Home » , » Ενας άθλιος δημοσκόπος ο οποίος ξεκίνησε σαν άθεος και κομμουνιστής, σπούδασε με υποτροφία απ' το ΚΚΕ και κατάντησε θλιβερός λακές του συστήματος.

Ενας άθλιος δημοσκόπος ο οποίος ξεκίνησε σαν άθεος και κομμουνιστής, σπούδασε με υποτροφία απ' το ΚΚΕ και κατάντησε θλιβερός λακές του συστήματος.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020 | 10:27 μ.μ.

Δημοσκοπήσεις οι οποίες δημιουργούν χάχανα ακόμα και στα πόμολα φυσικά δεν έχει νόημα να τις σχολιάσουμε ούτε για χαβαλέ. 
Η αναφορά μας στην δημοσκόπηση της Marc που μεταδόθηκε απόψε στο κεντρικό δελτίο του Alpha έχει άλλο σκοπό. Να θέσουμε αρχικά το ερώτημα στους υπεύθυνους του τηλεοπτικού σταθμού: Πώς γίνεται να πληρώνουν μια τόσο εξόφθαλμα γελοία δημοσκόπηση; Δεν ενδιαφέρονται να κρατήσουν ίχνος αξιοπιστίας;
Επίσης για να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι αν γίνεις πολιτικός γενίτσαρος η κατηφόρα σου δεν έχει πάτο.

Οταν μιλάμε για απίστευτα αστεία υποτιθέμενη μέτρηση του λεγόμενου εκλογικού σώματος είναι το αποτέλεσμα που παρουσίασε και μας λέει ότι  το 35,3% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και το 36,8% των ψηφοφόρων του ΚΚΕ κρίνουν θετικά την κυβέρνηση Μητσοτάκη! (Το σχετικό ποσοστό στο ΚΙΝΑΛ παρουσιάζεται στο 85,8%).
Κι εδώ αναρωτιόμαστε. Είναι δυνατόν να υπάρχουν τηλεθεατές που να πιστέψουν ότι πάνω από το 1/3 των ψηφοφόρων του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ είναι ενθουσιασμένοι με την κυβέρνηση των αρίστων;
Το ότι μαζί με τον δημοσκόπο γελοιοποιείται και ο τηλεοπτικόςς δίαυλος δεν το αντιλήφθηκε κανείς απ' τους αρμοδίους του;

Κι αυτή είναι μόνο η μια πλευρά της υπόθεσης. Η δεύτερη και σε μας εντελώς αποκρουστική και παράλληλα θλιβερή είναι η διαπίστωση για το πόσο αχρείος μπορεί να καταντήσει κάποιος έχοντας πάρει τον δρόμο του πολιτικού γενιτσαρισμού.
Ο λόγος για τον ιδιοκτήτη της εταιρείας Marc που παρουσιάζεται και σαν πολιτικός αναλυτής Θωμά Γεράκη.

Ο συγκεκριμένος τύπος παρουσιαζόταν πριν κάποια χρόνια άθεος και κομμουνιστής.
Με υποτροφία από το ΚΚΕ σπούδασε στην Πολωνία και βρέθηκε στην πορεία επαγγελματικά αυτό που είναι σήμερα.
Από κει και πέρα απέκτησε και τον τίτλο του άθλιου ψεύτη και του θλιβερού αντικομμουνιστή.

Για να μην επαναλαμβάνουμε πράγματα για το ποιόν αυτού του τύπου στα οποία έχουμε αναφερθεί, δείτε αυτή την ανάρτησή μας.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger