Home » , » Δημοσκόπηση κατευθείαν από την κατσαρόλα του Κούλη

Δημοσκόπηση κατευθείαν από την κατσαρόλα του Κούλη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020 | 11:11 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Η γαλάζια συμμορία είναι σε πολύ δύσκολη θέση. Η φθορά που έχει είναι τρομερή. Η κατρακύλα της είναι αποτέλεσμα της λεηλασίας, των σκανδάλων, των ψεμάτων, της εξαπάτησης, της δικτατορίας.

Το 20% του μισθού που έχασαν οι εργαζόμενοι, η οικτρή οικονομική κατάσταση των περισσότερων μικρομεσαίων επιχειρήσεων και η τρομακτική αύξηση της ανεργίας, θα αποτυπωθεί στις κάλπες. Η ΝΔ είναι ήδη δεύτερη και καταϊδρωμένη.

Η χθεσινή συγκέντρωση κατά της Χούντας του Μητσοτάκη ήταν τεράστια σε όγκο και παλμό. Ο υιός του Αποστάτη τρομοκρατημένος διέταξε τους πραιτοριανούς να χτυπήσουν τον κόσμο. Ταυτόχρονα είπε στους πληρωμένους ψεύτες του, να διαστρεβλώσουν άλλη μια φορά την πραγματικότητα.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση κατευθείαν από την κατσαρόλα του Κούλη το 41% θα άφηνε δεξιό παιδεραστή να ασελγεί στο παιδί του, ενώ θα αυνανίζονταν με το “παρτουζάκι” ζητώντας από τον κηφήνα να τους σαπίσει οικογενειακώς στο ξύλο!

Αν αυτό σας φαίνεται τερατώδες, σας θυμίζω τα λόγια του Άδωνι. Πως ό,τι έγκλημα κάνουν οι νεοδημοκράτες είναι ιδιωτική τους υπόθεση!

Οι του ΣΥΡΙΖΑ ψηφίσουν πια ΝΔ σύμφωνα με τον SSKai και τη Γκέμπελς ΑΕ!

Η πλειοψηφία των ανθρωποφάγων που ρωτήθηκαν νοσταλγεί εκτός από τους χουντικούς νόμους περί των συγκεντρώσεων, τανκς στους δρόμους, βασανιστήρια στην ΕΑΤ – ΕΣΑ (πρόγονο των ΜΑΤ), εξορίες Κομμουνιστών, και χάσιμο της υπόλοιπης Κύπρου, του Αιγαίου, της Θράκης κλπ για να μην αφήνουν οι προδότες μισές δουλειές.

Ούτε τα προηγούμενα διεστραμμένα ψέματα πίστεψε κανείς, ούτε τα σημερινά, τα οποία στοιχίζουν εκατομμύρια. Οι γαλάζιοι κλέβουν το Δημόσιο και δίνουν μέρος των κλοπιμαίων στα ΜΜΕ για να λένε πώς δεν υπάρχει πλιάτσικο και να κολακεύουν τα λαμόγια!

Με 1.800.000 που πήρε ο Αλαφούζος, φτιάχνει ό,τι δημοσκόπηση θέλει ο Κούλης. Αυτός πληρώνει (με δικά μας λεφτά), αυτός βάζει και τα ποσοστά. Επειδή βιάστηκε όμως λόγω πανικού έκανε μερικά λάθη όπου γέλασαν όσοι τα είδαν.
Λάθος πχ που είπαν πως αυξήθηκε η διαφορά.
Αν εννοούν πως ο πρώτος ΣΥΡΙΖΑ αφήνει πια καθαρά πίσω τη δεύτερη ΝΔ συμφωνούμε.

Όμως δεν μπορείς να μιλάς για “άνοιγμα της ψαλίδας” όταν στο προηγούμενο παραμύθι της ίδιας εταιρίας σου έδιναν 1,5% παραπάνω! Πήγαινε στο δημοτικό και μάθε ξανά αριθμητική.
25000 δώσανε για ένα ψέμα, ας πάρουν ένα δάσκαλο να τους μάθει τουλάχιστο τις πράξεις.

Αφού κάνουν αυτοί εκτίμηση γιατί όχι και μεις.
Θα αρχίσουμε από τα στάνταρ. Το ΚΙΝΑΛ βάρεσε επίσημα διάλυση. Η τσόντα τέλειωσε στα μούτρα όσων ψήφισαν. Στις επόμενες εκλογές θα έχουν ποσοστό που θα φαίνεται μόνο με μικροσκόπιο.

Το ΚΚΕ έτσι βγαίνει τρίτο κόμμα. Ελπίζω πως αυτή τη φορά ο κόσμος θα εκτιμήσει τη συνέπεια του και τον αγώνα που δίνει κατά της Νέας Δικτατορίας.

Η ΝΔ θα συνεχίσει να πέφτει με ακόμα πιο γρήγορους ρυθμούς, οπότε ο ΣΥΡΙΖΑ θα αυξήσει τη διαφορά.

Υπενθυμίζουμε πως έρχεται Φθινόπωρο με Κορονοϊό, Ύφεση, Χρεοκοπία, Μνημόνιο και Πλειστηριασμούς.
Επίσης, όσο πληρώνουν τα κανάλια, τόσο αγανακτούν συνταξιούχοι και εργαζόμενοι, που χάνουν το μισθό ή τη σύνταξη τους, για να λέει κουταμάρες ο Αλαφούζος, ο Βαρδινογιάννης και άλλοι κουμπάροι.

Ένα άλλο που εξόργισε τους περισσότερους , εκτός από το πλιάτσικο και τη χούντα, είναι το κουκούλωμα του νεοδημοκράτη παιδεραστή. Η ΝΔ δεν είναι απλή συμμορία απατεώνων. Έχει τους πιο διεφθαρμένους και ανήθικους εγκληματίες.
Η συντριβή της είναι βεβαία.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 7 σχόλια

11 Ιουλίου 2020 στις 2:10 π.μ.

Αν κ με κοψατε αλλαξατε την φωτο..

11 Ιουλίου 2020 στις 2:51 π.μ.

Λώλος Δροσινός. Δεν σε κόψαμε. Ηταν λάθος μας που βάλαμε μια φωτο αρχείου και επανορθώσαμε. Θωρείς "κόψιμο" ότι εσύ μας επισήμανες την αστοχία μας; Επανορθώνουμε πιο αναλυτικά με την προσδοκία να σε καλύψουμε: "Ο κ Λώλος Δροσινός μας επισημάναμε ότι αρχικά στην ανάρτηση μας ήταν λάθος που βάλουμε φωτογραφία αρχείου Αποκαταστήσαμε ολίσθημά μας". Οκ τώρα κ.
Λώλο;

11 Ιουλίου 2020 στις 8:27 π.μ.

Δεν θελω δηλωση μετανοιας ρε παιδια.Εξαλου το σχολιο που χαθηκε δεν αφορουσε μονο την φωτο αλλα κ το γενικοτερο υφος του κειμενου που δεν πολυκολλαει με επαναστατικο μπλογκ ουτε με τη διαδρομη του αγωνιστη ΓΓ .Που ακουστηκε να κατηγορει ΜΟΝΟ το ενα σαπιο κομμα του συστηματος επαναστατικο μπλογκ και να προβλεπει με χαρα την εκλογικη του συντριβη λες κ αν βγουν οι αλλοι θα κανουν τιποτα διαφορετικο; Ασε που η εκτιμηση οτι ο Συριζα ειναι μπροστα δεν την κανει ουτε η κουμουνδουρου..

11 Ιουλίου 2020 στις 3:23 μ.μ.

Ο Γ.Γ που κολλάει; Προφανώς τα κείμενα του εκφράζουν διαμετρικά αντίθετες απόψεις από το παραπάνω του Μήτσου.
Επειδή εγώ κάπου συντονίζω τις αναρτήσεις να σου πω ότι δεν υπάρχει εδώ καμιά λογοκρισία. Ο Γιώργης είναι ένας αγωνιστής που τον εκτιμώ απίστευτα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει τα περιθώρια να καθορίζει το περιεχόμενο των αναρτήσεων που κάνουν οι συντάκτες του blog.

Υ.Γ. Κι εμένα δεν με βρίσκουν σύμφωνο όλος αυτός ο κοινοβουλευτικός κρετινισμός και οι "προβλέψεις" του σ. Μήτσου. Αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα απολύτως. Πιθανόν κι αυτός να διαφωνεί με τα δικά μου κείμενα.

Προς αποφυγή παρερμηνειών

Συντροφικά

Σ.Λ.

12 Ιουλίου 2020 στις 10:45 π.μ.

Σ.Λ την δεχομαι την οπτικη σου καμμια παρεξηγηση

12 Ιουλίου 2020 στις 3:39 μ.μ.

Ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις σας αγαπητέ αναγνώστη.
Ευχαριστώ ακόμα μια φορά το site που δημοσιεύει χωρίς καμιά παρέμβαση τα κείμενα μου, ακόμα κι όταν ζητάω προσωπικά να διορθωθούν λαθάκια που δεν αλλάζουν το νόημα!
Γι αυτό γράφω μόνο εδώ και πουθενά αλλού.
Όντως στο συγκεκριμένο κείμενο δεν φαίνεται επαναστατικότητα, συμφωνώ. Δεν έχω γράψει όμως μόνο αυτό. Έγραψα έτσι και λόγω χώρου ώστε να δοθεί έμφαση σε ένα συγκεκριμένο θέμα.
Θεωρώ πλεονασμό να επαναλαμβάνω πάγιες θέσεις μου σε όλα τα άρθρα που γράφω.
Θέλω Επανάσταση γιατί είναι ο μόνος τρόπος να προχωρήσουμε.
Θέλω ακόμη την ανασύσταση της ΟΠΛΑ, ως απάντηση στη φασιστική βία.
Η καλόπιστη κριτική πάντα γίνεται δεκτή με ευχαρίστηση.

Να απολογηθώ τώρα για κάτι άλλο.
Όταν άγνωστοι ξεπάστρεψαν δυο ναζί καταδίκασα την πράξη.
Κάθε φορά όμως που διαβάζω τα σχόλια μίσους για τους εργαζόμενους από φασίστες της ΝΔ ή των άλλων συμμοριών της δεξιάς, καθώς και τα ψέματα τους, νευριάζω τόσο που λέω να αγιάσουν τα χέρια όσων καθαρίζουν παλιοτόμαρα!
Κι ας ξέρω πως έτσι δεν γίνεται δουλειά. Πως χρειάζονται μαζικοί, συνεχείς αγώνες. Αλλά όταν ακούς ύβρεις και απειλές προφανώς αγανακτείς.

Κάθε δημοσκόπηση θα την διακωμωδώ, όπως μπορώ. Γιατί πιστεύω πως οι μαϊμούδες γίνονται άλλοθι για δικτατορικά μέτρα. Δεν μπορεί ο κόσμος να στηρίζει κάποιον που βούλιαξε την Οικονομία. Ποτέ δεν έγινε, πουθενά, κάτι τέτοιο. Ούτε το βλέπω στην καθημερινότητα που έχει γίνει κόλαση.
Ευχαριστώ και πάλι.

13 Ιουλίου 2020 στις 10:30 π.μ.

Διαφώνησα Μήτσο με καποια απο τα γραφομενα και ειπα την αποψη μου χωρις να θελω να προσβαλλω εσενα η καποιον άλλο.Ολα οκ καλο ειναι να ακουγονται διαφορετικες αποψεις

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger