Home » , » Το πολύ το τάκα - τάκα κάνει βουλευτή...

Το πολύ το τάκα - τάκα κάνει βουλευτή...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 4 Αυγούστου 2020 | 10:48 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Τάκα - τάκα: Παιγνίδι την εποχή της προηγούμενης χούντας. Εκνευριστικότατο. Ήταν 2 πλαστικά μπαλάκια που κρέμονταν με σχοινί από ένα κρίκο. Με παλινδρομικές κινήσεις του χεριού ο παίχτης έκανε τις μπάλες να αλληλοσυγκρούονται... Με θόρυβο, που επαναλαμβάνονταν και που θύμιζε κινέζικο μαρτύριο.

Τακα τακα τακα τα! Τακα τακα τακα τα! Τραγούδαγε παλιός τραγουδιστής, που φήμες έλεγαν πως συνουσιάστηκε με βρικόλακα και γέννησε ούφο.

Ο Χουντοείδης θέλει να τρομοκρατήσει. Έτσι με πρόσχημα κουταμάρες που διέδωσαν κυρίως ακροδεξιά τρολλ προσπαθεί να λογοκρίνει το ίντερνετ. Ολοφάνερα θα προσπαθήσει στην συνέχεια να βρει πρόσχημα ώστε να επεκτείνει την απαγόρευση σε όσους ασκούν κριτική στον Κούλη, τη Μαρέβα και τους υπόλοιπους της γαλάζιας ληστοσυμμορίας.

Όμως η λύση είναι πάρα πολύ απλή: Οι μπάτσοι, αν κάτσουν να ελέγξουν, τι γράφουν όλοι στο διαδίκτυο, θα κόψουν φλέβες. Πολύ περισσότερο, αν η κριτική αυξηθεί. Αν πχ καθημερινά τους βρίζουν εκατομμύρια, τι θα κάνουν; Άλλο να βρεις έναν, κι άλλο να σταματήσεις εκατοντάδας χιλιάδες από το να γράψουν τη γνώμη τους. Είναι λοιπόν μια ακόμα μάταιη προσπάθεια όπως ο νόμος με την απαγόρευση των διαδηλώσεων.

Μάλιστα μπορεί να γυρίσει αμέσως μπούμερανγκ στους δικτάτορες.


Παρακαλούμε τα δέοντα

Σαν "νομοταγείς" πολίτες και θέλοντας να συμβάλουμε στην προσπάθεια του κ. Χρυσοχοϊδη, ο οποίος σήμερα έδωσε εντολή στους υφισταμένους του να εντοπίζουν δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, τα οποία περιέχουν απόψεις για την πανδημία, με "παραπληροφόρηση ή θεωρίες συνωμοσίας" και να τα αποστέλλουν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας "προς ενημέρωση και ποινική αξιολόγηση", συνεισφέρουμε το κατά δύναμη.

Σε συνάρτηση με το προηγούμενο κείμενο μας, παραθέτουμε δυο αναρτήσεις που ολοφάνερα εμπίπτουν στην παραπληροφόρηση του κοινού.

Προέρχονται από τον πρώην ιεράρχη Καλαβρύτων, και μια υποψήφια βουλευτή της . Ν.Δ.


Έχουμε λοιπόν και λέμε:

Απαιτούμε να τιμωρηθούν οι παπάδες και τα site των κομματόσκυλων με τα ράσα, που λένε ψέματα πως τάχα ο ιός δε μεταδίδεται με τη μεταλαβιά. Ό,τι προβλέπει ο χουντικός νόμος.

Απαιτούμε άμεσο οριστικό κλείσιμο των Εκκλησιών, που είναι εστίες μόλυνσης. Όσοι χριστιανοί ψηφίσατε ΝΔ, καλά να πάθετε.

Μην ξεχάσουμε και τους δήθεν επιστήμονες, που μας έλεγαν τις αρλούμπες των παπάδων.

Κι αν δείτε την κυρία που έλεγε πως μεταφέρει Χριστό και όχι ιό, κόψτε της ένα πρόστιμο, γιατί δεν πλήρωσε μεταφορικά. Ολόκληρο Χριστό μετέφερε. Έκοψε τιμολόγιο;

Ζητάμε να τιμωρηθεί ο ακροδεξιός Βελόπουλος. Μην ξεχνάμε πως είναι αυτός ο κομπογιαννίτης που διαφήμιζε αλοιφή, η οποία δήθεν προστάτευε από τον κορονοϊό. Άρση της ασυλίας του τώρα!

Και φυσικά κλείσιμο των πουλημένων ΜΜΕ, που διέδιδαν όλα αυτά τα ψέματα και ακόμα χειρότερα, όπως τάχα το καλοκαίρι δεν θα είχαμε πρόβλημα λόγω υψηλών θερμοκρασιών.  Κι όμως έχουμε ρεκόρ κρουσμάτων με καύσωνα.

Ζητάμε επίσης να μπουν φυλακή όλα τα ακροδεξιά τρολλ που λένε κατά των μεταναστών, ενώ κολλάνε κυρίως νεογιδοκράτες.
Πράγματι οι περισσότεροι βουλευτές με ιό είναι της ΝΔ, όπως και πολλά στελέχη της. Για πιάσε κι αυτούς και κοπάνα τους, κύριε Χρυσοχουντίδη μου. Που δεν πλένονται, οι άπλυτοι! Που δε φοράνε μάσκες και που δεν κρατάν τις αποστάσεις στις φιέστες της ΝΔ.

Πρόστιμο στο Μητσοτάκη! Τι οχι; Αυτός είπε πως σωθήκαμε, πως είμαστε ασφαλής χώρα! Δεν ήταν αυτό ψέμα; Τα προβλεπόμενα λοιπόν.

Τιμωρία στον Τσιόδρα. Που είχε πει πως δεν χρειαζόμαστε μάσκες, πώς η ζέστη πολεμάει τον κορονοϊό. Μην μου πείτε πως το ξεχάσατε; Υπάρχουν video. Και δε χρειάζεται καν να ψάξετε. Για να περάσει από το τμήμα δια προσωπικήν του υπόθεση...

Αλλά και σε όλους τους νεοδημοκράτες του ίντερνετ, όλα τα καθαρματάκια που έλεγαν, πως τάχα μας έσωσε ο Μωυσής, δημιουργώντας έτσι αίσθημα εφησυχασμού με τα ψέματά τους.

Ζητάμε τέλος να μας στείλετε 20.000.000 καθώς είμαστε εκείνοι που ούτε μια φορά δεν πιστέψαμε τις μαλακίες της ΝΔ.
Που πάντα λέγαμε να γίνει αυτό που προτείνει ο ΠΟΥ και που δεν κάνει η κυβέρνηση: Περισσότερα τεστ!

Που προβλέπαμε πως θα υπάρχει δραματική αύξηση των κρουσμάτων μετά τις εγκληματικές αποφάσεις να μην ελέγχουν τους τουρίστες, να δίνουν λεφτά σε κουμπάρους και όχι σε γιατρούς και να μεταθέτουν τις ευθύνες για τα λάθη τους στους πολίτες.

15 μέρες αφότου ξεκίνησαν οι πτήσεις από τη Βρετανία γεμίσαμε θετικούς στον κορονοϊό. Τυχαίο;

Μας κυβερνάνε αδίστακτοι ψεύτες. Αν πραγματικά ήθελαν να τιμωρήσουν τους υπεύθυνους θα αυτομαστιγώνονταν. Κι αν είχαν τσίπα, θα έκαναν χαρακίρι.

Όμως υπάρχει ατομική ευθύνη. Στην κάλπη. Γιατί αν κάνουν εκεί τάκα τάκα βγάζουν βουλευτή μαλάκα.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

4 Αυγούστου 2020 στις 11:44 μ.μ.

Μπραβο! Πολυ ωραιο το σχετικο σου αρθρο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger