Home » , » "Ρουβίκωνας που του χρειάζεται ...".

"Ρουβίκωνας που του χρειάζεται ...".

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 12 Ιουλίου 2020 | 8:11 μ.μ.

Του Σ.Λ

Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς εννοεί η πιστή μας αναγνώστρια -"πλεμπαία" όπως αυτοπροσδιορίζεται- όταν στο e-mail που μας έστειλε παραθέτοντας ένα link με σημερινό κείμενο του Σάκη Μουμτζή εκτιμάει για τον αρθρογράφο της ιστοσελίδας liberal.gr: "Ρουβίκωνας που του χρειάζεται ...".

Ο δημοσιολόγος υπάλληλος του Μαυρίδη δεν κόρωσε το ταξικό του μίσος του ενάντια στον νεολαίο Κώστα Καλαμπόκα -που οι μπάτσοι τον συνέλαβαν αναίτια, τον ξυλοφόρτωσαν και στην συνέχεια του φόρτωσαν κατασκευασμένες κατηγορίες- με τις ηλιθιότητες που έγραψε χτες στον λογαριασμό που διατηρεί στο twitter.
Σήμερα -και την στιγμή που το διαδίκτυο έχει πλημμυρίσει από καταγγελίες για την δολοφονική επίθεση της ΕΛ.ΑΣ. στην αντικυβερνητική διαδήλωση της Πέμπτης- επανέρχεται, η αισχρή γραφίδα με νέα "σοδειά εμεσμάτων"  πάλι με στόχο τον αγωνιστή νεολαίο.

Προσπαθεί ο άθλιος Μουμτζής να παραδώσει μαθήματα στο μέλος την ν. Κ.Α για το δικαιικό σύστημα που υπάρχει στην χώρα μας, αποδεικνύοντας ακόμα μια φορά πόσο αμόρφωτος είναι.

Δεν θα επανέλθουμε στο λεγόμενο "τεκμήριο αθωότητας". Αυτό για τον αρθρογράφο του Μαυρίδη υπάρχει μόνο όταν  κατηγορούνται κουστουμαρισμενα λαμόγια της τάξης του.

Αλλά συν τοις άλλοις είναι και τόσο απαίδευτος που δεν αντιλαμβάνεται ότι αυτά που έγραψε -π.χ
"Σαν τον Κώστα υπάρχουν πολλά παιδιά. Πιστεύουν πως θα αλλάξουν την κοινωνία καταστρέφοντας την. Ακούνε άκριτα τους καθοδηγητές τους, ο οποίοι είναι άτομα φανατισμένα και εξουσιαστικά"- είναι ποινικά κολάσιμα και συνιστούν συκοφαντική δυσφήμηση..
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger