Home » , » Δεν πιστεύουν στις θείες προφητείες των αγίων;

Δεν πιστεύουν στις θείες προφητείες των αγίων;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020 | 3:19 μ.μ.

"Η υπέροχη Αρβελέρ, είπε ότι δεν θα της φαινόταν παράξενο αν δάκρυζαν τα ψηφιδωτά του ναού της Αγια Σοφιάς. Κι εγώ ήδη ακούω το βουβό κλάμα τους μέσα μας", έγραψε ο Διονύσης Σαββόπουλος στον λογαριασμό του στο facebook.
Εδώ η εξήγηση είναι ότι τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται γιατί δεν υπάρχει περίπτωση ο τραγουδοποιός να χρησιμοποιεί την έκφραση "την άκουσα" με το νόημα που τις έδιναν οι χασικλήδες ρεμπέτες.

"Στην βαρβαρότητα της Τουρκίας προτάσσουμε τον πολιτισμό μας. Με την πέννα και την μουσική μας ακτινοβολούμε στην οικουμένη. Αν κινδυνέψουν όμως τα ιερά και τα όσια μας πιάνουμε και το ντουφέκι. Γιατί μέσα μας δεν έσβησε ο θρύλος πως <πάλιν με χρόνους με καιρούς πάλιν δικιά μας θάναι", διακηρύσσει από την διαδικτυακή του παρουσία ο κυβερνητικός βουλευτής Καστοριάς, Ζήσης Τζηκαλάγιας.

Δεν θα χάσουμε χρόνο για να αναφέρουμε δεκάδες σχετικές δηλώσεις νεοδημοκρατών που θεώρησαν χρέους τους να κάνουν τοποθετήσεις ώστε να "ανυψωθεί το εθνικό φρόνημα".

Δεν ξέρουμε όμως γιατί αυτό το θεώρησαν απαραίτητο τα νεοδημοκρατικά στελέχη. νομίζουμε ότι ο θεόπνευστος λόγος του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτη, που προβάλλεται απ' όρους τους ενημερωτικούς νεοδημοκρατικούς ιστότοπους αρκούσε.«Το τέλος της Τουρκίας θα ξεκινήσει από την ημέρα που θα μετατρέψουν την Αγιά Σοφιά σε τζαμί. Εγώ δεν θα το δω αλλά εσείς οι νέοι θα τα δείτε όλα…», είχε προφητεύσει ο άγιος.
Κι αυτός δεν είναι κάποιος τυχαίος κάτοικος στην χαρισάμενη ζωή των επουράνιων. Ο άγιος Παϊσιος έκανε το τραπέζι σε φίδια. Είχε κολιτιλίκια με αρκούδες και λύκους. Είχε προσωπικά αλισβερίσια με τον Χριστό. Η Παναγία η ίδια του ετοίμαζε τα γεύματα του και όταν αυτή είχε δουλειά την αντικαθιστούσε ένας άγγελος. Ο διάβολος υποκλίθηκε στην προσωπικότητα του, μίλαγε με σαύρες, έπεσε από γκρεμό 100 φορές και σώθηκε, πάλεψε με μοναχό Saolin και τον νίκησε κ.α  

Οταν, λοιπόν ένας άγιος με τόσα θεία χαρίσματα, -διαβάστε εδώ περισσότερα για να εκπλαγείτε- σας λέει ότι τώρα ακολουθούμε μια πορεία που έχει χαράξει ο Υψιστος δεν καταλαβαίνουμε τις "εθνικοπατριωτικές" αντιδράσεις κάποιων δεξιών.
Δεν πιστεύουν στις θείες προφητείες των αγίων;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger