Home » , » Αθλιότητα και ψέματα από την καταστροφική ΝΔ.

Αθλιότητα και ψέματα από την καταστροφική ΝΔ.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 31 Μαρτίου 2020 | 5:41 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Η παραλία Θεσσαλονίκης θα είναι κλειστή από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 14:00 έως 08:00 και καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.
Η έναρξη ισχύος της απόφασης είναι από την 14:00 ώρα της 31/03/2020 και ισχύει για δεκατέσσερις (14) ημέρες.

Ο φασίστας Νίκος Χαρδαλιάς δήλωσε: «Παρά τις αλλεπάλληλες συστάσεις για περιορισμένες και μόνο για ζωτικής ανάγκης μετακινήσεις, δυστυχώς η έκκληση μας δεν έγινε αντιληπτή. Η μη τήρηση των μέτρων και των κανόνων περιορισμένης μετακίνησης φέρνει νέα, δυστυχώς πιο αυστηρά μέτρα».

Η κυβέρνηση και τα πουλημένα ΜΜΕ λένε αισχρά ψέματα. Οι κάτοικοι που βγήκαν κρατούσαν αποστάσεις μεταξύ τους.
Ο ανεκδιήγητος Χαρδαλιάς που πουλάει τσαμπουκά και λέει κουταμάρες να μας πει, αν στα ΑΤΜ των τραπεζών, όταν πληρώνονται οι συνταξιούχοι, τηρούνται τα μέτρα και οι κανόνες περιορισμένης μετακίνησης.

Χαμός έγινε έξω από τα ΑΤΜ στην αγωνιώδη προσπάθεια των συνταξιούχων να πάρουν λίγα μετρητά. Για να απαντήσουμε στους συκοφάντες του Πρώτου Ψέματος οι ουρές έγιναν έξω από τις αυτόματες ταμειολογιστικές μηχανές και όχι στα ταμεία μέσα στις Τράπεζες.
Επομένως δεν τίθεται ζήτημα αν αφιερώνουν ή όχι ελάχιστο χρόνο οι συνταξιούχοι να μάθουν πως λειτουργούν.

Αυτό που έγινε έξω από τις Τράπεζες ήταν στριμωξίδι κι εκνευρισμός. Μάλιστα ταλαιπωρήθηκαν αλλά και κινδύνευσαν οι ηλικιωμένοι, η ομάδα δηλαδή του πληθυσμού που κινδυνεύει περισσότερο από τον ιό.

Αυτό έγινε επειδή οι συνταξιούχοι χρειάζονται τα μετρητά. Πάρα πολλά καταστήματα που τους φέρνουν τρόφιμα δεν έχουν POS, κι αν δεν πάρουν μετρητά, θα υποχρεωθούν κάθε μέρα σχεδόν να περιμένουν ώρες στις ουρές των super market για να μπορούν να πληρώσουν. Οπότε η ταλαιπωρία απλά θα μεταφερθεί.
Τα μετρητά λοιπόν είναι απολύτως αναγκαία ιδιαίτερα όταν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία δεν είναι εξοικειωμένοι με το internet.

Αυτά τα γνωρίζουν όλοι. Όμως η εμετική τρισάθλια προπαγάνδα προσπαθεί να ρίξει τις βαριές ευθύνες της ανίκανης εγκληματικής συμμορίας της ΝΔ στα θύματα της πολιτικής της.

Η λύση για τις ουρές γνωστή εδώ και καιρό, πριν ακόμα τον ιό.
Πληρωμή συντάξεων στο σπίτι με μετρητά λαμβάνοντας φυσικά τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης από τον ιό καθώς και για την ασφάλεια των χρημάτων.
Αλλά αυτό δε συμφέρει τις Τράπεζες. Που αν και οι περισσότεροι υποχρεώθηκαν να βάζουν τη σύνταξη τους εκεί δεν είδαν παρά ταλαιπωρία.

Οι συνταξιούχοι επίσης φοβούνται με όσα γίνονται. Δεν έχουν καμία εμπιστοσύνη στους Τραπεζίτες και την κυβέρνηση. Προτιμούν να ρισκάρουν, να κουραστούν παρά να διακινδυνεύσουν κούρεμα στις πενιχρές τους οικονομίες.
Και κανείς δεν μπορεί να τους πείσει από το γκουβέρνο. Πρώτον γιατί είναι ψεύτες του κερατά, δεύτερο γιατί όλοι ξέρουμε πως ακολουθεί νέο Μνημόνιο χειρότερο από όλα τα προηγούμενα. Πόσο ακόμα θα πετσοκοφτούν οι μισθοί και οι συντάξεις;

Το λάθος έγινε στις εκλογές. Όσα φασιστικά γίνονται σήμερα από τους γαλάζιους εγκληματίες είναι επόμενα, συνέπειες της ψήφου.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

1 Απριλίου 2020 στις 8:54 π.μ.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ portal 902gr XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ: Ο Ορμπάν έκλεισε το κοινοβούλιο, επέβαλε λογοκρισία και έβγαλε τον στρατό στους δρόμους με πρόσχημα την πανδημία.
Μέτρα που προκαλούν ανατριχίλα επέβαλε χθες το βράδυ ο εθνικιστής πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Βίκτορ Ορμπάν, με πρόσχημα την πανδημία του κορονοϊού.
Με 137 ψήφους υπέρ έναντι 53 κατά, το κοινοβούλιο της χώρας επί της ουσίας αυτοκαταργήθηκε καθώς ενέκρινε επίμαχο νομοσχέδιο με το οποίο επιτρέπει στον Ορμπάν να παρατείνει επ' αόριστον την κατάσταση έκτακτης ανάγκης χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του κοινοβουλίου. Στο πλαίσιο του έκτακτου καθεστώτος, η κυβέρνηση θα μπορεί να αναστέλλει την ισχύ των νόμων μέσω διαταγμάτων και να εισάγει έκτακτα μέτρα μέσω κυβερνητικών εγκυκλίων, υπό το πρόσχημα της διασφάλισης της υγείας, της προσωπικής και υλικής ασφάλειας των πολιτών, αλλά και της οικονομίας.
Παράλληλα, ο νόμος προβλέπει την επιβολή λογοκρισίας, με ποινή φυλάκισης έως και πέντε χρόνια για τη μετάδοση «ψευδών ειδήσεων» όσον αφορά τον ιό ή τα κυβερνητικά μέτρα. Τον έλεγχο των ειδήσεων θα αναλάβει ειδική επιτροπή που θα συσταθεί από την κυβέρνηση...
Πάντως σήμερα το πρωί ο στρατός της χώρας βγήκε στους δρόμους στο πλαίσιο των «περιπολιών» για τον έλεγχο της εφαρμογής των μέτρων...
(Με πληροφορίες από: ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP) Ποιος μπορεί να αποκλείσει ότι το ίδιο έχουν στο νου τους και οι εδώ κυβερνώντες; Έτσι άλλωστε ξεκίνησε το 1936 ο ... προπάππος τους, ο Μεταξάς,ενώ το ίδιο ορεγόταν να κάνει κι ο μπάρμπας τους ο βασιλιάς το 1967, αλλά τον πρόλαβε πρώτη η χούντα των συνταγματαρχών! Τί αποκλείει κάτι παρόμοιο στη σημερινή Ελλάδα, όπου ήδη ο Μητσοτάκης "παίζει μπάλα χωρίς αντίπαλο" και κυβερνά ελέω εκλογικού νόμου, ενός λόχου μπάσιμπουζούκων βουλευτών, και πλέον,διαμέσω ενός Χαρδαλιά;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger