Home » , » Ψυχιατρική γνωμάτευση για τους μπάτσους

Ψυχιατρική γνωμάτευση για τους μπάτσους

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020 | 1:03 π.μ.


Υπάρχουν μια σειρά καλέσματα από φοιτητικούς συλλόγους, εργατικά σωματεία και πολιτικές συλλογικότητες για συγκέντρωση, σε ένδειξη αλληλεγγύης στους εννιά συλληφθέντες. -κάποιοι απ' τους οποίους, μάλιστα, βασανίστηκαν από τους μπάτσους μετά την σύλληψή τους- της διαδήλωσης της Πέμπτης.

Μένει, λοιπόν να βρεθούμε, σήμερα Δευτέρα 13 Ιούλη, στις  στις 9.30 π.μ. στα δικαστήρια των Ευελπίδων για να δείξουμε ότι τα θύματα της κρατικής καταστολής και των ασφαλίτικων σκευωριών δε βάρος τους, δεν είναι μόνα.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι σαθρές κατασκευασμένες   -ορισμένες κακουργηματικού χαρακτήρα-  που απέδωσαν σε βάρος των συλληφθέντων, οι μπάτσοι, θα κονιορτοποιηθούν σε μια ακροαματική διαδικασία. (Εκτός πια και αν έχουν νεκραναστηθεί τα μετεμφυλιακά δικαστήρια σκοπιμότητας. Με την κυβέρνηση των "αρίστων" τίποτα πια δεν θα μας προκαλέσει έκπληξη).

Σε κάθε περίπτωση πάντως, αυτό που πρέπει να μας ενδιαφέρει πρωτίστως -πέρα απ΄το πως θα αντιμετωπίσουμε τις ποικιλόμορφες προκλήσεις που δεχόμαστε καθημερινά απ' το κράτος- είναι πώς θα οργανώσουμε την αντεπίθεση μας στην άκρατη κρατική καταστολή.

Με τα όσα έρχονται καθημερινά στην δημοσιότητα γίνεται απόλυτα επίκαιρο ένα "ψυχογράφημα" που έκανε πριν αρκετό καιρό, ο ψυχίατρος Κλεάνθης Γρίβας για τους μπάτσους και παραθέτουμε στην αρχική μας φωτογραφία.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger