Home » , » Ο νόμος έκτρωμα για τις διαδηλώσεις να μείνει στα χαρτιά - Βίντεο από την συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Σύνταγμα

Ο νόμος έκτρωμα για τις διαδηλώσεις να μείνει στα χαρτιά - Βίντεο από την συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Σύνταγμα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020 | 9:56 μ.μ.

Θύελλα αντιδράσεων έχει δημιουργήσει η κυβερνητική πρόθεση να ψηφίσει  ένα νομοθετικό τερατούργημα με επιδίωξη να επιβάλλει την de facto κατάργηση των διαδηλώσεων-συγκεντρώσεων-ανοιχτών διαμαρτυριών.

Εργατικές οργανώσεις και συνδικάτα θα δώσουν την δική τους απάντηση και αυτός ο νόμος-έκτρωμα θα μείνει στα χαρτιά.

Εχει προγραμματιστεί διαδήλωση το Σάββατο 4/7 12.00 στην  Κάνιγγος από οργανώσεις τις εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, ενώ την Δευτέρα 6 Ιούλη πραγματοποιείται ανοιχτή σύσκεψη μαζικών φορέων του συνδικαλιστικούς, εργατικού, φοιτητικού κινήματος  στον Α΄  όροφο του  Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 32), για να καθοριστούν παρόμοιες δράσεις.

Μαζικότατη ήταν και η σημερινή συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Σύνταγμα ενάντια στο αντιδραστικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τις διαδηλώσεις.
Κεντρικός ομιλητής ήταν το μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Κύριλλος Παπασταύρου που κάλεσε το λαό σε μαζικό λαϊκό ξεσηκωμό για να αποσυρθεί τώρα το νομοσχέδιο της κυβέρνησης της ΝΔ που προσπαθεί να "βάλει στο γύψο" το δικαίωμα στην εργατική - λαϊκή κινητοποίηση, για το οποίο χύθηκαν ποταμοί αίματος.

Tο παρόν στην συγκέντρωση έδωσε και ο γ.γ της Κ. Ε του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας o οποίος δήλωσε: «Σε αυτό το κατάπτυστο νομοσχέδιο δε χωράνε βελτιώσεις ούτε διορθώσεις. Η μόνη λύση είναι να αποσυρθεί, εδώ και τώρα, αυτό το αντιδραστικό τερατούργημα. Σε κάθε περίπτωση, στους δρόμους του αγώνα θα κριθεί το δίκιο».


Με πληροφορίες από news247.gr 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger