Home » , » Ν.Δ: Ανάγοντας την μαζική εξαπάτηση σε επιστήμη

Ν.Δ: Ανάγοντας την μαζική εξαπάτηση σε επιστήμη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 5 Ιουλίου 2020 | 4:58 μ.μ.

Υπερβολικά δεν κρατάει το "μαγείρεμα" που έχει τίτλο «διαδικασία ποιοτικού και ποσοτικού ελέγχου», η ολοκλήρωση του οποίου, σύμφωνα με τον κ. Πέτσα, θα επιφέρει και την γνωστοποίηση της λίστα και τα ποσά που έλαβαν τα ΜΜΕ από την διαβόητη, πλέον, καμπάνια προβολής για την αντιμετώπιση του κοροναϊού;
Και γιατί αυτό το θέμα έχει εξαφανιστεί εντελώς από την δημοσιότητα;

Από εκεί και πέρα, τα κυβερνητικά στελέχη προσπαθούν να ανάγοντας την μαζική εξαπάτηση και παραπληροφόρηση του κόσμου σε επιστήμη.
Και σε ένα βαθμό το έχει καταφέρει, αφού ελέγχει ασφυκτικά την παρεχόμενη μαζική "ενημέρωση". (Αρκεί κάποιος να ρίξει μια ματιά στις τηλεθεάσεις, στις ακροαματικότητες των ρ/σ, στην αναγνωσιμότητα ηλεκτρονικών και έντυπων ΜΜΕ).

Δείτε μια σημερινή εξέλιξη. Κυκλοφορεί το Documento με συγκλονιστικές αποκαλύψεις. Μαθαίνουμε για πρώην υπουργούς της Ν.Δ., που είναι παιδεραστές, για Αρεοπαγίτες που πληρώνονται για να εκδίδουν δικαστικές αποφάσεις, γίνεται γνωστό ότι υπουργοί της ΝΔ έχουν νταλαβέρια με μαφιόζους και μπράβους, ενημερωνόμαστε για απίστευτα εγκληματικά κυκλώματα με την συμμετοχή ανώτατων αξιωματικών της αστυνομίας .... 

Και τι απαντάει το κυβερνητικό κόμμα; Κάνει γαργάρα τις σοβαρές αποκαλύψεις σε βάρος του και μιλάει για  "λειτουργία παρακράτους από τον ΣΥΡΙΖΑ και παραπέμπουν σε πρακτικές μαφίας". Επικαλείται δημοσίευμα της φυλλάδας "Πρώτο Θέμα" που αναφέρει ότι ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας ισχυρίζεται ότι έλαβε «υπό τον συντονισμό και την εποπτεία του Μαξίμου» και του Ν. Παππά τρία εκατομμύρια ευρώ από λιβανέζικο κατασκευαστικό κολοσσό, ώστε να λάβει μέρος στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, το 2016.
Τελικά, πάντα σύμφωνα με τους ισχυρισμούς Καλογρίτσα τα χρήματα τα διέθεσε για να κυκλοφορήσει η εφημερίδα Documento.
Αυτή η εκδοχή διαψεύδεται από τον Κώστα Βαξεβάνη που παραθέτει κείμενο του που είχε δημοσιεύσει σε ανύποπτο χρόνο όπου και περιγράφεται το ιστορικό της έκδοσης του Documento, καθώς και η συνεργασία που είχε συνεργασία με τον Καλογρίτσα.

Με δυο λόγια η Ν.Δ., πετάει την μπάλα στην εξέδρα, δεν αναφέρει το παραμικρό για τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις σε βάρος της και μας θυμίζει το ανέκδοτο της εποχής του ψυχρού πολέμου: "Κι εσείς βασανίζεται τους μαύρους".

Υ.Γ: Δεν θέλει θράσος να μιλάει για λειτουργία  "παρακράτους" το κόμμα της δεξιάς;

Υ.Γ 2: Ξοφλάει γραμμάτια ο Μητσοτάκης στον Ιερώνυμο -προφανώς να ήταν μέρος του παζαριού για την στάση του στο θέμα της αντιμετώπισης του κορονιϊού-  αν ισχύει η πληροφορία που δημοσιεύεται και αναφέρει ότι η κυβέρνηση άμεσα θα προχωρήσει στην πρόσληψη 10.000 παπάδων 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger