Home » , » Σχόλιο της νΚΑ για την συνδιοργάνωση του 29ου Αντιιμπεριαλιστικού Διημέρου της ΚΝΕ με την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Σχόλιο της νΚΑ για την συνδιοργάνωση του 29ου Αντιιμπεριαλιστικού Διημέρου της ΚΝΕ με την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020 | 10:50 μ.μ.

Πηγή: Νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση

Εντύπωση μας προκαλεί το γεγονός πως οι φετινές εκδηλώσεις του αντιιμπεριαλιστικού διημέρου της ΚΝΕ συνδιοργανώνονται με την Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Το περιφερειακό συμβούλιο  στην συνεδρίαση του (16/06/2020) αποφάσισε, πέρα της συνδιοργάνωσης, και την οικονομική ενίσχυση του διημέρου με το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 17.700 ευρώ!!!

Πόσο αντιιμπεριαλιστικό μπορεί να είναι ένα διήμερο που συνδιοργανώνεται με το τοπικό κράτος του Αγοραστού και της ΝΔ; Ποιο συμπέρασμα βγάζει κανείς από μια τέτοια κίνηση;

Μπορείς να έχεις ανυπόταχτη αντιπολεμική γραμμή πλάι πλάι με το αντιδραστικό τοπικό κράτος των περιφερειών;

Μπορείς να διεξάγεις πολιτιστικές & αθλητικές δραστηριότητες ενταγμένες στις «Πολιτιστικές και Αθλητικές Εκδηλώσεις των Περιφερειακών Ενοτήτων 2020»;

Ή μήπως η ΚΝΕ και το ΚΚΕ θεωρούν πως μπορεί να υπάρξει συνεργασία με τις δυνάμεις αυτές που μέσω των ισοσκελισμένων προϋπολογισμών και της εφαρμογής της αντιλαϊκής πολιτικής έχουν ξεθεμελιώσει κάθε παροχή και υποδομή άθλησης και πολιτισμού για την νεολαία!

Είναι άλλο πράγμα η υποχρέωση των Περιφερειών και των Δήμων να διευκολύνουν την διοργάνωση εκδηλώσεων των οργανώσεων νεολαίας εξασφαλίζοντας χώρους και υποδομές χωρίς αντίτιμο,  και τελείως άλλο πράγμα η συνδιοργάνωση αυτών των εκδηλώσεων με το τοπικό κράτος, με πλούσια επιχορήγηση, και μάλιστα να το διαφημίζεις ότι έξασφαλίζεις καλύτερα υγειονομικά πρωτόκολλα από το αστικό κράτος!

Εμείς από την πλευρά μας, επιλέγουμε να είμαστε οικονομικά ανεξάρτητοι από το σύστημα για να μπορούμε να είμαστε πολιτικά ακηδεμόνευτοι και επικίνδυνοι, και σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε αταλάντευτα!

νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 6 σχόλια

14 Ιουλίου 2020 στις 12:38 μ.μ.

Για αυτό νΚα θα είστε μία ζωή εσείς και η οικογένεια σας. Το αντιΚΚΕ μένος σας είναι μεγαλύτερο απο τούς ταξικούς σας εχθρούς. Γιαυτό η άποψη μου είναι το πρώτο μας ξεκαθάρισμα να είστε εσεις.

14 Ιουλίου 2020 στις 4:23 μ.μ.

Και για αυτά πού αναφέρει η νΚΑ, ας διαβάσουν τη άποψη-σχόλια στο πορταλ του 902 για το αντιιμπεριαλιστικό διήμερο τηςΚΝΕ......

14 Ιουλίου 2020 στις 4:35 μ.μ.

Αυτοι που κολυμπησαν μια φορα στα θολα οπορτουνιστικα αντεπαναστατικα νερα
μια ζωη εκει θα κολυμπουν για παντα Το ιδιο συμβαινει και με την ΚΝΕ οπως
kαι με τον Πελετιδη (προσφορα οικοπεδου στον Χρυσοχοιδη για την κατασκευη
αστυνομικου μεαρου στην Πατρα) του ΚΚΕ Την αντεπαναστασταση που προσκυνησαν το 56 δεντην προσκυνησαν ουτε απο επιπολαιοτητα ουτε για προσωρινη χρηση αλλα γιατι ο οπορτουνισμος ηταν βαθυ πιστευω τους και τον καθιερωσαν για μονιμη χρηση
Ειναι λαθος αν καποιοι επειδη το ΚΚΕ καποες φορες λεει και κανει καποιους
ψευτικους επαναστατικους ακροβατισμους οτι τους ενοει κιολας Το κομμα αυτο
ειναι ταγμενο συνειδητα στην υπηρεσια του αστικου κρατους και θα το υπηρετει
καθε φορα που θα το χρειαζεται

14 Ιουλίου 2020 στις 5:46 μ.μ.

Σιγά τα αίματα, ρε μεγάλε! Μη λες τέτοια, γιατί αυτή τη φορά θα σε ...κράξει ακόμη κι ο ...Περισσός! Άκου... "το πρώτο μας ξεκαθάρισμα"! Και ποιοι είστε σεις, ώ παμμέγιστε, που θα "ξεκαθαρίσετε" τα παιδιά του ΝΑΡ, ακόμα κι αν δεν έχουν δίκιο στην καταγγελία τους; Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να μιλάτε έτσι; Βρε, Δημητράκη Κουτσούμπα, δοσ'τους μέσω των οργανώσεων καμιά καλή συμβουλή, για το πώς πρέπει να μιλάνε δημοσίως, χωρίς να σας δυσφημίζουν! Και στείλε τους και κανένα βάλιουμ για τα νεύρα! Εν ανάγκη λιγάκι... ξίδι!

14 Ιουλίου 2020 στις 5:53 μ.μ.

melito @. Για τον Πελετιδη και το θέμα στην Πάτρα με την αστυνομική διεύθυνση, άμα δεν γνωρίζεις, καλύτερα, μην αναφέρεσαι. Ψάξτε το πρώτα και μετά να γράφετε. Ήταν υποχρεωμένη η δημ. αρχή, να δώσει οικόπεδο για να γίνει η διεύθυνση αστυνομίας της Αχαΐας εκεί πού επιθυμεί ο δήμος. Και οχι να επιλέξει το ΥΠΠ εκεί όπου θέλουν αυτοί. Το οικόπεδο που ήθελαν ηταν στο ιστορικό κέντρο της πόλης. ΥΠΕΡΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ......

14 Ιουλίου 2020 στις 10:36 μ.μ.

Μπράβο melito, η διασκέδαση συνεχίζεται. Πολιτικός αχταρμάς που καταλήγει πάντοτε στο κουίζ: "Βρείτε πότε ακριβώς συμβιβάστηκε το ΚΚΕ με την αστική τάξη και κερδίστε έμμισθη θέση συριζοτρόλ". Να 'σαι καλά, περνάμε τόσο ωραία!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger