Home » , » Το στρατιωτικοφασιστικό καθεστώς της Αγκυρας, βάζει "γυαλιά" στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Το στρατιωτικοφασιστικό καθεστώς της Αγκυρας, βάζει "γυαλιά" στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020 | 6:53 μ.μ.

Παραπολιτικό το παρακάτω σχολιάκι αλλά έχει την αξία του.
Το γράφαμε και χτες. Οσα παρακολουθούμε αυτές τις μέρες, επιβεβαιώνουν τις εκτιμήσεις επιστημόνων που κάνουν λόγο για δυναμική εμφάνιση δεύτερου κύματος, του δολοφονικού ιού. 

Ενα από τα φασικά μέτρα αυτοπροστασίας μας είναι να φορούμε μάσκα. Και εδώ υπάρχει ένα "ζητηματάκι".
Σε όλες τις δυτικές χώρες.η μάσκα, κοστίζει πολύ φθηνά και εκτός απ' την Ελλάδα, παντού υπάρχει διατίμηση. Εδώ η εμπορία της αποτελεί μέθοδο κερδοσκοπίας και λαμογιάς.

Προσέξτε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Ενώ στα σούπερ μάρκετ προμηθεύεσαι την μάσκα προστασίες από τον κορονοϊό. με ,0,50 ευρώ  και με μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο θα διαπιστώσεις ότι αν κάνεις μαζική παραγγελία μπορείς να αγοράσεις το τεμάχιο με 0,25, η γνωστή κ. Σοφία Νικολάου, γενική γραμματέα Αντιεγκληματικής Πολιτικής, ένα από τα "άριστα" κυβερνητικά στελέχη, κάνει το εξής προκλητικό και απίστευτο. Προμηθεύεται για τους φυλακισμένους και το σωφρονιστικό προσωπικό μάσκες με απευθείας ανάθεση, από δυο εταιρείας από δυο εταιρείες που καμιά σχέση δεν έχουν με την προμήθεια υγειονομικού υλικού. (Η πρώτη εμπορεύεται "Αμορτισέρ αυτοκινήτων" και η δεύτερη "αποκριάτικα κοστούμια, χριστουγεννιάτικα στολίδια 2020 και έπιπλα κήπου"). Απ' την μια εταιρεία αγόρασε 270.000 μάσκες με τιμή μονάδας 0,80 και απ' την άλλη  60.000 με τιμή 0,75, με λεφτά φυσικά του κρατικού προϋπολογισμού.

Και εδώ όσο και να φαίνεται απίστευτο το στρατιωτικοφασιστικό καθεστώς της Αγκυρας,βάζει "γυαλιά" στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Σε ειδησεογραφική ιστοσελίδα διαβάζουμε την παρακάτω είδηση:

Στην Τουρκία η κυβέρνηση στέλνει πακέτο με πέντε μάσκες τη βδομάδα σε κάθε πολίτη που κάνει σχετική αίτηση μέσα από το site ePttAVM.com. Το μέτρο ξεκίνησε στις αρχές του περασμένου μήνα.

Παράλληλα, τα φαρμακεία προμηθεύονται μάσκες που παρασκευάζονται στη χώρα και τις παρέχουν δωρεάν στους πολίτες. Η Τουρκία έχει ανακοινώσει πως μπορεί να παράγει 12 εκ. μάσκες την ημέρα. Το Σάββατο, τα φαρμακεία παρέλαβαν 55 εκ. επιπλέον μάσκες προς διανομή στο κοινό.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger