδεολογίας.
Μιας χυδαίας νοοτροπίας, όπου οι άρχοντες κολυμπούσαν στο χρυσό, την ίδια ώρα που ο λαός λιμοκτονούσε και πέθαινε της πείνας.
Αυτή η αλαζονική και προκλητική τακτική οδήγησε σε Επαναστάσεις. Γκιλοτίνες, κρεμάλες, αποκεφαλισμούς ή τουφεκισμούς των διεφθαρμένων καθαρμάτων, όπου επικράτησαν οι Επαναστάτες.
Φάτε αυλοκόλακες, φρουροί, βασιλιάδες! Που θα πάει, Αντουανέτα, μετά το παντεσπάνι, θα φας και το κεφάλι σου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger