Home » , » Μια απάντηση στον "νομικό εκπρόσωπο" της Μεγαλοδύναμης

Μια απάντηση στον "νομικό εκπρόσωπο" της Μεγαλοδύναμης

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020 | 3:31 π.μ.

Ανήμερα της γιορτής της Μεγαλόχαρης και κάποιος δικηγόρος-ποιητής και συγγραφέας, ονόματι, Ανδρέας Μ. Καραγιάννης, επικαλείται τον αντιρατσιστικό νόμο, και απαιτεί μέσω της έγκαιρης θρησκευτικής ιστοσελίδας "ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE" να παρέμβει εισαγγελέας και να ασκήσει δίωξη σε βάρος του σκιτσογράφου. Γιώργου Μικάλεφ.

Κι αυτό, γιατί σύμφωνα με τον χριστιανό δικηγόρο, ο καλλιτέχνης δεν "σεβάστηκε το θρησκευτικό αίσθημα των πιστών" και "δημοσίευσε στα social media comics τα οποία κοροϊδεύουν χυδαία το πρόσωπο της Παναγίας".

Μάστα. Η πρώτη παρατήρησή μας είναι, ότι αν τα "πήρε" στο φωτοστέφανο της η μητέρα του Χριστού, υποθέτουμε ότι έχει την δυνατότητα -σ' αυτή ή στην επουράνια ζωή- να τιμωρήσει τον ασεβή με πιο αρμόζουσα ποινή, απ' ότι μπορεί να του επιβάλλει ένας δικαστικός λειτουργός.

Ας μην επικεντρωθούμε όμως σ' αυτό και σαν αυθάδεις που είμαστε θα θέσουμε κι εμείς κάποια σχετικά ερωτήματα που αφορούν το επιστημονικό αντικείμενο του θρησκευόμενου νομικού. 

Είναι γνωστό ότι η πιο μεγάλη θρησκευτική γιορτή για την Θεομήτορα κάθε χρόνο λαμβάνει χώρα στο σχετικό ιερό ίδρυμα της Τήνου.

Χιλιάδες χριστιανοί και όχι μόνο απ' την Ελλάδα, καταφθάνουν στο νησί, και μαζί με την ομολογία πίστεως τους καταθέτουν και ανεκτίμητης αξίας "τάματα".
   
Δεν είναι επίσης άγνωστο, ότι ο δεσπότης Σύρου, Δωρόθεος, -"Νταβατζής", "τρελή", "μεγάλη καλιαρντή", και "ψεύτρα" για ορισμένους- ο οποίος διαχειρίζεται όλες αυτές τις προσφορές των πιστών, έχει κάτι δικαστικά μπερδέματα, σαν "ο παπάς που θέλει την μίζα του" και το πως σε συνεργασία με κάποιους μαφιόζους "αξιοποίησε" τα τάματα για πάρτι του.

Εδώ και αρκετό καιρό και παρ' όλο που υπήρξαν μια σειρά δημοσιεύματα αγνοείται η όλη κατάληξη της υπόθεσης, 

Επειδή εμείς δεν επιθυμούμε να καταλήγουμε σε αυθαίρετα συμπεράσματα, μήπως ο δικηγόρος, αρθρογράφος, του εκκλησία online, ο οποίος έχει τόση καλή γνώση για να εκκλησιαστικά δρώμενα, θα ήθελε να μας δώσει μια απάντηση, σε ποιο στάδιο βρίσκεται η όλη υπόθεση; 

Θα του είμαστε υπόχρεοι.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger