Home » , , » Υπόθεση Δημάκη: Κυβέρνηση με χωροφυλακίστικη νοοτροπία δεκαετίας του 50, - Οι χρήστες του twitter τοποθετούνται.

Υπόθεση Δημάκη: Κυβέρνηση με χωροφυλακίστικη νοοτροπία δεκαετίας του 50, - Οι χρήστες του twitter τοποθετούνται.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 25 Μαΐου 2020 | 4:27 π.μ.

Του Σ. Λ.

"Μπορώ ν αντιληφθώ για πιο λόγο ο Βασίλης Δημάκης, αισθάνθηκε ασύλληπτα προδομένος από τις ίδιες τις δεσμεύσεις του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, το οποίο στις 10 Μαϊου είχε εκδώσει δελτίο τύπου και στο οποίο δεσμευόταν για μια σειρά πράγματα τα οποία αποδείχτηκαν όλα ψέματα...

Πλέον οι φυλακές δεν ανήκουν στο υπουργείο Δικαιοσύνης οπότε δεν θα μπορούσαμε καν να κάνουμε μια αναφορά σε απόφαση της δικαιοσύνης και αυτό το βλέπουμε να έχει επίπτωση αυτή την στιγμή. 
Δηλαδή είμαστε αντιμέτωποι όχι με πολιτική σωφρονισμού ή πολιτική πολιτική δικαιοσύνης αλλά με χωροφυλακίστικη νοοτροπία δεκαετίας του 50. Αυτή μάλιστα εμβληματοποιήθηκε με την πρώτη απόφαση που έλαβε η κυβέρνηση της Ν.Δ που πήρε την αρμοδιότητα των φυλακών από το υπουργείο δικαιοσύνης και την πήγε στο Υπουργείο του Χρυσοχοϊδη",  

Απόσπασμα δήλωσης του Θανάση Καμπαγιάννη, νομικού συμπαραστάτη του Β.Δημάκη σε συνέντευξη του στον ρ/σ "105,5 στο Κόκκινο",

Στα λίγα χρόνια που παρακολουθώ περιστασιακά το τι τοποθετήσεις γίνονται από τους χρήστες στα social media και περιστρέφονται σε γεγονότα της επικαιρότητας, θεωρώ ότι σήμερα υπάρχει ένα μοναδικό ίσως φαινόμενο. 

Το ζήτημα με τον Β. Δημάκη είναι πρώτο hashtag στο twitter και συγκεντρώνει σχεδόν 25.000 τοποθετήσεις χρηστών του μέσου, ένα τεράστιο νούμερο με δεδομένο ότι το θέμα ξεκίνησε μόλις πριν λίγες ώρες.
Και το εντυπωσιακό για μένα δεν είναι αυτό. Οταν μιλάω για μοναδική περίπτωση επικεντρώνομαι σε μια άλλη πτυχή του γεγονότος. Κατά καιρούς έχω διαβάσει απίστευτες, εξωφρενικές Μπογδανιές και Τζημερίες για να αναφέρω δυο κραυγαλέα παραδείγματα.
Πάντα υπήρχαν και κάποιοι χρήστες του διαδικτυακού μέσου που υπερασπιζόταν αυτές τις αθλιότητες.

Τώρα στα εκατοντάδες τουιταρίσματα που διάβασα δεν βρήκα ούτε ΕΝΑ που να αποδέχεται τις άθλιες κυβερνητικές μεθοδεύσεις σε βάρος του απεργού πείνας και δίψας ο οποίος αγωνίζεται ρισκάροντας την ζωή του, για δικαιώματα που θα έπρεπε να είναι αυτονόητα.

Αλήθεια, που εξαφανίστηκαν τα λαλίστατα κυβερνητικά στελέχη και τα γαλάζια τρολ;

Αφού απευθύνουμε και εκ μέρους του ιστότοπου μας κάλεσμα για συμμετοχή στην σημερινή πορεία διαμαρτυρίας να παραθέσουμε merik;ew ενδεικτικές τοποθετήσεις χρηστών του twitter και οι οποίες αποτέλεσαν το βασικό στοιχείο για να καταλήξουμε στο συμπέρασμα που αναφέραμε.














Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger