Home » , » Οξύ αστυνομικό οίδημα

Οξύ αστυνομικό οίδημα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020 | 7:59 μ.μ.


Με τρεις μόνο λέξεις η δημοσιογράφος Κατερίνα Ακριβοπούλου  μας παρουσίασε το σωστό πόρισμα, μετά το αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής, στην σωρό του Βασίλη Μάγγου.

Η πολιτική αλητεία του ΧρυσοΒορίδη, εδώ και καιρό σταμάτησε να μας κάνει εντύπωση.
Είναι ένας τύπος που από πολιτικός τυχοδιώκτης και "γενίτσαρος", έχει καταντήσει ένας συνειδητοποιημένος φασίστας και σαν τέτοιος θα πρέπει να λογοδοτήσει όταν έρθει η εποχή που προσδοκούμε και παλεύουμε γι' αυτή.

Τα πρώτα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής, του Βασίλη, αποδίδουν τον θάνατο του σε οξύ πνευμονικό οίδημα. (Το  τελικό πόρισμα αναμένεται να ολοκληρωθεί μετά από ένα περίπου μήνα, αφού βγουν τα αποτελέσματα τοξικολογικών και άλλων χρονοβόρων εξετάσεων).

Σε κάθε περίπτωση ότι και να αναφέρει θα παραλείπει να γνωστοποιεί αυτά που περιέχει το "πόρισμα" όπως το παρουσιάζει ο πατέρας του νεκρού αγωνιστή νεολαίου, Γιάννης Μάγγος, στην "ΕφΣυν":

  Αυτό είναι το δικό μας πόρισμα

«Το μόνο που δεν αποδεικνύεται ιατροδικαστικά είναι ότι το άγριο ξύλο, που έφαγε ο γιος μου, τον έριξε ψυχολογικά. Μετά την αστυνομική βία, που ασκήθηκε πάνω τόσο εντός όσο και εκτός του αστυνομικού τμήματος, το παιδί έπεσε κατακόρυφα. Του κατέστρεψαν την ψυχολογία.

Αυτό τον έριξε εκεί που τον έριξε. Μπορεί να ήταν ό,τι ήταν, αλλά ήταν και αγωνιστής. Ήταν μια χαρά, δούλευε, έβγαζε μεροκάματο και ξαφνικά μετά το ξύλο που έπεσε, τον γύρισαν στο μηδέν. Ήξεραν ίσως ποιος ήταν και γι' αυτό έπεσαν όλοι επάνω του και τον χτύπαγαν.

Αυτό είναι το δικό μας πόρισμα και αυτό διαπιστώνουμε εμείς»

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger