Home » , , » Επικίνδυνοι και ανόητοι

Επικίνδυνοι και ανόητοι

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020 | 10:22 μ.μ.

Συν τοις άλλοις είναι  και εντελώς ανόητοι οι άνθρωποι.
Δεν γνωρίζουν ούτε το στοιχειώδης δόγμα που τους δίδαξε ο "εθνάρχης" τους και το οποίο αναφέρει: "Στην πολιτική υπάρχουν πράγματα που λέγονται και δεν γίνονται και πράγματα που γίνονται και δεν λέγονται".

Απ' αυτή την έννοια δεν μπορεί να προσδώσουμε το μέγεθος της αφέλειας - για να το γράψουμε κομψά- του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου.
Το εκλεκτό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας εμφανίστηκε σε τηλεοπτικό δίαυλο για να μας πει ότι υπάρχει κυβερνητική "επιλογή η μη δημοσιοποίηση των κρουσμάτων στα νησιά"!

Πρόσθεσε και την "σάλτσα" ότι "είναι πολύ δύσκολη η ισορροπία μεταξύ της ανάγκης να προστατευτεί ο πληθυσμός και να λειτουργήσει η οικονομία", αλλά δεν είχε καν την αντιληπτική ικανότητα να συλλάβει πόσο εκθέτει τον κόμμα του και τον προπαγανδιστικό μηχανισμό του.

Ενα άλλο, εξ' ίσου εντυπωσιακό στοιχείο, είναι ότι η κρατική τηλεόραση και προπαγανδιστικό κυβερνητικό φερέφωνο, αντί να θάψει την είδηση την προβάλλει με τον τίτλο που βλέπετε; Πιθανόν ο Ζούλας να είναι σε διακοπές και οι ... ζέστες να επηρέασαν τον αντικαταστάτη του :)
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger