Home » , , » “Αναθεματισμένοι Κομμουνιστές”...

“Αναθεματισμένοι Κομμουνιστές”...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020 | 12:16 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Να μας πει επίσημα η κυβέρνηση, που θέλει να βλέπει αεροπλάνα να πετάνε, πόσο στοιχίζουν οι πτήσεις στις παρελάσεις.
Να τις μετατρέψουμε σε κρεβάτια, αναπνευστήρες, αντιδραστήρια, μάσκες κλπ.

Κατανοούμε ότι δεν έχουν οι γιατροί ούτε γάζες σύμφωνα με καταγγελίες του προσωπικού των Νοσοκομείων;
Όταν λοιπόν έχεις τέτοιες επείγουσες ανάγκες, αφήνεις τις επιδείξεις κατά μέρος.

Κάποιος Λεβέντης έλεγε να κόψουμε 200 - 300 ευρώ από τις συντάξεις να πάρουμε αόρατα αεροσκάφη. Του είπαμε να κόψει τη δική του (άλλοι του είπαν να κόψει τη μαλακία) και τον στείλαμε σπίτι του.

Όμως αεροπλάνα και φρεγάτες θα πάρουμε. Να μας πουν το ποσό και πόσο κοστίζει το υλικό που έχουν ανάγκη τα Νοσοκομεία, να κάνουμε συγκρίσεις.

Τα δικά τους site ισχυρίζονται πως 16 δις θα είναι οι απώλειες στην Οικονομία μας από την καραντίνα στη χειρότερη περίπτωση. Μεγάλο ποσό, αλλά ετοιμαζόμαστε να δώσουμε πολύ περισσότερα σε όπλα. Ε ας μην τα πάρουμε!

Με 50% μείωση μισθών θα πάρουμε φρεγάτες αεροσκάφη και άρματα; Είστε τρελοί; Μάλλον Αδίστακτοι.

Η πλειοψηφία του κόσμου είπε πως δεν θέλει αεροπλάνα να πετάνε από πάνω τους. Θέλει τα απαραίτητα, ώστε να αντιμετωπιστεί καλύτερα η επιδημία, πράγμα που είναι λογικότατο.
Οι φασίστες βρίζουν. Άφρισαν από το κακό τους. Θέλουν παρελάσεις! Να παρελάσουν κάτω από τα μπαλκόνια μας να χρησιμεύσουν σε κάτι τα σκουπίδια. Θα τα ρίξουμε στο κεφάλι τους.
Μη γράφουμε άδειες.

Μάλιστα κάποιοι απειλούν. Το πόσο γελοίοι είναι να εκτοξεύουν απειλές από το σπίτι με το κωλόχαρτο αγκαλιά, δεν το φαντάζονται.

Να μείνουμε σπίτι Μητσοτάκη, αλλά όχι για να πεθάνουμε. Εμείς ξέρουμε πως έκανες δικτατορία, αλλά υποτίθεται πως όλα γίνονται για να μην υπάρχει πρόβλημα στο Σύστημα Υγείας.

Και μια μητέρα 3 παιδιών πέθανε Αβοήθητη! Εδώ υπάρχει τεράστια ευθύνη.
Βγήκε ο εξυπνάκιας ο Τσιόρδας να πει “έχετε επαφή με το γιατρό σας” Οι γιατροί μας, είναι πολύ καλοί, αλλά δεν έχουν εντατικές, αν – ο μη γένοιτο – χρειαστεί. Αυτή λοιπόν είναι ευθύνη του ΕΟΔΥ.

Όταν μας λέτε πως “δεν χρειάζονται τεστ” στην ουσία δολοφονείτε ανθρώπους. Βάλατε καραντίνα για να πεθάνουμε στα σπίτια μας; Αν δεν πήγαν έγκαιρα μόνοι τους νοσοκομείο κάποιοι, θα είχαν πεθάνει! Και δε θα το μάθαινε κανείς!

Υπάρχει τεράστια διαφορά στο ποσοστό θανάτων όσων είχαν περίθαλψη κι όσων δεν είχαν. Αυτοί που απλά μένουν σπίτι και είναι σοβαρές περιπτώσεις, έχουν πενταπλάσιες πιθανότητες να πεθάνουν! Αυτό διδάσκει η Ιταλία. Γι αυτό εκεί είναι τρομερά τα ποσοστά θνησιμότητας.

Οι γιατροί χορηγούν φάρμακα που βοηθάνε, ακόμα κι αν δεν θεραπεύουν από μόνα τους τον ιό. Κυρίως δίνουν οξυγόνο.

Με αυτή την τακτική που έχουν στη ΝΔ κάνουν επικοινωνιακή διαχείριση. Πολλά θύματα δεν τα μετράνε. “Παθολογικά αίτια”. Χωρίς τεστ δεν ξέρουν τι τους γίνεται!

Και μιλάνε σοβαρά για πτήσεις μαχητικών; Αλήθεια τώρα; Πόσο υποτιμούν τη νοημοσύνη μας;

Η γνώμη μας για τις παρελάσεις είναι γνωστή. Σήμερα αποδείχτηκε πως εκτός των άλλων κοστίζουν. Και λεφτά δεν υπάρχουν. Κάθε πτήση για εντυπωσιασμό ενός μόνο αεροσκάφους κοστίζει 407 κλίνες εντατικής. Να οι κλίνες σας κύριε υπουργέ!

Η Υγεία είναι επένδυση για ένα κράτος. Χρειάζεται πάντοτε. Ακόμα και στον πόλεμο. Αλλιώς οι απώλειες μεγαλώνουν. Χωρίς περίθαλψη, χειρουργεία, μεταγγίσεις, κλπ οι νεκροί από τραυματισμούς σε μάχη θα είναι τριπλάσιες σε σύγκριση με στρατό που διαθέτει αρκετούς γιατρούς.

ΗΠΑ: Ιδιωτικά όλα. Εκατομμύρια άστεγοι στους δρόμους. ΑΕΠ. 19,39 τρισεκατομμύρια. Θα είναι η επόμενη Ευρωπαϊκή Ένωση, αν δεν βρεθεί αμέσως φάρμακο. Κι ακόμα χειρότερα. 55.225 κρούσματα. Με τρομακτική αύξηση. Ήδη τα Νοσοκομεία τους αφήνουν τον κόσμο να πεθαίνει.

Κούβα ΑΕΠ 87,13 δις. 0,45% του ΑΕΠ των ΗΠΑ εξ αιτίας του μακροχρόνιου εμπάργκο. Όμως έχει Δημόσια Υγεία με στόχο την Πρόληψη. 
Μαντέψτε: όχι μόνο αντιμετωπίζει τα 48 κρούσματα, αλλά στέλνει χιλιάδες γιατρούς να βοηθήσουν άλλα κράτη! Συν τα φάρμακα που κατασκευάζει. Με ΑΕΠ κάτω από το μισό του δικού μας όχι μόνο δεν έχει έλλειψη, αλλά δίνει και σε άλλους.

“Αναθεματισμένοι Κομμουνιστές”...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger