Home » , » "Ο,τι φάμε, ό,τι πιούμε, κι ό,τι αρπάξει ο… Μητσοτάκης μας" ...

"Ο,τι φάμε, ό,τι πιούμε, κι ό,τι αρπάξει ο… Μητσοτάκης μας" ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020 | 11:10 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

 «Η σαλαμοποίηση ή τακτική του σαλαμιού είναι μια διαίρει και βασίλευε διαδικασία με απειλές και συμμαχίες που χρησιμοποιούνται για να υπερνικηθεί ή ακόμα και να εξαλειφθεί η αντιπολίτευση. Με αυτή, ο επιτιθέμενος μπορεί να επηρεάσει και τελικά να κυριαρχήσει σε ένα περιβάλλον, συνήθως πολιτικό, κομμάτι προς κομμάτι. Με αυτό τον τρόπο, η αντιπολίτευση εξαλείφεται "φέτα - φέτα", μέχρι που αντιλαμβάνεται κανείς (πλέον πολύ αργά) ότι χάθηκε στο σύνολό της…» (Από την Εγκυκλοπαίδεια). 

Αυτά που γίνονται τα τελευταία χρόνια είναι απίστευτα. Κανένας πριν τα Μνημόνια δεν θα μπορούσε να σκεφτεί τέτοια εξαθλίωση, τέτοια απόλυτη καταστροφή. Η «κανονικότητα» περιλαμβάνει λεηλασίες από τους απατεώνες που μας χρεοκόπησαν, αμέτρητα σκάνδαλα, λογοκρισία που μόνο σε χούντα έχουμε ζήσει, άγρια καταστολή, πράγματα που κάποιος λίγα χρόνια πριν δεν μπορούσε να διανοηθεί. 

Η μεγάλη επιτυχία της δεξιάς συμμορίας είναι πως έμαθε τον κόσμο να ζει μέσα σε σκουπίδια και να τρώει από αυτά! Αυτή η μακρά διαδικασία συνεχίζεται και θα φτάσει την πλήρη εξαθλίωση με την κατάργηση κάθε δικαιώματος

Δεν προλαβαίνουμε να γράφουμε για τα εγκλήματα της κυβερνητικής συμμορίας. Στις 14 έγινε το μεγάλο έγκλημα του ανοίγματος των σχολικών «κλουβιών» χωρίς κανένα μέτρο πρόληψης όπως ακριβώς με τον τουρισμό. 

Εκτός του μπάχαλου με τις «μάσκες – σεντόνια» έχουμε ένα μεγάλο σκάνδαλο. Πόσο στοίχισε το φιάσκο; 

Η νοοτροπία των γαλάζιων εριφίων είναι «ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε, κι ό,τι αρπάξει ο… Μητσοτάκης μας». Είναι ίδια με τα «σκοιλ εληκικού που λοιμόχθηκαν», με το «μεγάλο περίπατο», την «πέτσινη λίστα» κι ένα σωρό άλλα σκάνδαλα, για τα οποία θα έπρεπε ήδη να κάθονται κάποιοι στο σκαμνί, αν φυσικά ήμασταν κράτος. 

Ακόμα χειρότερα η αργή δολοφονία των προσφύγων. Η Ελλάδα έχει υπογράψει συμφωνίες και έχει πάρει χρήματα για τη φιλοξενία των κυνηγημένων. Όμως δίνει ελάχιστα για τα θύματα, κι αυτό φαίνεται από τις απάνθρωπες συνθήκες διαβίωσης των προσφύγων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης

Για τους ντόπιους που δε χωράνε στις φυλακές βρήκαν το κόλπο της καραντίνας. Κάθε φορά που κοινοποιείται ο κόσμος θα λένε το ίδιο ποιηματάκι. «Μείνετε μέσα μη διαδίδετε ιό»

Κορονοϊό διαδίδει η κυβέρνηση με την πολιτική της αδιαφορίας και των επικοινωνιακών τεχνασμάτων. Έτσι όπως άνοιξε την τουριστική και τη σχολική περίοδο (χωρίς τεστ) ήταν επόμενη η αύξηση των κρουσμάτων. Αντί να απολογούνται με θράσος χιλίων πιθήκων μας κουνάνε το δάκτυλο! 

Στο μεταξύ προωθούν τα πιο αντεργατικά μέτρα που πάρθηκαν ποτέ. Η μόνη λύση είναι να περάσουμε στην επίθεση. Να αρχίσουμε να διεκδικούμε. Υγεία, Παιδεία, αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις. Όσο τους αφήνουμε, τόσο ξεσαλώνουν. Οι φασίστες είναι στην εξουσία και πρέπει να τους διώξουμε αμέσως. Ήρθε η ώρα να ξαναγυρίσουμε στις αποδοκιμασίες όπου βρίσκουμε γαλάζια λαμόγια. Να τους θυμίσουμε πως ξέρουμε τι είναι: Αδίστακτοι απατεώνες, που δεν θα γλυτώσουν την τιμωρία από τον κόσμο.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

17 Σεπτεμβρίου 2020 στις 2:15 μ.μ.

Με ποιους θα περάσουμε στην αντεπίθεση; Ζητείται απάντηση.

17 Σεπτεμβρίου 2020 στις 6:18 μ.μ.

Βάλε το μυαλό να σκεφτεί.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger